Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Έχω παρατηρήσει ένα πρόβλημα με την SyncMaster 226BW την οποία έχω εδώ και 4-5 χρόνια. Όταν παίζω κάποιο παιχνίδι έχω ένα τρεμούλιασμα στην εικόνα που γίνεται ιδιαίτερα αισθητό όσο περνάει η ώρα ιδιαίτερα στα γράμματα. Για παράδειγμα παίζοντας Battlefield 3 μετά από 10-15 λεπτά τις περισσότερες φορές, αν πατήσω tab για να δω το σκορ είναι σχεδόν αδύνατο να διακρίνεις τα ονόματα των παικτών λόγο του προβλήματος. Στην διάρκεια του gameplay σίγουρα υπάρχει κάτι αντίστοιχο απλά είναι πιο δύσκολο να εντοπιστεί. Όταν είμαι στο desktop έχω αντίστοιχο πρόβλημα όπου μερικές φορές παρουσιάζεται μία αντίστοιχη θαμπάδα που όμως σε αντίθεση με τα παιχνίδια διορθώνεται προσωρινά με ένα auto-adjustment.

Το πρόβλημα ξεκίνησε πριν από 4-5 μήνες και σιγά-σιγά γίνεται χειρότερο. Να σημειώσω ότι την οθόνη την έχω δοκιμάσει με δύο διαφορετικές κάρτες γραφικών (μία στο παλιό και μία στο νέο μου σύστημα) χωρίς αξιόλογες διαφορές.

Νομίζω πως το πρόβλημα είναι στο monitor το οποίο έχει αρχίσει να τα παίζει. Η αλήθεια είναι πως πίστευα πως θα κρατήσει περισσότερο. Η παλιά μου CRT δουλεύει ακόμα 15 χρόνια μετά !!! Πριν πάω όμως για αγορά νέας οθόνης θα ήθελα να ακούσω και εσάς μήπως φταίει κάτι άλλο που μου διαφεύγει αφού οι καιροί είναι δύσκολοι ειδικά για αγορές που δεν χρειάζονται.

Δημοσ.

1.δοκίμασε να βάλεις άλλο καλώδιο vga υπάρχει μικρή περίπτωση να φταίει αυτό.

2.Αν έχει κάνα μαγαζάκι στην γειτονιά σου που φτιάχνει TV κάνε μια βόλτα και ρώτα τους τι χρεώνουν για να δουν την οθόνη σου,ενδέχεται αν έχει προβληματάκια απλά κάποιος πυκνωτής και αν σου βγει πολύ φτηνά,αλλά σίγουρα ζήτα πρώτα να σου πουν με σχετική σιγουριά πόσο θα βγει.

Δημοσ.

Θα το κοιτάξω αυτό με το καλώδιο.

Μετά από προσεκτική παρατήρηση πρόσεξα ότι το πρόβλημα παρουσιάζεται μόνο στα 3/4 της οθόνης (οριζοντίως).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...