Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, είμαι ήδη Gold. Στο μέιλ που ήρθε δεν έγραφε τίποτα για 1 μήνα πάντως. Από την άλλη, λέει ότι ενεργοποιήθηκα, αλλά στο τέλος λέει κι αυτό "We're setting up your Xbox LIVE Rewards account, and it will be ready anytime within the next 36 hours. So check back soon and often!",

οπότε δεν ξέρω, ίσως να μου έρθει. Οχι ότι καίγομαι.

Gears 3 ούτε εγώ έχω πάρει/παίξει ακόμα, οπότε αν ως τον Αύγουστο, που θα έχω ελεύθερο χρόνο, δεν το έχεις παίξει (και έχεις Gold) μιλάμε μήπως στήσουμε κανένα co-op σε αυτό.

Πολύ διασκεδαστικά παιχνίδια, πάντως, ειδικά σε co-op. Τα έπαιξα ξανά πρόσφατα τα 1-2, γιατί πήραν δύο φίλοι χμποχ, και δεν περίμενα σε 4ο (το 1) και σε περίπου 3ο (το 2) πέρασμα να μου άρεσαν ακόμα τόσο. Ηταν άπειροι σε shooters με controller, βέβαια, οπότε δεν αγγίξαμε insanity ούτε για πλάκα.

Ναι το co-op στο Gears τα σπάει. Αν κάποτε μπορέσω και κυρίως βρω χρόνο, θέλω να στήσω 2 xbox360 με 2 τηλεοράσεις και να παίζω system link.

Για μένα από τα πιο underrated features του 360. Φαντάσου offline co-op σε system link στα Gears ή σε Forza κτλ...Μιλάμε θα τα σπάει! :D

Ε εντάξει και το Hardcore είναι μια χαρά!

Τώρα πριν τελείωσα το boss από το τέλος του 3ου act (τον corpser) και παίζω στο finale του 3ου act τους theron guards και τα έχω βρει πολύ σκούρα στο Insane.

Το γύρισα σε hardcore και το πέρασα με τη 2η αλλά σε insane ακόμα όχι.

Απλά βασικά στα καινούρια shooters που έχουν health regeneration "πρέπει" οπωσδήποτε να τα βλέπει κάποιος και στο hard (από το 2ο πέρασμα και μετά, για να έχει και κάποιο νόημα το regeneration και να μην καταντάει το game πολύ εύκολο.

Αν βρούμε χρόνο ναι μπορούμε να το κανονίσουμε για το Gears 3.

Επίσης το Gears 1 είναι πολύ καλή φάση σε Single Player στον υπολογιστή, και σχετικά άνετα το σηκώνει ακόμα και μία low-end κάρτα γραφικών (να βγάζει π.χ. 3dmark 06 7000 points και πάνω) με έναν 2πυρηνο CPU. Και είναι καλή φάση με ποντίκι και πληκτρολόγιο. Το είχα περάσει και ένα πέρασμα από κει.

Γενικά ίσως η καλύτερη τριλογία - τετραλογία αν υπολογίσουμε και το νέο Gears που ετοιμάζεται - που έχει βγει αυτή τη γενιά. Και μ αρέσουν και τα horror στοιχεία που έχουν τα Gears και τα διάφορα boss που υπάρχουν. Για μένα τα Gears είναι άξιοι συνεχιστές του Resident Evil 4.

Στο Live rewards θα σου έρθει νέο email και θα σου λέει πως ενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός σου. Περίμενε λίγο και ξαναδείς γιατί αν σου δώσει 1 μήνα Gold, θα είναι μετά το πέρας των 36 ωρών στο νέο email.

T1lemaxx είναι το Gamertag μου (όπως και στο PSN), αλλά ουσιαστικά είναι ανενεργό αφού έχω πουλήσει απο πέρσυ το 360.

Υ.Γ: Ψήνομαι όσο δεν πάει για το Pacific Rift, αν και δεν το έχω αγοράσει.

Ρε T1lemaxx μπες πάλι στο xbox live με sign in μέσω browser να δεις τι γίνεται με το account σου.

Μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις sign in εδώ:

http://www.xbox.com/en-US/

Πατάς πάνω δεξιά sign-in.

Εδώ μπορείς να αλλάξεις το avatar κτλ, γενικά ό,τι έκανες μέσα από το μενού του 360.

Και να δεις και τι γίνεται με το account σου, αν τυχόν θέλεις να αλλάξεις pass κτλ, όλα αυτά μπορείς να τα κάνεις από περιβάλλον browser.

Όσον αφορά το 360 που πούλησες, για μένα είναι καλή περίοδος τώρα να αγοράσει κάποιος ένα παλιό fat 360 μεταχειρισμένο, falcon και μετέπειτα (ακόμα και refurbished zephyr με νέα μητρική opus είναι καλή φάση), οι τιμές για τα μεταχειρισμένα είναι πολύ καλές, και το φατ έχει ακόμα 3 usb 2.0 θύρες, έχει πλήρη συμβατότητα με Kinect (αν ποτέ θελήσεις...), έχει ethernet για updates και Live, παίρνει σκληρό δίσκο (είτε παλιούς είτε καινούριους, μπορείς να πάρεις έναν καινούριο και να τον βάλεις σε θήκη παλιού - και πάλι αν ποτέ θελήσεις...), μπορείς να του βάλεις στικάκι/εξωτερικό σκληρό δίσκο μέχρι 16gb για χωρητικότητα, γενικά μία χαρά στέκεται ακόμα σε σχέση με το slim. Αγοράζεις και ένα 2ο wired controller κάποια στιγμή και με ένα 100άρι συνολικά είσαι back :P

edit: Δεν έχω δει το Apocalypse, αλλά με βάση τα διάφορα reviews και με βάση το artstyle και διάφορα videos, το Pacific Rift είναι το πιο όμορφο από τα τρία (αν υπολογίσεις graphics + artstyle). Eίναι ωραίο racing ;)

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι το co-op στο Gears τα σπάει. Αν κάποτε μπορέσω και κυρίως βρω χρόνο, θέλω να στήσω 2 xbox360 με 2 τηλεοράσεις και να παίζω system link.

Για μένα από τα πιο underrated features του 360. Φαντάσου offline co-op σε system link στα Gears ή σε Forza κτλ...Μιλάμε θα τα σπάει! :D

Ε εντάξει και το Hardcore είναι μια χαρά!

Τώρα πριν τελείωσα το boss από το τέλος του 3ου act (τον corpser) και παίζω στο finale του 3ου act τους theron guards και τα έχω βρει πολύ σκούρα στο Insane.

Το γύρισα σε hardcore και το πέρασα με τη 2η αλλά σε insane ακόμα όχι.

Απλά βασικά στα καινούρια shooters που έχουν health regeneration "πρέπει" οπωσδήποτε να τα βλέπει κάποιος και στο hard (από το 2ο πέρασμα και μετά, για να έχει και κάποιο νόημα το regeneration και να μην καταντάει το game πολύ εύκολο.

Αν βρούμε χρόνο ναι μπορούμε να το κανονίσουμε για το Gears 3.

Επίσης το Gears 1 είναι πολύ καλή φάση σε Single Player στον υπολογιστή, και σχετικά άνετα το σηκώνει ακόμα και μία low-end κάρτα γραφικών (να βγάζει π.χ. 3dmark 06 7000 points και πάνω) με έναν 2πυρηνο CPU. Και είναι καλή φάση με ποντίκι και πληκτρολόγιο. Το είχα περάσει και ένα πέρασμα από κει.

Γενικά ίσως η καλύτερη τριλογία - τετραλογία αν υπολογίσουμε και το νέο Gears που ετοιμάζεται - που έχει βγει αυτή τη γενιά. Και μ αρέσουν και τα horror στοιχεία που έχουν τα Gears και τα διάφορα boss που υπάρχουν. Για μένα τα Gears είναι άξιοι συνεχιστές του Resident Evil 4.

Στο Live rewards θα σου έρθει νέο email και θα σου λέει πως ενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός σου. Περίμενε λίγο και ξαναδείς γιατί αν σου δώσει 1 μήνα Gold, θα είναι μετά το πέρας των 36 ωρών στο νέο email.

Ρε T1lemaxx μπες πάλι στο xbox live με sign in μέσω browser να δεις τι γίνεται με το account σου.

Εδώ μπορείς να αλλάξεις το avatar κτλ, γενικά ό,τι έκανες μέσα από το μενού του 360.

Και να δεις και τι γίνεται με το account σου, αν τυχόν θέλεις να αλλάξεις pass κτλ, όλα αυτά μπορείς να τα κάνεις από περιβάλλον browser.

Όσον αφορά το 360 που πούλησες, για μένα είναι καλή περίοδος τώρα να αγοράσει κάποιος ένα παλιό fat 360 μεταχειρισμένο, falcon και μετέπειτα (ακόμα και refurbished zephyr με νέα μητρική opus είναι καλή φάση), οι τιμές για τα μεταχειρισμένα είναι πολύ καλές, και το φατ έχει ακόμα 3 usb 2.0 θύρες, έχει πλήρη συμβατότητα με Kinect (αν ποτέ θελήσεις...), έχει ethernet για updates και Live, παίρνει σκληρό δίσκο (είτε παλιούς είτε καινούριους, μπορείς να πάρεις έναν καινούριο και να τον βάλεις σε θήκη παλιού - και πάλι αν ποτέ θελήσεις...), μπορείς να του βάλεις στικάκι/εξωτερικό σκληρό δίσκο μέχρι 16gb για χωρητικότητα, γενικά μία χαρά στέκεται ακόμα σε σχέση με το slim. Αγοράζεις και ένα 2ο wired controller κάποια στιγμή και με ένα 100άρι συνολικά είσαι back :P

edit: Δεν έχω δει το Apocalypse, αλλά με βάση τα διάφορα reviews και με βάση το artstyle και διάφορα videos, το Pacific Rift είναι το πιο όμορφο από τα τρία (αν υπολογίσεις graphics + artstyle). Eίναι ωραίο racing ;)

Εγώ έχω το apocalypse και έχει πολύ ωραία γραφικά. αν θέλετε παίρνω και το pacific rift και παίζουμε :P

Δημοσ.

Το τελευταίο είναι μεγάλη αλήθεια. Υπάρχουν ολόκληρες περιοχές που θυμίζουν Resi περισσότερο απ' ό,τι όλο το Resi 5.

Και στο 2ο point συμφωνώ απολύτως. Μη σου πω ότι πλέον, αν μου αρέσει το gameplay, ξεκινάω με τη μία μία σκάλα κάτω από το αντίστοιχο Insanity κάθε παιχνιδιού. Αρκεί όμως να κάνει καλά scale η δυσκολία κι όχι απλώς να γίνεται άδικο το παιχνίδι. Το πρώτο Uncharted, ας πούμε, ήταν απλώς εκνευριστικό στο δύσκολο. Το Mass Effect 2 που τελείωσα πρόσφατα στο Insanity, από την άλλη, ήταν απόλαυση. Το 3 θα το αρχίσω με τη μία στο Hardcore, κι ας μην έχω πολύ χρόνο. Το καλό, επίσης, με το Gears, από το 2 και μετά, είναι πως στο co-op ο καθένας επιλέγει ό,τι δυσκολία θέλει για τον εαυτό του. Δεν ξέρω βέβαια πόση ισορροπία θα υπάρχει αν ο ένας παίζει σε Casual κι ο άλλος σε Insane.

Με δύο χμποχ και δύο τηλεοράσεις είχαμε βγάλει με φίλους το Resi 5 (LAN option). Περισσότερο το διασκέδασα με τη φάση, παρά με το παιχνίδι, βέβαια.

To Apocalypse νομίζω πως το έχω κι εγώ δυνητικά. Αυτό δεν είναι που έχει free στο ps+;

Δημοσ.

Το κοιτάω συχνά μέσω του Xbox.com.

Ξέρεις τι; Δεν είχα διαγράψει το profile μου μέσα απο το Xbox που πούλησα, γιατί ήταν μέρος της συμφωνίας. Είχε δηλαδή μέσα ακόμα 3-4 μήνες Gold και κάτι XBLA παιχνίδια που είχα γράψει στην αγγελία. Βέβαια αργότερα άλλαξα γενικά τον κωδικό απο το Live ID, και δεν ξέρω αν μπόρεσε να ξανασυνδεθεί στο Live αυτός που έχει την κονσόλα τώρα. Όταν το είχα δώσει αρχικά, πρόσεξα οτι είχε αλλάξει το avatar και είχε παίξει και PGR3, κάτι που δείχνει οτι μπήκε έστω και μια φορά online. Πλέον λογικά δεν θα μπορεί να μπεί, αφού έχει αλλάξει ο κωδικός του λογαριασμού μου.

Να σε ρωτήσω, αν τύχει ποτέ και ξαναγοράσω 360, γίνεται να κάνω πάλι migrate το profile μου; Βέβαια αν ξαναπάρω 360, αυτό θα είναι παλιό και ήδη φλασαρισμένο (οπότε λογικά μπαναρισμένο), και λογικά δεν θα γίνεται να μπείς καν στο Live. Πάντως πάνω απο 70-80€ δεν ξαναδίνω για current-gen κονσόλα.

Δημοσ.

Το τελευταίο είναι μεγάλη αλήθεια. Υπάρχουν ολόκληρες περιοχές που θυμίζουν Resi περισσότερο απ' ό,τι όλο το Resi 5.

Και στο 2ο point συμφωνώ απολύτως. Μη σου πω ότι πλέον, αν μου αρέσει το gameplay, ξεκινάω με τη μία μία σκάλα κάτω από το αντίστοιχο Insanity κάθε παιχνιδιού. Αρκεί όμως να κάνει καλά scale η δυσκολία κι όχι απλώς να γίνεται άδικο το παιχνίδι. Το πρώτο Uncharted, ας πούμε, ήταν απλώς εκνευριστικό στο δύσκολο. Το Mass Effect 2 που τελείωσα πρόσφατα στο Insanity, από την άλλη, ήταν απόλαυση. Το 3 θα το αρχίσω με τη μία στο Hardcore, κι ας μην έχω πολύ χρόνο. Το καλό, επίσης, με το Gears, από το 2 και μετά, είναι πως στο co-op ο καθένας επιλέγει ό,τι δυσκολία θέλει για τον εαυτό του. Δεν ξέρω βέβαια πόση ισορροπία θα υπάρχει αν ο ένας παίζει σε Casual κι ο άλλος σε Insane.

Με δύο χμποχ και δύο τηλεοράσεις είχαμε βγάλει με φίλους το Resi 5 (LAN option). Περισσότερο το διασκέδασα με τη φάση, παρά με το παιχνίδι, βέβαια.

To Apocalypse νομίζω πως το έχω κι εγώ δυνητικά. Αυτό δεν είναι που έχει free στο ps+;

Ναι το Resi5 δεν ήταν ισάξιο των προηγούμενων Resident Evil. Αλλά σαν φάση lan θα κωλολέει :P

Eμένα το αγαπημένο μου είναι το Resident Evil Remake για Gamecube/Wii και μετά πολύ κοντά το Resident Evil 4.

Επίσης πολύ καλό είναι το Resident Evil 0, επίσης για Gamecube/Wii.

Το κοιτάω συχνά μέσω του Xbox.com.

Ξέρεις τι; Δεν είχα διαγράψει το profile μου μέσα απο το Xbox που πούλησα, γιατί ήταν μέρος της συμφωνίας. Είχε δηλαδή μέσα ακόμα 3-4 μήνες Gold και κάτι XBLA παιχνίδια που είχα γράψει στην αγγελία. Βέβαια αργότερα άλλαξα γενικά τον κωδικό απο το Live ID, και δεν ξέρω αν μπόρεσε να ξανασυνδεθεί στο Live αυτός που έχει την κονσόλα τώρα. Όταν το είχα δώσει αρχικά, πρόσεξα οτι είχε αλλάξει το avatar και είχε παίξει και PGR3, κάτι που δείχνει οτι μπήκε έστω και μια φορά online. Πλέον λογικά δεν θα μπορεί να μπεί, αφού έχει αλλάξει ο κωδικός του λογαριασμού μου.

Να σε ρωτήσω, αν τύχει ποτέ και ξαναγοράσω 360, γίνεται να κάνω πάλι migrate το profile μου; Βέβαια αν ξαναπάρω 360, αυτό θα είναι παλιό και ήδη φλασαρισμένο (οπότε λογικά μπαναρισμένο), και λογικά δεν θα γίνεται να μπείς καν στο Live. Πάντως πάνω απο 70-80€ δεν ξαναδίνω για current-gen κονσόλα.

Εφόσον το profile/gamertag ανήκει σε σένα και εσύ διαχειρίζεσαι το user name/password, σαφώς γίνεται να το κάνεις migrate με download profile (στο οποίο θα φαίνονται τα achievements σου και όλο το game history μέχρι την τελευταία φορά που μπήκε ο άλλος online) και με licence transfer ό,τι έχεις αγοράσει από xbox live marketplace θα μπορείς να τα ξανακατεβάσεις στη νέα κονσόλα σου. Όλα αυτά με σύνδεση στο Live όπως λες. Μπορείς όμως να κάνεις download profile στο xbox κάποιου φίλου και να μεταφέρεις μετά το profile σου σε ένα στικάκι και να το βάλεις σε μία άλλη κονσόλα μπαναρισμένη. Παίζεις εκεί στη μπαναρισμένη και όποτε θέλεις να κάνεις sync τα achievements πας ξανά στο xbox του φίλου και μπαίνεις online. Είναι λίγο παίδεμα αλλά είναι μία καλή λύση.

Το άλλο παιδί που του πούλησες την κονσόλα, αφού άλλαξες τον κωδικό δε θα μπορεί να μπει καν στο Live με το δικό σου gamertag, πάρα μόνο να κάνει sign-in με το gamertag σου offline και εκεί να παίρνει achievements κτλ, τα οποία όμως δε θα μπορεί να τα κάνει sync με Live, καθώς με διαφορετικό κωδικό δε θα μπορεί να μπαίνει στο Live, όπως σου είπα.

Εκεί στα 70-80 ευρώ είναι μία καλή τιμούλα. Εσύ πόσο πούλησες το xbox που είχες ?

Δημοσ.

Εκεί στα 70-80 ευρώ είναι μία καλή τιμούλα. Εσύ πόσο πούλησες το xbox που είχες ?

100€ μαζί με 5 παιχνίδια, 2 μοχλούς, και HDMI καλώδιο. Παραπάνω δεν το αγόραζε κανένας, όσο και να έμενε η αγγελία εδώ στο Insomnia. Ύστερα πούλησα άλλα 5 παιχνίδια που είχα για 50€, σαφώς καλύτερο deal. Σύνολο 360 + 10 games, 150€. Και να φανταστείς έχω καμιά δεκαριά ακόμα παιχνίδια του 360 απούλητα που δεν μπορώ να διώξω με τίποτα. Αν ενδιαφέρεσαι για κανένα συγκεκριμένο, στείλε μου PM να σου πώ ποιά έχω.

Δημοσ.

100€ μαζί με 5 παιχνίδια, 2 μοχλούς, και HDMI καλώδιο. Παραπάνω δεν το αγόραζε κανένας, όσο και να έμενε η αγγελία εδώ στο Insomnia. Ύστερα πούλησα άλλα 5 παιχνίδια που είχα για 50€, σαφώς καλύτερο deal. Σύνολο 360 + 10 games, 150€. Και να φανταστείς έχω καμιά δεκαριά ακόμα παιχνίδια του 360 απούλητα που δεν μπορώ να διώξω με τίποτα. Αν ενδιαφέρεσαι για κανένα συγκεκριμένο, στείλε μου PM να σου πώ ποιά έχω.

Τι μητρική φορούσε πάνω?

Zenon? Falcon ?

Η αλήθεια είναι πως τα fat 360 δεν έπιαναν και πολύ ως μεταχειρισμένα.

Εγώ πάντως στη θέση σου θα το είχα κρατήσει αν με έπαιρνε, ανεξάρτητα από το ps3.

Δε θα μπορούσα αυτή τη γενιά να με φανταστώ μόνο με ps3. Μόνο με 360 σίγουρα ναι, αλλά μόνο με ps3 όχι.

Θα σου στείλω pm να με ενημερώσεις ναι :D

Δημοσ.

Falcon ήταν. Mε τα χρήματα αυτά, συμπλήρωσα και πήρα το PS3, το Xbox δεν είχε κάτι άλλο να μου προσφέρει. Κυρίως αγόρασα PS3 για τα εκπληκτικά του exclusives, το Blu-Ray, και το ενσωματωμένο Wi-Fi, κάτι που το Xbox δεν μου πρόσεφερε (εκτός απο καλύτερο online). Επίσης στο 360 χρειαζόμουν κάθε τόσο μπαταρίες για τους μοχλούς, άσε που το καπάκι απο πίσω μου είχε λασκάρει και αποσυνδεόταν συνεχώς το χειριστήριο.

Απο build quality ήταν τραγικό γενικά το fat 360, άσε που κάθε φορά που το άνοιγα έκανα τον σταυρό μου μην βγάλει RROD ανα πάσα στιγμή.

Δημοσ.

Falcon ήταν. Mε τα χρήματα αυτά, συμπλήρωσα και πήρα το PS3, το Xbox δεν είχε κάτι άλλο να μου προσφέρει. Κυρίως αγόρασα PS3 για τα εκπληκτικά του exclusives, το Blu-Ray, και το ενσωματωμένο Wi-Fi, κάτι που το Xbox δεν μου πρόσεφερε (εκτός απο καλύτερο online).

Ναι respect όλα αυτά. Συμφωνώ πως το ps3 αποτελεί πλέον μία πολύ solid επιλογή. Και με βάση τους τίτλους που έχει βγάλει, δικαιολογεί ίσως τη λίγο ακριβότερη τιμή του. Απλά επέτρεψέ μου να διαφωνήσω σε ό,τι αφορά στο ότι το 360 δεν είχε κάτι άλλο να σου προσφέρει, γιατί από τότε που το πούλησες δεν έχει βγάλει και λίγα παιχνίδια + αυτά που έρχονται. Π.χ. στo live arcade γίνεται χαμός. Δηλαδή κάποιοι είχαν προεξοφλήσει πως η κονσόλα θα πέθαινε, κάτι που είναι πολύ μακριά ακόμα.

Συν πως κάποια παιχνίδια, τουλάχιστον εγώ, δε βαριέμαι να παίζω και να ξαναπαίζω, όπως PGR4, τα Gears, τα Forza, Viva Pinata, κτλ.

Τώρα επειδή από πέρυσι έχω αρχίσει και εγώ να ασχολούμαι με κάποια exclusives του ps3, σαφέστατα δίνει τα ρέστα του εκεί, αλλά π.χ. τώρα που επέστρεψα λίγο στα Gears είδα πως μου αφήνουν ένα καλύτερο lasting appeal απ΄ό,τι π.χ. τα Uncharted (που είναι φαν παιχνίδια χαριτωμένα, γραφικάρες, σινεμάτικ, αλλά δεν έχουν τα boss των Gears ούτε τόσο την ατμόσφαιρα και το horror feeling). Να μου πεις ΟΚ γούστα είναι αυτά, αλλά να σου πω την αλήθεια περισσότερο μου έχει μείνει στο μυαλό το κορυφαίο Heavy Rain και το Killzone 2 από ps3 παρά τα 2 Uncharted. Ίσως είναι και η μικρή διάρκεια της single player campaign.

Στο τέλος πιστεύω είναι και τι αρέσει περισσότερο στον καθένα από games και από το user interface και από ip's και γενικά τι προτιμάει. Εγώ π.χ. μόνο και μόνο για τα πολλά καλύτερα multiplatform του 360, δε θα μπορούσα να μην το έχω αυτή τη γενιά. Έτσι νιώθω τώρα, μπορεί επειδή είμαι χρήστης του από το 2008.

edit: Με τους μοχλούς μπορούσες να πάρεις ένα charging kit και να τελειώνει η ιστορία ή έναν 2ο μοχλό wired που έχει λίγο λιγότερο βάρος και έτσι για μένα είναι ιδανικός για πολύωρο gaming + πως δεν αποσυνδέεται.

Όντως το fat 360 είχε θέματα με το RROD, αλλά εμένα προσωπικά το Falcon που το είχα 3 χρόνια - μέχρι να το πουλήσω -δε μου είχε παρουσιάσει τίποτα. Και τώρα π.χ. με το fat ps3 60gb που έχω το προσέχω γιατί υπάρχει αντίστοιχα αυξημένος κίνδυνος για ylod. Αν και με την αλλαγή πάστας/ανεμιστήρα που του έχω κάνει δε νομίζω να έχει πρόβλημα.

Δημοσ.

Και εγώ απο το 2008 το είχα το 360. Μάλλον θα έπρεπε να πώ οτι δεν είχε κάτι άλλο να μου προσφέρει απο πλευράς exclusives (το μόνο XBLA που μου είχε κάνει κλίκ ήταν το Trials HD το οποίο είχα λιώσει), γιατί όντως ήθελα ένα πιό σύγχρονο media hub για το σαλόνι μου + Blu Ray player. Επίσης δεν γινόταν να τελειώσει αυτή η γενιά χωρίς να παίξω τα φοβερά exclusives του PS3.

Πάντως θα συμφωνήσω για το Heavy Rain και για το Killzone 2, έναντι του Uncharted. Για το μόνο πάντως που μετάνιωσα που πούλησα το 360, ήταν το Gears 3 που δεν κατάφερα να παίξω. Πιστεύω όμως οτι τα MGS4, Uncharted 2, Heavy Rain, GOW3, με κάλυψαν επάξια. Τρομερές εμπειρίες όλα τους. Ειδικά το MGS4 είναι ίσως το καλύτερο παιχνίδι της γενιάς μαζί με το GTA IV imo.

Επίσης, charging kit + extra Wi-Fi dongle θα μου πήγαινε μια κατοστάρα μέσα στο νερό. Άσε που είχα 60GB σκληρό και έπρεπε να τον αλλάξω γιατί δεν με έφτανε ο χώρος. Δηλαδή θα ήθελα μόνο 150€ γι' αυτά τα τρία αξεσουάρ, κάτι που δεν είχα σκοπό να δώσω για το 360. Σαφώς καλύτερο value for money το PS3, ειδικά η έκδοση 320GB που αγόρασα, έχει υπέραρκετό χώρο.

Υ.Γ: Έχεις PM.

Δημοσ.

Και εγώ απο το 2008 το είχα το 360. Μάλλον θα έπρεπε να πώ οτι δεν είχε κάτι άλλο να μου προσφέρει απο πλευράς exclusives (το μόνο XBLA που μου είχε κάνει κλίκ ήταν το Trials HD το οποίο είχα λιώσει), γιατί όντως ήθελα ένα πιό σύγχρονο media hub για το σαλόνι μου + Blu Ray player. Επίσης δεν γινόταν να τελειώσει αυτή η γενιά χωρίς να παίξω τα φοβερά exclusives του PS3.

Πάντως θα συμφωνήσω για το Heavy Rain και για το Killzone 2, έναντι του Uncharted. Για το μόνο πάντως που μετάνιωσα που πούλησα το 360, ήταν το Gears 3 που δεν κατάφερα να παίξω. Πιστεύω όμως οτι τα MGS4, Uncharted 2, Heavy Rain, GOW3, με κάλυψαν επάξια. Τρομερές εμπειρίες όλα τους. Ειδικά το MGS4 είναι ίσως το καλύτερο παιχνίδι της γενιάς μαζί με το GTA IV imo.

Επίσης, charging kit + extra Wi-Fi dongle θα μου πήγαινε μια κατοστάρα μέσα στο νερό. Άσε που είχα 60GB σκληρό και έπρεπε να τον αλλάξω γιατί δεν με έφτανε ο χώρος. Δηλαδή θα ήθελα μόνο 150€ γι' αυτά τα τρία αξεσουάρ, κάτι που δεν είχα σκοπό να δώσω για το 360. Σαφώς καλύτερο value for money το PS3, ειδικά η έκδοση 320GB που αγόρασα, έχει υπέραρκετό χώρο.

Υ.Γ: Έχεις PM.

Σίγουρα το ps3 έχει ωραίες gaming εμπειρίες. Απλά αν έχεις τα περισσότερα multi στο 360 + τα exclusives του 360 + πως δε σ αρέσουν τα GOW (όπως εμένα) ούτε σε συγκινεί το GT5 (γιατί έχεις φάει με το κουτάλι τα Forza 2-3 και τώρα 4), τότε δε μένουν και πάρα πολλά. Καλύτερη gaming εμπειρία στο ps3 και γενικά αυτή τη γενιά (όχι με το μεγαλύτερο lasting appeal αλλά με το wow factor της στιγμής και την ατμόσφαιρα) θεωρώ το Heavy Rain, γι αυτό περιμένω το Beyond πως και πως. Μετά θεωρώ συνολικά τα 3 Uncharted μαζί, αλλά το 3 δεν το έχω δει ακόμα. Αν κρίνεις από τα reviews όμως, θα είναι εξίσου καλό. Ευχάριστες εκπλήξεις το Pacific Rift γιατί γενικά τα racing παιχνίδια μ αρέσουν και το Killzone 2. Πολύ καλή ατμόσφαιρα.

Δεν το έχω δει το Metal Gear 4 ακόμα, θυμάμαι κάπου το είχες ξανα-αναφέρει. Θα πρέπει να το δω κάποια στιγμή, το θέμα είναι πως ποτέ δεν ήμουν φαν των Metal Gear και πρέπει να πιάσω τη σειρά από την αρχή αν είναι. Και θέλω να δώ και τα Flower/Journey από PSN. Και περιμένω το Ni no Kuni από RPG's.

Τώρα είναι 2 τα Gears που πρέπει να δεις μαζί με το prequel που θα βγει :P

Αν και το 3 ούτε εγώ το έχω δει ακόμα. Όπου να ναι :) Αλλά γενικά τα Gears ΤΑ σπάνε, έχω πόρωση!

Επίσης βάλε και Halo 4 και Forza 4 (αν είσαι φαν) και το νέο Alan Wake. Αλήθεια το πρώτο το έχεις δει? Εγώ το θεωρώ στις top3/4 gaming εμπειρίες που είχα αυτή τη γενιά. Μ άρεσε τόσο πολύ το game που δεν το ξαναέπαιξα (π.χ. στο Hard), γιατί περιμένω όταν με το καλό βγει το Alan Wake 2 να το πιάσω πάλι το πρώτο, ώστε τότε να μη θυμάμαι και τόσο καλά το story του 1 και να το ξαναευχαριστηθώ.

Δημοσ.

Δεν είμαι fan του είδους του Alan Wake. Επίσης το Halo γενικά δεν με ενθουσίασε, και το Forza 4 δεν μου λέει κάτι αφού έχω το παρόμοιο GT5. Το μόνο exclusive που πραγματικά θα μου λείψει απο το 360 είναι το Gears. Πραγματικά φοβερό gameplay και πρωτοπόρος του είδους. Γενικά όμως το Uncharted συνολικά μου αρέσει περισσότερο γιατί έχει και adventure/platform στοιχεία + τα εξωπραγματικά γραφικά του 3 (δεν το έχω αγοράσει ακόμα).

Δημοσ.

Δεν είμαι fan του είδους του Alan Wake. Επίσης το Halo γενικά δεν με ενθουσίασε, και το Forza 4 δεν μου λέει κάτι αφού έχω το παρόμοιο GT5. Το μόνο exclusive που πραγματικά θα μου λείψει απο το 360 είναι το Gears. Πραγματικά φοβερό gameplay και πρωτοπόρος του είδους. Γενικά όμως το Uncharted συνολικά μου αρέσει περισσότερο γιατί έχει και adventure/platform στοιχεία + τα εξωπραγματικά γραφικά του 3 (δεν το έχω αγοράσει ακόμα).

Ναι είναι στο very end τι παιχνίδια προτιμάει ο καθένας.

Πάντως αν κάποια στιγμή έρθεις σε επαφή πάλι με 360 ή με PC δες το Alan Wake. Για μένα κορυφαίο παιχνίδι.

Αν σου άρεσε το Resi4 και το Heavy Rain, δεν είναι δυνατό να μη σου αρέσει το Alan Wake!

Άντε καληνύχτες :)

Δημοσ.

Εντάξει μωρέ, το Alan Wake αν είναι μου το φέρνει και ο θείος στο PC :P

Χαχαχαχά!

Ιεροσυλία τέτοιο game να στο φέρει ο θείος!

Καλές προσπάθειες οφείλουμε να τις στηρίζουμε γενικά!

Αλλά σε κάθε περίπτωση δέστο, έστω και από θείο. Κορυφαίο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...