Προς το περιεχόμενο

Η Microsoft εντυπωσιάζει με το Surface, το δικό της tablet

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ποια έκδοση win 8 έχεις δοκιμάσει και σε ποιό tablet? Γιατί η MS μόνο ένα samsung έχει κυκλοφορήσει σε δίκτυο developers.

Αν εσύ τα είδες laggy, μάλλον κάποιο hardware πρόβλημα έχεις. Η Release Preview αυτή τη στιγμή την έχω μέχρι και σε παλιό laptop (6ετίας) και πάνε σαν νερό.

Επίσης όλα τα developer previews που κατα καιρούς έχουν φανεί στο internet διαφωνούν μαζί σου.

ειρωνικά/κοροιδευτικά το έλεγε, ο ektor είναι windows 8 evangelist ^_^

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 301
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Απο το 2000 που υπαρχουν τα ταπλετ με κανονικο λογισμικο(windows),μολις το 2010 μπηκε για πρωτη φορα mobile os απο την apple σε tablet συσκευη και με το πολυ καλο πακετο λογισμικο&σχεδιασμο&μαρκετινκ αρχισε να γινεται γνωστη η υπαρξη στο ευρη κοινο,αυτων των συσκευων!

Υπαρχουν και τωρα windows 7 tablet,απλα ειναι πολυ πιο ακριβα και δε τους εγινε ουτε η καταλληλη προοθηση,μεχρι που εμφανηστικαν τα win8!

Σϊγουρα για να είναι κάτι 2 σε 1 χρειάζεται και λειτουργικό κατάλληλο. Όπως στην προκειμένη περίπτωση τα Windows 8 (όπως δείχνουν). Τώρα που το λες για tablet με windows 7 νομίζω θυμάμαι κάποια αλλά είχαν windows 7 δηλαδή μη κατάλληλα για το ένα σκέλος (tablet)όπως είπες και εκτός αυτού δεν πιστεύω ότι είχαν τις ευκολίες που παρουσίασε σήμερα η Microsoft. Απλά εν ολίγης θεωρώ ότι το να συγκρίνει κάποιος tablet με λειτουργικό ειδικό για tablet και tablet με λειτοργικό που φοράει ενας υπολογιστής π.χ. windows 8 είναι λάθος. Άλλο το ένα άλλο το άλλο.

Εμενα παλι μου δημιουργηθηκε η εξης απορια σχετικα με το οτι θα "σκοτωσει" τα ultrabooks.

Απο οτι εχω καταλαβει το πληκτρολογια/καλυμα δεν θα ειναι ιδιαιτερα δυσκαπτο, ουτε θα στηριζει την οθονη.

Επομενως, καποιος που θελει να το εχει πανω στα ποδια του για να δουλεψει πχ σε λεωφορειο/μετρο/τρενο θα δυσκολευτει για να το εχει σταθερο για να γραφει.

Επισης, μαλλον θα χρεαιζεται μια σχετικα μεγαλη επιφανεια για να στηριξει πληκτρολογιο και βαση οθονης, αρα και σε αεροπλανο μαλλον θα δυσκολευτει να το χρησιμοποιησει.

Τωρα θα μου πει κανεις οτι θα θελει να χρησιμοποιει το πληκτρολογιo μονο πανω σε γραφειο. Τοτε θα κανει την ιδια δουλεια με πχ ipad + Apple Wireless Keyboard ή με ultrabook οπου θα εχει και μεγαλυτερη οθονη.

Γενικα, δεν βλεπω καποιον σημαντικο λογο για πει καποιος ( που χρειαζεται ultrabook, οχι tablet) θα παρω το windows surface επειδη εχει καλυμα με πληκτρολογιο.

Κάτι που δεν διάβασα. 3G-4G θα έχει? Αν όχι, κατά τη γνώμη μου το θεωρώ μεγάλο λάθος και κρίμα γιατί φαίνεται πολύ καλή συσκευή και πιστεύω θα κοστίσει σε πωλήσεις αν δεν έχει.

Υ.Γ.: Θα μου πει κάποιος παντού πλέον έχει wifi. Αυτό δεν αληθεύει ιδίως στην Ελλάδα και επίσης το 3G είναι κυρίως για σημεία όπου είναι σχεδόν αδύνατον να βρεις wifi. Παράδειγμα στα εξοχικά.

Εμενα παλι μου δημιουργηθηκε η εξης απορια σχετικα με το οτι θα "σκοτωσει" τα ultrabooks.

Απο οτι εχω καταλαβει το πληκτρολογια/καλυμα δεν θα ειναι ιδιαιτερα δυσκαπτο, ουτε θα στηριζει την οθονη.

Επομενως, καποιος που θελει να το εχει πανω στα ποδια του για να δουλεψει πχ σε λεωφορειο/μετρο/τρενο θα δυσκολευτει για να το εχει σταθερο για να γραφει.

Επισης, μαλλον θα χρεαιζεται μια σχετικα μεγαλη επιφανεια για να στηριξει πληκτρολογιο και βαση οθονης, αρα και σε αεροπλανο μαλλον θα δυσκολευτει να το χρησιμοποιησει.

Τωρα θα μου πει κανεις οτι θα θελει να χρησιμοποιει το πληκτρολογιo μονο πανω σε γραφειο. Τοτε θα κανει την ιδια δουλεια με πχ ipad + Apple Wireless Keyboard ή με ultrabook οπου θα εχει και μεγαλυτερη οθονη.

Γενικα, δεν βλεπω καποιον σημαντικο λογο για πει καποιος ( που χρειαζεται ultrabook, οχι tablet) θα παρω το windows surface επειδη εχει καλυμα με πληκτρολογιο.

Ξεχνας οτι ειναι ταπλετ και στο δρομο,λεωφοριο,αεροπλανο,καναπε χρησημοποιεις τα δακτυλακια σου!Στο γραφειο βαζεις και το keyboard αν θες!

Yπαρχουν και win8 tablets με πιο αλα ultrabook keyboards!

w510.jpg

Εμένα πάντως σαν κάτοχο iPad μπορω να πω ότι μου άρεσε αρκετα. Θα περημενω βέβαια να το δω και απο κοντα γιατι απο παρουσιάσεις έχουμε φάει δουλεια πολλές φορές...!

Sent from my iPhone using Insomnia

Κάτι που δεν διάβασα. 3G-4G θα έχει? Αν όχι' date=' κατά τη γνώμη μου το θεωρώ μεγάλο λάθος και κρίμα γιατί φαίνεται πολύ καλή συσκευή και πιστεύω θα κοστίσει σε πωλήσεις αν δεν έχει.

Υ.Γ.: Θα μου πει κάποιος παντού πλέον έχει wifi. Αυτό δεν αληθεύει ιδίως στην Ελλάδα και επίσης το 3G είναι κυρίως για σημεία όπου είναι σχεδόν αδύνατον να βρεις wifi. Παράδειγμα στα εξοχικά.[/quote']

Εμένα παντως δε με ενδιαφέρει καθόλου που δεν έχει 3g. Σχεδόν ολοι οσοι ενδιαφερόμαστε για τέτοιες συσκευες έχουμε ηδη smartphone η iphone. Μπορεις να στηλεις 3g internet απο το smartphone στο tablet.. Χωρίς εχτρα συνδρομές κλπ. Και να είχε 3g εγω το ιδιο θα έκανα..

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Εμένα παντως δε με ενδιαφέρει καθόλου που δεν έχει 3g. Σχεδόν ολοι οσοι ενδιαφερόμαστε για τέτοιες συσκευες έχουμε ηδη smartphone η iphone. Μπορεις να στηλεις 3g internet απο το smartphone στο tablet.. Χωρίς εχτρα συνδρομές κλπ. Και να είχε 3g εγω το ιδιο θα έκανα..

Λύσεις υπάρχουν αλλά όχι πάντα. π.χ. αν ο άλλος έχει καρτοτηλέφωνο νομίζω δεν έχει data plan. Καθώς επίσης και να έχει data μπορεί να μην έχει τόσα πολλά mb είτε λόγω κόστους είτε λόγω κατανάλωσης.

Λύσεις υπάρχουν αλλά όχι πάντα. π.χ. αν ο άλλος έχει καρτοτηλέφωνο νομίζω δεν έχει data plan. Καθώς επίσης και να έχει data μπορεί να μην έχει τόσα πολλά mb είτε λόγω κόστους είτε λόγω κατανάλωσης.

Πολυ ποιο φθηνο να προσθέσεις data στο κινητό αν δεν έχεις (και να έχεις ιντερνέτ και στο κινητό παντα) παρα να πάρεις κάρτα ειδικά για ιντερνέτ.

Πολυ ποιο φθηνο να προσθέσεις data στο κινητό αν δεν έχεις (και να έχεις ιντερνέτ και στο κινητό παντα) παρα να πάρεις κάρτα ειδικά για ιντερνέτ.

Για Ελλάδα δεν νομίζω. Για έξω μπορεί. Άποψή σου και απόλυτα σεβαστή. Εδώ στην Ελλάδα λέμε από την άλλη ότι έχουμε 3G και κλαίνε και οι ρέγκες. Μην μιλήσω για free wifi. Εκεί γελάνε και οι πέτρες.

Πανέμορφο... αλλά φοβάμαι ότι μόλις δω την τιμή (του κανονικού... όχι του κουτσού) θα χάσω 2 χρόνια ζωής.

Εγω προσωπικα θα το παραγγειλω απο εξω δεν υπαρχει περιπτωση,εξω θα εχει 700 πχ και εδω να εχει 1500

Εμενα παλι μου δημιουργηθηκε η εξης απορια σχετικα με το οτι θα "σκοτωσει" τα ultrabooks

...

Γενικα' date=' δεν βλεπω καποιον σημαντικο λογο για πει καποιος ( που χρειαζεται ultrabook, οχι tablet) θα παρω το windows surface επειδη εχει καλυμα με πληκτρολογιο.[/quote']

Ούτε καν η ms δεν κάνει τέτοιες δηλώσεις, απλά γράφονται εδώ. Αν και κάποιοι θεωρούν ότι το surface είναι τεχνολογικά ανώτερο, ξεχνούν ότι έχει 10άρα οθόνη, μέγεθος που το καθιστά δύσχρηστο αν όχι άχρηστο σαν laptop, κάτι που έχει αποδειχθεί στην πράξη από τα netbook.

Ο διπλός χαρακτήρας (tablet/laptop) είναι και δίκοπο μαχαίρι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...