Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα τελευταία ξαναπαίζω το Gears 1 στο Insane difficulty και έχω τρομερό fun με το παιχνίδι! Πραγματικά epic!

Είμαι προς το τέλος του Act 3 που πραγματικά τα σπάει τόσο σε gameplay, σε atmosphere/horror elements όσο και σε γραφικά (πραγματικά εξωπραγματικά για early game του 360).

Εν τω μεταξύ έχω βάλει 1 μήνα Live λόγω xbox live rewards (δεν ξέρω αν κάποιος έχει κάνει sign up και είναι σε Irish account..).

Sooooo...., ψήνεται κανένας για online co-op στο Gears 1 στο Insane ?? :D :D

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εσύ με ιρλανδικό λογαριασμό το έκανες; Εμένα δε με άφηνε πριν από λίγο καιρό που είχα δοκιμάσει.

(Αν δεν πνιγόμουν στη δουλειά θα ψηνόμουν. Νωρίς έβαλες τον μήνα :P )

Δημοσ.

Εσύ με ιρλανδικό λογαριασμό το έκανες; Εμένα δε με άφηνε πριν από λίγο καιρό που είχα δοκιμάσει.

(Αν δεν πνιγόμουν στη δουλειά θα ψηνόμουν. Νωρίς έβαλες τον μήνα :P )

Ναι με Irish είμαι ακόμα, από το 2008 που έχω πάρει xbox360, τότε δεν υπήρχε ελληνικό LIVE και είναι ΟΚ το Irish.

Δεν έβαλα το μήνα τώρα ρε, χαχαχά, απλά αν μπεις στο Live rewards στην Ιρλανδία και καλά μέσα στους 10.000 πρώτους, σου δίνει ένα μήνα Gold.

Από Μάρτη-Ιούνη είχα 2 μήνες πάλι Gold μέσω Paypal με 2 ευρώ προσφορά και γενικά στο Gold μπαίνω μόνο με κάτι τέτοιες προσφορές ή με κάρτες του ενός μηνός, γιατί όπως έχω γράψει αρκετές φορές και παλιότερα είμαι ενάντια στην πολιτική του Live να χρεώνει το online και όσο θα μπορώ δε θα το πληρώνω.

Καλή φάση θα ήταν να στήναμε ένα co-op ;) :D

Δημοσ.

Χμ κι εγώ στην ίδια φάση είμαι, με ιρλανδικό account από το 2007. Θα ξαναδοκιμάσω για τα rewards να δω μήπως μου διέφυγε τίποτα. Δε με άφησε την πρώτη φορά και υπέθεσα πως είναι IP locked κι αυτό και δεν ασχολήθηκα ξανά.

Δημοσ.

Χμ κι εγώ στην ίδια φάση είμαι, με ιρλανδικό account από το 2007. Θα ξαναδοκιμάσω για τα rewards να δω μήπως μου διέφυγε τίποτα. Δε με άφησε την πρώτη φορά και υπέθεσα πως είναι IP locked κι αυτό και δεν ασχολήθηκα ξανά.

Από browser μπήκες έτσι?

Για έλεγξε τα cookies σου μήπως φταίει κάτι τέτοιο.

Και έλεγξε τα email σου γιατί την πρώτη φορά κάνεις sign up για το live rewards και μετά από ορισμένο καιρό σου στέλνει νέο email όπου επιβεβαιώνει το sign up και εκεί σου λέει και για το πως μπορείς να κερδίσεις κάποια microsoft points (δεν πολυλέει αν θες την προσωπική μου άποψη, απλά για την ιστορία αν κάνεις ένα survey το μήνα σου δίνει 20 ms points, αν ανανεώσεις συνδρομή live σου δίνει 100 και κάτι τέτοια).

Το ιρλανδικό account είναι καλή φάση, δεν έχει ip locks σε όλα, π.χ. muzu.tv δουλεύει μια χαρά, το ίδιο και το dailymotion και κάποια άλλα.

Αυτό που δε δουλεύει δυστυχώς είναι το sky player που θα ήταν πολύ καλή φάση.

Σκέφτομαι να κάνω και ένα δεύτερο αμερικάνικο, γιατί το ελληνικό δε νομίζω να πολυλέει.

Δημοσ.

Νομίζω πως το είχα κάνει από το χμποχ. Τώρα το έκανα από browser και προχώρησε. Περιμένω μέιλ.

Τα είδα τα rewards, όντως δεν είναι τίποτα σπουδαίο (αν και ίσως να ήταν καλύτερα να με είχες κάνει refer, να σου έδινε κανέναν πόντο, μετά το είδα). Ασε που ανανέωση δεν κάνω ποτέ μέσα από το χμποχ, είναι πανάκριβα. Δεν κατάλαβα αν πιάνει και τις κάρτες. Με τα surveys σε δύο χρονάκια παίζει να έχεις XBLA game free :P

Ελληνικό, όντως, δε βλέπω λόγο να κάνεις. Εκανα ένα τα Χριστούγεννα, γιατί απέκτησα έναν κωδικό για το Crysis 2 on demand και δε με άφηνε να το κατεβάσω με το ιρλανδικό, και μου φάνηκε πολύ άδειο. Ούτε youtube δεν έχει, αν θυμάμαι καλά.

Δημοσ.

Νομίζω πως το είχα κάνει από το χμποχ. Τώρα το έκανα από browser και προχώρησε. Περιμένω μέιλ.

Τα είδα τα rewards, όντως δεν είναι τίποτα σπουδαίο (αν και ίσως να ήταν καλύτερα να με είχες κάνει refer, να σου έδινε κανέναν πόντο, μετά το είδα). Ασε που ανανέωση δεν κάνω ποτέ μέσα από το χμποχ, είναι πανάκριβα. Δεν κατάλαβα αν πιάνει και τις κάρτες. Με τα surveys σε δύο χρονάκια παίζει να έχεις XBLA game free :P

Ελληνικό, όντως, δε βλέπω λόγο να κάνεις. Εκανα ένα τα Χριστούγεννα, γιατί απέκτησα έναν κωδικό για το Crysis 2 on demand και δε με άφηνε να το κατεβάσω με το ιρλανδικό, και μου φάνηκε πολύ άδειο. Ούτε youtube δεν έχει, αν θυμάμαι καλά.

Για να σε κάνω refer, θα πρέπει νομίζω να μην έχεις κάνει γενικά sign in ως Live Gold member. Εσύ λογικά έχεις βάλει Gold. Οπότε δε νομίζω να έπιανε το refer, αν και ίσως κάνω λάθος. Δεν το γράφει ξεκάθαρα. Σου έδωσε 1 μήνα gold?

Βασικά, με Irish account έχει αρκετά συχνά μία πολύ καλή προσφορά για 2 μήνες Live Gold με 2 ευρώ, άρα 1 ευρώ το μήνα. Εγώ το έχω βάλει 2 φορές και συμφέρει και ουσιαστικά δεν πληρώνεις για το Gold - κάτι με το οποίο αντιτίθεμαι ιδεολογικά, γι αυτό δεν πληρώνω 3μηνες/6μηνες/12μηνες συνδρομές.

Στο irish λειτουργεί youtube, facebook, twitter, vevo (πάρα πολύ καλό - φτιάχνεις και τα δικά σου playlists και είναι πολύ καλή φάση), muzu.tv, zune video που μπορείς να νοικιάζεις και ταινίες (αν και δε συμφέρει αλλά για την ιστορία), dailymotion, και ίσως το mlb.tv (δεν το έχω δοκιμάσει..). Γενικά είμαι ικανοποιημένος στο Irish, αλλά θέλω να φτιάξω ένα δεύτερο αμερικάνικο ώστε να αγοράζω κάποια digital downloads σε δολλάρια και όχι ευρώ :P

Τίποτα στο PS3 δεν έχεις να παίξουμε ρε Cortan; Τι παιχνίδια για multi/co-op/κλπ, έχεις εκεί;

Παιδιά σόρρυ άλλα με το online του ps3 δεν έχω ασχοληθεί πολύ. Τουλάχιστον όχι ακόμα.

Δε με προιδεάζουν και τα παιχνίδια. Και έχω και λίγα παιχνίδια σχετικά. Βασικά με ενοχλεί λίγο η μικρή διάρκεια των exclusives του ps3...

Μέχρι τώρα έχω τα Uncharted 1/2, Motorstorm: Pacific Rift, την τριλογία του Prince of Persia (κυρίως την πήρα για το πρώτο παιχνίδι το Sands of Time, το οποίο όμως το έχω αφήσει στη μέση και το βαρέθηκα και την πουλάω την τριλογία σε όποιον θέλει :P ) και Resistance 1 που σκοπεύω να αρχίσω (δεν το έχω παίξει ακόμα αλλά σκοπεύω κάποια στιγμή να το δω και μετά το Resistance 3). Και από φίλους έχω παίξει το Killzone 2, το Heavy Rain (όταν είχε βγει βέβαια) και ακόμα 1-2 (π.χ. Motorstorm 1 το οποίο και το πούλησα).

Για ps3, όταν το ξαναπιάσω, σκέφτομαι να πάρω τα Metal Gear Solid 4, Folklore, Valkyria Chronicles, Resistance 3 και Alone in the Dark: Inferno. Αυτά είναι μέσα στα 5 πρώτα.

Γενικά αυτή την περίοδο μετά τα Uncharted 1 και 2 που ξαναέπαιξα στο ps3, το έχω αφήσει στην άκρη και ασχολούμαι με το 360 που με έχει απορροφήσει εντελώς.

Έχω κολλήσει με Gears και μετά θα πιάσω Forza 4 μαζί με Banjo Kazooie (από την αγαπημένη μου Rare), καθώς και κάποιους digital τίτλους που τους έχει πολύ φθηνά το 360 marketplace. Και θέλω να παίξω και Gears 3 - που δεν έχω αγοράσει ακόμα. Γενικά η σειρά των Gears είναι τρομερή τριλογία, δεν ξέρω μπράβο στην Epic!

Tilemaxx xbox gamertag έχεις να σε κάνω add στο Live ?

Ναι ρε cortan μπες να παίξουμε τίποτα co-op εκεί όσο έχουμε online ;)

Έχεις online με 3.55 CFW? Γίνεται ? Έχω χάσει επεισόδια ή μου φαίνεται ? :P

Δημοσ.

Έχεις online με 3.55 CFW? Γίνεται ? Έχω χάσει επεισόδια ή μου φαίνεται ? :P

Ναι έχεις χάσει. Βγήκε spoofer και μπαίνουμε online τουλάχιστον μέχρι να αναβαθμιστεί σε 4.2 :P

Δημοσ.

Ναι έχεις χάσει. Βγήκε spoofer και μπαίνουμε online τουλάχιστον μέχρι να αναβαθμιστεί σε 4.2 :P

Χωρίς να χάνεις/ρισκάρεις το psn account? Να γίνει ban?

Καλή φάση! Παίζεις τίποτα online naruto ? ;)

Δημοσ.

Ναι, είμαι ήδη Gold. Στο μέιλ που ήρθε δεν έγραφε τίποτα για 1 μήνα πάντως. Από την άλλη, λέει ότι ενεργοποιήθηκα, αλλά στο τέλος λέει κι αυτό "We're setting up your Xbox LIVE Rewards account, and it will be ready anytime within the next 36 hours. So check back soon and often!",

οπότε δεν ξέρω, ίσως να μου έρθει. Οχι ότι καίγομαι.

Gears 3 ούτε εγώ έχω πάρει/παίξει ακόμα, οπότε αν ως τον Αύγουστο, που θα έχω ελεύθερο χρόνο, δεν το έχεις παίξει (και έχεις Gold) μιλάμε μήπως στήσουμε κανένα co-op σε αυτό.

Πολύ διασκεδαστικά παιχνίδια, πάντως, ειδικά σε co-op. Τα έπαιξα ξανά πρόσφατα τα 1-2, γιατί πήραν δύο φίλοι χμποχ, και δεν περίμενα σε 4ο (το 1) και σε περίπου 3ο (το 2) πέρασμα να μου άρεσαν ακόμα τόσο. Ηταν άπειροι σε shooters με controller, βέβαια, οπότε δεν αγγίξαμε insanity ούτε για πλάκα.

Δημοσ.

Χωρίς να χάνεις/ρισκάρεις το psn account? Να γίνει ban?

Καλή φάση! Παίζεις τίποτα online naruto ? ;)

Πάντα υπάρχει το ρίσκο του ban. Αλλά ξέρεις τώρα το θέλω το online :P. Όταν λες αν παίζει κάτι τι εννοείς?

Δημοσ.

Tilemaxx xbox gamertag έχεις να σε κάνω add στο Live ?

T1lemaxx είναι το Gamertag μου (όπως και στο PSN), αλλά ουσιαστικά είναι ανενεργό αφού έχω πουλήσει απο πέρσυ το 360.

Υ.Γ: Ψήνομαι όσο δεν πάει για το Pacific Rift, αν και δεν το έχω αγοράσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...