mrmariosgta4 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Γεια σας εχω ενα προβλημα μαλλον με το τροφοδοτικο και το συστημα που εχω στην υπογραφη μου Το προβλημα ειναι πως οταν τεσταρω την καρτα γραφικων με το msi kombustor ή παιζω καποιο παιχνιδι ακουω ενα ηχο δυνατο σφυριγμα τι λετε να φταιει ??? Και το εχει βγαλει το προβλημα αυτες τις 3 τελευταιες ημερες μηπως οι ανεμιστηρες θελουν καθαρισμα ??? του τροφοδοτικου ενοω πρεπει να ανησυχησω ???
haris013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 γενικα με την μαρκα που ειναι πρεπει να ανυσηχεις... εισαι σιγουρος οτι ο θορυβος ειναι απο το τροφοδοτικο? το πιθανοτερο να ειναι κανα πινιο αλλα δεν ειναι να τα εμπιστευεσε αυτα τα psu
mrmariosgta4 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 γενικα με την μαρκα που ειναι πρεπει να ανυσηχεις... εισαι σιγουρος οτι ο θορυβος ειναι απο το τροφοδοτικο? το πιθανοτερο να ειναι κανα πινιο αλλα δεν ειναι να τα εμπιστευεσε αυτα τα psu Ειναι γερμανικης προελευσης ... τι λες να κανω ???
stm00192 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Εισαι σίγουρος ότι δεν ακούς το ανεμηστήρι της καρτας γραφκών να γκαζώνει?
haris013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Ειναι γερμανικης προελευσης ... τι λες να κανω ??? αν εχεις την δυνατοτητα να το αλλαξεις με καποιο αλλο θα ηταν η καλυτερη επιλογη καθως θα μεινεις και κερδισμενος μακροπροθεσμα...
mrmariosgta4 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) Εισαι σίγουρος ότι δεν ακούς το ανεμηστήρι της καρτας γραφκών να γκαζώνει? Τελικα βρηκα τι φταει η καρτα γραφικων .... τι κανουμε τωρα ??? Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2012 από mrmariosgta4
haris013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Τελικα βρηκα τι φταει η καρτα γραφικων .... τι κανουμε τωρα ??? αφου σε ρωτησα αν ειναι εισαι σιγουρος οτι κανει θορυβο το τροφοδοτικο και μου ειπες ναι δες πρωτα θερμοκρασιες της καρτας σε idle και full load(δοκιμασε furmark η τρεξε κανα heaven) και μετα βλεπουμε για κανα custom προφιλ για την ψυκτρα της καρτας...
stm00192 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Τελικα βρηκα τι φταει η καρτα γραφικων .... τι κανουμε τωρα ??? Βαλτην στο auto!
Nikos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Σε εμένα το σφύριγμα ερχόταν από ένα πυκνωτή, ο οποίος τελικά έσκασε και πήρε μαζί του διάφορα τμήματα του μηχανήματος μου. Αν μπορείς να ελέγξεις την κάρτα γραφικών δες αν έχει φουσκώσει κανένας πυκνωτής, αν και σου προτείνω να την αλλάξεις.
mrmariosgta4 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 αφου σε ρωτησα αν ειναι εισαι σιγουρος οτι κανει θορυβο το τροφοδοτικο και μου ειπες ναι δες πρωτα θερμοκρασιες της καρτας σε idle και full load(δοκιμασε furmark η τρεξε κανα heaven) και μετα βλεπουμε για κανα custom προφιλ για την ψυκτρα της καρτας... idle 35 C και full load 64 C Βαλτην στο auto! Την εβαλα Σε εμένα το σφύριγμα ερχόταν από ένα πυκνωτή, ο οποίος τελικά έσκασε και πήρε μαζί του διάφορα τμήματα του μηχανήματος μου. Αν μπορείς να ελέγξεις την κάρτα γραφικών δες αν έχει φουσκώσει κανένας πυκνωτής, αν και σου προτείνω να την αλλάξεις. Υπαρχει περιπτωση να φταιει το τροφοδοτικο ή η μητρικη ????
mrmariosgta4 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Καλες ειναι οι θερμοκρασιες σου Με αυτον τον ηχο τι θα κανω ???
stm00192 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Πρεπει να σιγουρευτέις απο που προέρχεται και μετά βλέπουμε!!
mrmariosgta4 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Πρεπει να σιγουρευτέις απο που προέρχεται και μετά βλέπουμε!! Μολις τρεχω MSI Kombustor ή Furmark ή καποιο game ακουγεται ενας ηχος απο την καρτα γραφικων τωρα τι μπορει να φταιει το psu ή η μητρικη ???
stm00192 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Η καρτα γραφικών... και αν είναι coil whining δεν μπορεις να κανεις κατι για αυτό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα