Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει γενικά μιλάμε για παιχνίδια τρίτου προσώπου με στοιχεία action/adventure και shooter και με horror στοιχεία και καλή ατμόσφαιρα.

Και το ιδανικό ήταν να έχουν και co-op. :P

Έχουμε ξεφύγει πολύ έ? Eγώ γενικά όταν μιλάω έχω την τάση να ξεφεύγω. :D :D

Πάντως εγώ από αυτές τις κατηγορίες που ανέφερες περιμένω πρώτα από όλα το resident evil 6 και μετά το dead space 3. Από ότι φαίνεται θα έχουν horror στοιχεία αλλά δεν θα είναι κανονικά horror παιχνίδια. Ότι θέλω εγώ προσωπικά δηλαδή :mrgreen:

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως εγώ από αυτές τις κατηγορίες που ανέφερες περιμένω πρώτα από όλα το resident evil 6 και μετά το dead space 3. Από ότι φαίνεται θα έχουν horror στοιχεία αλλά δεν θα είναι κανονικά horror παιχνίδια. Ότι θέλω εγώ προσωπικά δηλαδή :mrgreen:

Α ρε μου βάζεις τώρα τα σύγχρονα Resi και το EAμίστικο Dead Space 3 στην ίδια κατηγορία με παιχνιδάρες όπως τα Alan Wake! Και γω το περιμένω πως και πως το Resi6, αλλά κρατάω μικρό καλάθι ύστερα από την απογοήτευση με το Resi5.

Βέβαια γούστα είναι αυτά. Άλλος προτιμάει τα μεν, άλλος τα δε. Αν θες στυλ Dead Space, παίξε Doom 3!

Θα σου πάει νά!! :P :D Ή Fear 1....

Δημοσ.

Α ρε μου βάζεις τώρα τα σύγχρονα Resi και το EAμίστικο Dead Space 3 στην ίδια κατηγορία με παιχνιδάρες όπως τα Alan Wake! Και γω το περιμένω πως και πως το Resi6, αλλά κρατάω μικρό καλάθι ύστερα από την απογοήτευση με το Resi5.

Βέβαια γούστα είναι αυτά. Άλλος προτιμάει τα μεν, άλλος τα δε. Αν θες στυλ Dead Space, παίξε Doom 3!

Θα σου πάει νά!! :P :D Ή Fear 1....

Αυτό σου λέω, πως δεν θέλω παιχνίδια με φουλ τρόμο. Πως να το κάνουμε χέζομαι πάνω μου :P

Ρίξε μια ματιά σε αυτά τα 2 videos και θα καταλάβεις πως δεν θα είναι σαν το re5. ;)

Δημοσ.

Το Witcher 2 είναι, για μένα, το ομορφότερο console game που έχω δει. Δεν έχω παίξει ακόμα Uncharted 3, οπότε ίσως να μην είναι ολοκληρωμένη η οπτική μου, αλλά επειδή είναι σημαντικό για μένα την καλή engine να τη συνοδεύει κι ένα καλό art direction, νομίζω ότι δύσκολα θα δω κάτι καλύτερο από το Witcher.

Για να είμαι δίκαιος, όμως, φαίνονται τα shortcuts που έχουν κάνει σε σημεία. Αν δεν το έχεις δει σε καλό PC, πάντως, είναι σίγουρα εντυπωσιακό. Δεν έχω παίξει ακόμα πολύ, γιατί θέλω πρώτα να το τελειώσω στο PC, όπου το συνεχίζω με το save από το 1. Στο 360 θα είναι το δεύτερο playthrough του χρόνου.

Εγώ και το Trials Evo να είχα μόνο φέτος από exclusives ευχαριστημένος θα ήμουν :P

Θα δω αν υπάρχει σε κανένα κοντινό βιντεοκλάμπ η Inferno έκδοση, να το τσεκάρω.

Ναρούτο, ό,τι και να δείχνουν τα βίντεο, εγώ πλέον δεν εμπιστεύομαι την Capcom να βγάλει καλό Resi. Ελπίζω να βγω λάθος. Φυσικά, θα τα νοικιάσω και θα τα παίξω co-op με κάποιον, επειδή με αυτά μεγάλωσα εν μέρει, αλλά θα πρέπει να "δουλέψει" πολύ για να με πείσει να το αγοράσω.

Δημοσ.

Ναρούτο, ό,τι και να δείχνουν τα βίντεο, εγώ πλέον δεν εμπιστεύομαι την Capcom να βγάλει καλό Resi. Ελπίζω να βγω λάθος.

Και εγώ το ίδιο :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Witcher 2 είναι, για μένα, το ομορφότερο console game που έχω δει. Δεν έχω παίξει ακόμα Uncharted 3, οπότε ίσως να μην είναι ολοκληρωμένη η οπτική μου, αλλά επειδή είναι σημαντικό για μένα την καλή engine να τη συνοδεύει κι ένα καλό art direction, νομίζω ότι δύσκολα θα δω κάτι καλύτερο από το Witcher.

Για να είμαι δίκαιος, όμως, φαίνονται τα shortcuts που έχουν κάνει σε σημεία. Αν δεν το έχεις δει σε καλό PC, πάντως, είναι σίγουρα εντυπωσιακό. Δεν έχω παίξει ακόμα πολύ, γιατί θέλω πρώτα να το τελειώσω στο PC, όπου το συνεχίζω με το save από το 1. Στο 360 θα είναι το δεύτερο playthrough του χρόνου.

Εγώ και το Trials Evo να είχα μόνο φέτος από exclusives ευχαριστημένος θα ήμουν :P

Θα δω αν υπάρχει σε κανένα κοντινό βιντεοκλάμπ η Inferno έκδοση, να το τσεκάρω.

Ναρούτο, ό,τι και να δείχνουν τα βίντεο, εγώ πλέον δεν εμπιστεύομαι την Capcom να βγάλει καλό Resi. Ελπίζω να βγω λάθος. Φυσικά, θα τα νοικιάσω και θα τα παίξω co-op με κάποιον, επειδή με αυτά μεγάλωσα εν μέρει, αλλά θα πρέπει να "δουλέψει" πολύ για να με πείσει να το αγοράσω.

Oύτε Gears 3 από αυτά που έχουν βγει, ούτε Halo 4 oύτε Βeyond από αυτά που θα βγουν. (μπορείς να βάλεις εδώ και τα Last Guardian, The Last of Us και Gears prequel)

Bέβαια είναι και το art direction. Τα Witcher δεν τα έχω δει καθόλου. Το 2 μπορεί να το δω κάποια στιγμή. Σαν rpg τι λέει? Καλό γενικά?

Π.χ. θα το προτιμούσες από Elder Scrolls ?

Ναι τσέκαρέ το, είναι καλό παιχνιδάκι.

@Ναρούτο

Έβαλα να δω τα βίντεο, το σταμάτησα το 1ο στο 1:30, άρα ήδη έχω ένα spoiler, γίνεται zombie ο πρόεδρος της Αμέρικα! Δε θέλω να δω και άλλα spoilers.

Θα σου πω κάτι Naruto, το Resi6 είναι μέσα στα παιχνίδια που μου άρεσαν πιο πολύ στην E3 και το περιμένω με προσδοκίες.

Ίσως επειδή θα έχει και τον Leon, από Resi4 που είναι Η παιχνιδάρα! Μπορεί κάπως να κολλήσουν και το στόρυ από Resi 4 σε Resi 6 (στο 4 είχαν απαγάγει την κόρη του προέδρου - αυτό δεν είναι spoiler, το μαθαίνεις στην αρχή του παιχνιδιού).

Αλλά όπως λέει και ο VoleMaulder δεν περιμένω και πολλά και εγώ από Capcom. Αυτή τη γενιά, τα παιχνίδια της Capcom γενικά δεν ήταν κορυφαία.

Πολύ καλά και φαν παιχνίδια και όμορφα γραφικά αλλά δε με άφησε κανένα με ανοικτό το στόμα. Τουλάχιστον όσα είδα.

Επεξ/σία από cortaN@
Δημοσ.

Ναι, όντως, δεν έχω δει ούτε Gears 3. Τώρα, όσα δεν έχουν βγει ακόμα εννοείται πως δεν μπαίνουν στη σύγκριση.

Δεν μπορώ να το συγκρίνω με TES. Είναι τελείως διαφορετικά παιχνίδια. Προσωπικά, κι αυτό είναι καθαρά θέμα γούστου, προτιμώ Witcher. Και το 1 και το 2. Με έχουν συγκινήσει, με έχουν ξαφνιάσει, μου έχουν φερθεί ως ενήλικος, με έχουν κάνει να σταματήσω το παιχνίδι και να σκέφτομαι 2 μέρες τι θα κάνω παρακάτω. Νιώθω πως εμπλουτίζομαι ως άνθρωπος παίζοντάς τα. Τα TES τα παίζω για να χαλαρώσω και να κάνω τουρισμό περισσότερο. Εχει κι αυτό την αξία του, αλλά αν μου έλεγες "κράτα μία από τις δύο σειρές μόνο" θα κρατούσα Witcher.

Δημοσ.

@Ναρούτο

Έβαλα να δω τα βίντεο, το σταμάτησα το 1ο στο 1:30, άρα ήδη έχω ένα spoiler, γίνεται zombie ο πρόεδρος της Αμέρικα! Δε θέλω να δω και άλλα spoilers.

Θα σου πω κάτι Naruto, το Resi6 είναι μέσα στα παιχνίδια που μου άρεσαν πιο πολύ στην E3 και το περιμένω με προσδοκίες.

Ίσως επειδή θα έχει και τον Leon, από Resi4 που είναι Η παιχνιδάρα! Μπορεί κάπως να κολλήσουν και το στόρυ από Resi 4 σε Resi 6 (στο 4 είχαν απαγάγει την κόρη του προέδρου - αυτό δεν είναι spoiler, το μαθαίνεις στην αρχή του παιχνιδιού).

Αλλά όπως λέει και ο VoleMaulder δεν περιμένω και πολλά και εγώ από Capcom. Αυτή τη γενιά, τα παιχνίδια της Capcom γενικά δεν ήταν κορυφαία.

Πολύ καλά και φαν παιχνίδια και όμορφα γραφικά αλλά δε με άφησε κανένα με ανοικτό το στόμα. Τουλάχιστον όσα είδα.

Εμένα πάλι το demo του re6 στην Ε3 δεν με εντυπωσίασε καθόλου. Και είχα απογοητευτεί. Με μερικά βίντεο που είδα όμως μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον.

Εγώ δεν τα είδα όλα τα βίντεο αλλά πήγα τυχαία σε μια σκηνή στο 2ο και παρακολούθησα. Έπεσα πάνω σε σκηνή τρόμου :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...