Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Alan Wake το ακούω και το ξανακούω αλλά δεν νομίζω τελικά να το παίξω. Όταν ένα παιχνίδι φημίζεται για τον τρόμο του προσπαθώ να το αποφεύγω. Κάποια στιγμή στο μέλλον ίσως ασχοληθώ.

Πάντως εμένα το μόνο exclusive του xbox 360 που μου άρεσε είναι τα gears of war. Halo δεν με ενδιέφερε ποτέ. Εξάλλου όλα τα fps μου φαίνεται πως έχουν πολλές ομοιότητες οπότε τι halo, τι killzone, τι battlefield 3.

Εκεί που βλέπω διαφορές είναι σε παιχνίδια τύπου uncharted, heavy rain, gow, geow. Αυτά δεν τα βλέπεις καθημερινά :P

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Alan Wake το ακούω και το ξανακούω αλλά δεν νομίζω τελικά να το παίξω. Όταν ένα παιχνίδι φημίζεται για τον τρόμο του προσπαθώ να το αποφεύγω. Κάποια στιγμή στο μέλλον ίσως ασχοληθώ.

Πάντως εμένα το μόνο exclusive του xbox 360 που μου άρεσε είναι τα gears of war. Halo δεν με ενδιέφερε ποτέ. Εξάλλου όλα τα fps μου φαίνεται πως έχουν πολλές ομοιότητες οπότε τι halo, τι killzone, τι battlefield 3.

Εκεί που βλέπω διαφορές είναι σε παιχνίδια τύπου uncharted, heavy rain, gow, geow. Αυτά δεν τα βλέπεις καθημερινά :P

Πίστεψέ με, ούτε τα παιχνίδια της Remedy (της εταιρείας που έχει βγάλει τα Max Payne 1, 2 και το Alan Wake) τα βλέπεις καθημερινά :P

To Αlan Wake φημίζεται για την ατμόσφαιρά του εν γένει, όχι μόνο για τα horror στοιχεία.

Πρέπει να το δεις για να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται.

Δημοσ.

Πίστεψέ με, ούτε τα παιχνίδια της Remedy (της εταιρείας που έχει βγάλει τα Max Payne 1, 2 και το Alan Wake) τα βλέπεις καθημερινά :P

To Αlan Wake φημίζεται για την ατμόσφαιρά του εν γένει, όχι μόνο για τα horror στοιχεία.

Πρέπει να το δεις για να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται.

Ναι για τα καθημερινά παιχνίδια εννοούσα τα fps κυρίως που είναι αποκλειστικότητες των κονσολών.

Δημοσ.

Ναι για τα καθημερινά παιχνίδια εννοούσα τα fps κυρίως που είναι αποκλειστικότητες των κονσολών.

Ε εντάξει ανάλογα.

Εμένα τα Halo μ αρέσουν, αλλά περισσότερο απ' όλα το πρώτο Halo.

Δημοσ.

Ε εντάξει ανάλογα.

Εμένα τα Halo μ αρέσουν, αλλά περισσότερο απ' όλα το πρώτο Halo.

Μου είχε φέρει ένας φίλος μου το πρώτο halο να το δοκιμάσω, δεν μου άρεσε καθόλου. Ίσως γιατί είναι παλιό fps ενώ εγώ έχω συνηθίσει με τα καινούργια... :rolleyes:

Δημοσ.

Μου είχε φέρει ένας φίλος μου το πρώτο halο να το δοκιμάσω, δεν μου άρεσε καθόλου. Ίσως γιατί είναι παλιό fps ενώ εγώ έχω συνηθίσει με τα καινούργια... :rolleyes:

Α ρε Ναρούτο, η νέα γενιά των gamers βλέπετε μόνο γραφικά!

Δηλαδή αν πας να παίξεις το System Shock 2 θα σου φανεί παμπάλαιο? Γιατί π.χ. το παιχνίδι τα σπάει! Ή το Half-life 1? Ίσως το καλύτερο FPS όλων των εποχών.

Εγώ παίζω ακόμα παλιά παιχνίδια, παλιά adventures από αρχές δεκαετίας 90, ακόμα και από δεκαετία 80.

Pacman, Tetris for ever! :D

Μπορείς φυσικά να δοκιμάσεις το Halo 10th anniversary edition. Με καινούρια μηχανή γραφικών.

Δημοσ.

Α ρε Ναρούτο, η νέα γενιά των gamers βλέπετε μόνο γραφικά!

Δηλαδή αν πας να παίξεις το System Shock 2 θα σου φανεί παμπάλαιο? Γιατί π.χ. το παιχνίδι τα σπάει! Ή το Half-life 1? Ίσως το καλύτερο FPS όλων των εποχών.

Εγώ παίζω ακόμα παλιά παιχνίδια, παλιά adventures από αρχές δεκαετίας 90, ακόμα και από δεκαετία 80.

Pacman, Tetris for ever! :D

Μπορείς φυσικά να δοκιμάσεις το Halo 10th anniversary edition. Με καινούρια μηχανή γραφικών.

Δεν το λέω για τα γραφικά αλλά για το gameplay. Μου φάνηκε αρχαίο :P. Αλλά βέβαια κοιτάμε και γραφικά γιατί έτσι συνηθίσαμε!

Δημοσ.

Ναρούτο, το Alan Wake δεν το λες ακριβώς τρόμου. Μη φαντάζεσαι, δηλαδή, τίποτα σε στιλ Silent Hill. Περισσότερο homage στον Στίβεν Κινγκ και στο Twin Peaks είναι, παρά στον ιαπωνικό τρόμο.

Είναι, επίσης, παιχνίδι που αξίζει τόσο πολύ να το παίξει κανείς στο Nightmare. Για σένα το λέω κυρίως, Cortan, για όταν το ξαναπαίξεις. Επειδή στο Normal, όταν δεις ότι μπορείς να τους αποφεύγεις τους περισσότερους σε συνδυασμό με το ότι θέλουν flashlight+2 σφαίρες και πέθαναν χάνεται η ένταση για μένα.

Εν τω μεταξύ, αυτό το παιχνίδι με έκανε να εκτιμήσω τα achievements σε ένα βαθμό. Η προσπάθεια να βγάλω το Gunless Wonder στο Nightmare ήταν από τις καλύτερες στιγμές που έχω περάσει με videogames. Είναι, επίσης, κάτι που πιθανότατα δε θα είχα κάνει αν δεν υπήρχε το achievement.

Δημοσ.

Ναρούτο, το Alan Wake δεν το λες ακριβώς τρόμου. Μη φαντάζεσαι, δηλαδή, τίποτα σε στιλ Silent Hill. Περισσότερο homage στον Στίβεν Κινγκ και στο Twin Peaks είναι, παρά στον ιαπωνικό τρόμο.

Είναι, επίσης, παιχνίδι που αξίζει τόσο πολύ να το παίξει κανείς στο Nightmare. Για σένα το λέω κυρίως, Cortan, για όταν το ξαναπαίξεις. Επειδή στο Normal, όταν δεις ότι μπορείς να τους αποφεύγεις τους περισσότερους σε συνδυασμό με το ότι θέλουν flashlight+2 σφαίρες και πέθαναν χάνεται η ένταση για μένα.

Εν τω μεταξύ, αυτό το παιχνίδι με έκανε να εκτιμήσω τα achievements σε ένα βαθμό. Η προσπάθεια να βγάλω το Gunless Wonder στο Nightmare ήταν από τις καλύτερες στιγμές που έχω περάσει με videogames. Είναι, επίσης, κάτι που πιθανότατα δε θα είχα κάνει αν δεν υπήρχε το achievement.

Ναι θα το δω σίγουρα στο Hard και ίσως στο Nightmare, αλλά όπως σου έγραψα θα περάσει καιρός.

Μάλλον θα το ξαναπαίξω όταν βγει το επόμενο Alan Wake ώστε να μπω ψυχολογικά στο κλίμα.

To gunless wonder τι σου ζητάει? Μη μου πεις να τελειώσεις όλο το παιχνίδι χωρίς όπλο, χαχαχά :)

Δημοσ.

Ολο όχι, το προτελευταίο επεισόδιο μόνο, ως το tornado. Αλλά είναι παλούκι, σου την πέφτει πολύς κόσμος. Μόνο flares και flashbangs μπορείς να χρησιμοποιήσεις - όχι flare gun! -, αλλά θέλει οικονομία.

Εκεί όμως πραγματικά νιώθεις ότι το φως είναι η σωτηρία σου. Ασε που μετά, όταν μπορείς να πυροβολήσεις ξανά, γαμάει η εκτόνωση.

Εχει ένα παρόμοιο achievement στο The Signal, αν θυμάμαι καλά, αλλά εκεί στη γέφυρα, όπου ανέβαινες μια στενή σκάλα (αν το έχεις παίξει και θυμάσαι) I gave up κι άρχισα να πυροβολώ. Πρέπει να είχα πεθάνει καμιά 10αριά φορές, κι αυτό επειδή δε χωρούσα να περάσω στη σκάλα.

Εγώ θα σου έλεγα ανέβα με τη μία Nightmare, πάντως, να μαζέψεις και τις έξτρα σελίδες. Δεν είναι όσο δύσκολο μπορεί να φαντάζεσαι. Για μένα έτσι θα έπρεπε να ήταν το Normal. Αντε, ίσως με λίγο παραπάνω διαθέσιμο ammo.

Δημοσ.

Ολο όχι, το προτελευταίο επεισόδιο μόνο, ως το tornado. Αλλά είναι παλούκι, σου την πέφτει πολύς κόσμος. Μόνο flares και flashbangs μπορείς να χρησιμοποιήσεις - όχι flare gun! -, αλλά θέλει οικονομία.

Εκεί όμως πραγματικά νιώθεις ότι το φως είναι η σωτηρία σου. Ασε που μετά, όταν μπορείς να πυροβολήσεις ξανά, γαμάει η εκτόνωση.

Εχει ένα παρόμοιο achievement στο The Signal, αν θυμάμαι καλά, αλλά εκεί στη γέφυρα, όπου ανέβαινες μια στενή σκάλα (αν το έχεις παίξει και θυμάσαι) I gave up κι άρχισα να πυροβολώ. Πρέπει να είχα πεθάνει καμιά 10αριά φορές, κι αυτό επειδή δε χωρούσα να περάσω στη σκάλα.

Εγώ θα σου έλεγα ανέβα με τη μία Nightmare, πάντως, να μαζέψεις και τις έξτρα σελίδες. Δεν είναι όσο δύσκολο μπορεί να φαντάζεσαι. Για μένα έτσι θα έπρεπε να ήταν το Normal. Αντε, ίσως με λίγο παραπάνω διαθέσιμο ammo.

Ναι θα ανέβω κατευθείαν, όταν με το καλό το ξαναπαίξω (νόμιζα οι extra pages ήταν στο Hard, όχι στο Nightmare).

Καλό achievement ακούγεται αλλά με αυτές τις φάσεις (στυλ τέλειωσε το τάδε επίπεδο χωρίς να πυροβολήσεις) δεν τα πάω πολύ καλά. Προτιμώ να έχω ένα όπλο στο χέρι μου anytime :P

Το Signal αν και έχω την Collector's Edition του Alan Wake - την είχα βρει προσφορά και είναι by far η καλύτερη special edition που έχω - και υποτίθεται σου έδινε με download code δωρεάν το The Signal, ωστόσο δεν το είχε μέσα στο πακέτο, οπότε τα episodes δεν τα έχω δει. Ίσως όλα μαζί μετά από καιρό/χρόνια. ;)

Ένα ακόμα underrated παιχνίδι που μοιάζει λίγο με Alan Wake, αλλά φυσικά όχι τόσο polished ούτε τόσο καλό είναι το Alone in the Dark. Στην έκδοση για το ps3, την Inferno, διόρθωσαν πολλά από τα bugs και τα limitations και θέλω να το δω.

Δημοσ.

Ωραία συλλεκτική το Αλάνι, όντως. Οχι στα επίπεδα Witcher 2, αλλά είναι μάλλον η δεύτερη καλύτερη που έχω. Και το βιβλίο πολύ ωραία προσθήκη στο mythos.

Το The Writer, πάντως, ξεχειλίζει από ατμόσφαιρα. Το χάρηκα πολύ.

Το Alone in the Dark το έχω στο χμποχ. Μου το έδωσε ένα φίλος για να μην το χρησιμοποιήσει για σουβέρ, όπως είπε. Δεν έχω ψηθεί να το βάλω να δω τι λέει. Πρέπει να είσαι ο πρώτος που συναντώ να λέει καλό λόγο γι' αυτό.

Με περιμένει American Nightmare, όμως, οπότε πώς να ψηθώ για AitD; :P

Δημοσ.

Ωραία συλλεκτική το Αλάνι, όντως. Οχι στα επίπεδα Witcher 2, αλλά είναι μάλλον η δεύτερη καλύτερη που έχω. Και το βιβλίο πολύ ωραία προσθήκη στο mythos.

Το The Writer, πάντως, ξεχειλίζει από ατμόσφαιρα. Το χάρηκα πολύ.

Το Alone in the Dark το έχω στο χμποχ. Μου το έδωσε ένα φίλος για να μην το χρησιμοποιήσει για σουβέρ, όπως είπε. Δεν έχω ψηθεί να το βάλω να δω τι λέει. Πρέπει να είσαι ο πρώτος που συναντώ να λέει καλό λόγο γι' αυτό.

Με περιμένει American Nightmare, όμως, οπότε πώς να ψηθώ για AitD; :P

Ναι American Nightmare θα είναι καλό εξίσου, αν και με χαλάει λίγο η έλλειψη τόσο του story.

Αλλά γενικά άλλο ένα πολύ ποιοτικό exclusive για 360.

Το Alone in The Dark δέστο, αλλά αν μπορείς δέστο στο Inferno Edition που είναι για ps3.

Γιατί έχω διαβάσει πως διορθώνει πολλά. Πάντως underrated game. Σίγουρα άξιζε περισσότερα και ξεφεύγει αρκετά από τα καθιερωμένα.

Το Witcher 2 σε 360 τι λέει ? Γραφικάρες για παιχνίδι κονσόλας ?

Πλάκα-πλάκα θα τελειώσει το 2012 και το 360 θα έχει τόσα exclusives φέτος, ίσως και περισσότερα από πέρυσι αν βάλεις μέσα και τα live arcade.

Δημοσ.

Πως καταφέρνετε πάντα και βγαίνετε τόσο offtopic :P

Εντάξει γενικά μιλάμε για παιχνίδια τρίτου προσώπου με στοιχεία action/adventure και shooter και με horror στοιχεία και καλή ατμόσφαιρα.

Και το ιδανικό ήταν να έχουν και co-op. :P

Έχουμε ξεφύγει πολύ έ? Eγώ γενικά όταν μιλάω έχω την τάση να ξεφεύγω. :D :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...