Ste Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα, κάνω shut down το pc και όταν κλείσει ξαφνικά δουλεύουν στο φουλ όλα τα βεντιλατέρ (ανεμιστήρες-fan) που έχει το pc. δλδ του τροφοδοτικού, του επεξεργαστή και 2 έξτρα που έχω για ψύξη. για να σταματήσουν να δουλεύουν αναγκάζομαι να κλείνω τον διακόπτη του τροφοδοτικού. όταν θέλω να τον ανοίξω ανοίγω πάλι τον διακόπτη του τροφοδοτικού, δουλεύουν όλοι οι ανεμιστήρες στο φουλ και όταν πατήσω το κουμπί για να μπουτάρει μπαίνουν σε κανονική λειτουργία και ανοίγει κανονικά. έχω την μητρική MSI P965 Neo η οποία έχει τον τελευταίο driver που διαθέτει η msi καθώς και την τελευταία έκδοση του BIOS. παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας. Ste,
panos2171 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Το ζορίζεις στις ανηφόρες μήπως?? Μπορεί επίσης να χάνει νερά και να ανεβάζει θερμοκρασία. Σοβαρά τώρα, πατάς τερματισμό ή τίποτα αναμονή, αδρανοποίηση, αναστολή?? Όταν τον σβήνεις τα λαμπάκια ανάβουν/αναβοσβήνουν ή είναι τελείως κλειστά??
vagelisda Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Εμενα στο BIOS έχει επιλογή στο πως θα κλείνει και πως θα μπαίνει σε sleep,σε μια από τις επιλογές τα fan μενουν ανοιχτα,οπωτε μπαίνει σε κάτι σαν deep sleep ας πούμε...
Ste Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 @panos: κανονικό τερματισμο κάνω και σβήνουν όλα τα λαμπάκια @nodas: εννοείς να κάνω reset to factory defaults στο BIOS? @vagelisda: θα ψάξω να βρω μήπως υπάρχει και σε μένα καμμιά τέτοια επιλογή, thanks
nodas_21greek Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Είτε από το bios όπως λες, είτε αλλάζοντας θέση στο αντίστοιχο jumperακι στην μητρική, είτε βγάζοντας την μπαταρία από την μητρική
dancer_69 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Είχε παρόμοιο πρόβλημα φίλος για πάνω από χρόνο. Επειδή του είχε συμπτωματικά χαλάσει ο διακόπτης τερματισμού, νόμιζε ότι έφταιγε αυτό. Τελικά ήταν προβληματικό το τροφοδοτικό. Δοκιμάσαμε ένα άλλο και το πρόβλημα λύθηκε αμέσως, ξαναβάλαμε το παλιό, το πρόβλημα επανήλθε.
Ste Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δοκίμασα κάποια πράγματα και δεν είδα να αλλάζει τίποτα. Τελευταία μου ελπίδα το τροφοδοτικό.
panos2171 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Θυμάμαι σε ένα internet cafe που δούλευα είχαμε έναν τέτοιο υπολογιστή, έσβηνε αλλά το ανεμιστηράκι του τροφοδοτικού δούλευε, ίσως και τα μέσα. Όταν μετά από λίγο καιρό κάηκε και το άλλαξα δεν υπήρχει αυτό το πρόβλημα.
Ste Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Για παιδιά που πιθανόν να έχουνε παρόμοιο πρόβλημα στο μέλλον και βρεθούν εδώ, όπως είπανε και πολλοί παραπάνω το πρόβλημα ήταν το τροφοδοτικό. Το άλλαξα και όλα λειτουργούν σωστά. Thanks
duffyduck Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 μπραβο φιλε, καλοδουλευτο. αλλα πες μας πιο πηρες.
Ste Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 ένα στα ίδια ακριβώς watt (550) με το παλιό, της thermaltake. κοίταξα να έχει τις σωστές παροχές που χρειάζομαι και το τσίμπηκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα