Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλημερα μου σε ολους και σε ολες σας παιδια ειμαι νεος στο Forums σας, ευχομαι να μαι καλοδεχουμενος και ευχομαι επισης να μαι στην σωστην κατηγορια που ανοιγω αυτο το θεμα αν οχι τοτε συγχορατεμε γιατι ειναι σχετικα με Laptop το προβλημα μου το οποιο εχω αλλα και με Drivers.

Σκεφτομαι να φορμαρω το λαπτοπ μου τωρα που καλοκαιριασε γιατι το βαριφορτωσα και ειναι λιγο αργο θα ελεγα και παρα να κατσω να του κανω αφερεσεις προγραμματων κλπ ειπα να τα εκαθαρισω ολαα με ενα formarisma σκληρου δισκου, πριν ξεκινησω το φορματ και οτιδιποτε αλλο το οποιο δεν θα επαναφερει τον υπολογιστη μου πισω ξανα εχω κανει μια αναζητηση στον google με αποτελεσμα να βρω τα drivers του αλλα τιποτα μου εμφανιζει το παρακατω:

Η αναζήτηση - Lenovo 1143RY5 Drivers - δεν βρήκε κάποιο έγγραφο..

Απο οσο ειδα στις πληροφοριες συστηματος ετσι γραφει οτι ειναι το μοντελο του λαπτοπ μου δεν μπορει δηλαδη να το εγραψα λαθασμενα στον google αυτο ειναι εντελος αδυνατον να ειμαι τοσο χαζοοος και δεν πιστευω οτι στις μερες μας δεν υπαρχουν Drivers για ολα τα λαπτοπ.

Θα ηθελα να μαθω τι αλλο μπορω να κανω;

Εχω δυο επιλογες οι οποιες ειναι:

1) Να κανω φορματ και να τρεχω το windows upload να τα βρει ολα απο μονο του αν δεν τα βρει ομως ; :/

2) Να κανω παλι φορματ και να τρεχω το Driver Genius 11 Professional αλλα αν και αυτο παλι δεν τα βρισκει τοτε τθ να κανω :(

Θα ηθελα αποψεις και γνωμες πανω σε αυτο το θεμα παιδια επισης θα ηθελα να μου πειτε τι προγραμματα να εγκαταστησω μετα το φορματ εσεις ποια προτεινετε.

Ευχαριστω για τον χρονο σας και συγνωμη αν σας κουρασα. :)

Δημοσ.

Εδώ είσαι φιλαράκι.

Για να βρεις το μοντέλο του laptop γύρνα το ανάποδα & τσέκαρε το πάτο σε κάποιο αυτοκόλλητο. Είναι το ThinkPad Edge E520. Βεβαιώσου ελέγχοντας το.

Όσο αφορά τα προγράμματα είναι στη κρίση του κάθε χρήστη & τις ανάγκες του. Αν ψάχνεις για να κάνεις κάποιες συγκεκριμένες δουλειές, μπορείς να αναφέρεις τι.

Δημοσ.

Για οδηγούς για το laptop σου μπές στο site της lenovo. Με βάση το μοντέλο που έχεις και το λειτουργικό που φοράς θα βρείς και τους αντίστοιχους οδηγούς.

Συγκεκριμένα πάς στο Drivers & Software και επιλέγεις το μοντέλο σου σύμφωνα με τα βήματα:

http://support.lenovo.com/en_US/

To μοντέλο που έχεις πρέπει να είναι το Lenovo thinkpad Edge E520 1143.

edit: Πρόλαβε ο αποπάνω. :P

Δημοσ.

Σας ευχαριστω ολους παιδια για την πολιτιμη σας βοηθεια να στε καλα και παντοτε να με βοηθατε ετσι δυναμικα και αμεσα σε οτι θελω :P

Δημοσ.

edit: Πρόλαβε ο αποπάνω. :P

Σε έφαγα στο νήμα tongue.gif (τι κερδίζω?)

Τι να πει & ο επόμενος που πόσταρε το ίδιο λεπτό με εσένα το ίδιο link biggrin.gif

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ρε πως παιρνανε τα χρονια αυτο ηταν το πρωτο μ Lenovo θυμαμαι που ειχα στο πρωτο λυκειο που ειμουν Τριτη Λυκειου (μετα απο χρονια απο το 2007 αποφαφησαν να μ το αντικαταστησουν με ενα HP Pavilion nx9420 νμζω το 2012 μ το αντικαταστησαν με αυτο το Lenovo ειχε επεξεργαστη intel i3 θυμαμαι 320GB HDD , γραφικα λογικα Intel θα ηταν 3000 με windows 7 Enterprise) ομως οταν αποφητησα μου το πειραν με αλλα λογια δανικο το ειχα (οι μαλακες του υπουργιου παιδιας και πολιτισμου Κυπρου ουτε οτι ηταν δικο μου απλος το ειχα "δανικο") και ας το εφερνα σπιτι ολα πανω στο λαπτοπ τα εκανα απο το 2007 ως και τωρα που μαι στο πανεπιστιμειο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...