άδικος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 http://www.amazon.co.uk/dp/B0033UWLVK/ref=pe_35891_30504551_pe_epc_dt3 Το επαναφορτιζόμενο του τίτλου, κυκλοφορεί στην Ελλάδα περίπου στην τιμή των 210 euro. Κατάφερα & το αγόρασα από το Mr Tool στα 170 πριν 1 μήνα κ ο αμαζόνος μου το πλάσαρε στα 100 ευρά με δωρεάν μτφρκ. Δε μετανιώνω την αγορά αλλά.... Αξίζει τα λεφτά του με το παραπάνω, το δυνατότερο επαναφορτιζόμενο της πράσινης σειράς & από τα καλύτερα στην κατηγορία του. Μιλάμε για 5 κιλά ροπή (εξού & η χειρολαβή). Όσοι πιστοί προσέλθετε .
xnoudas_ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Αφού είναι στα 18V λογικά είναι καλό. Τα 14,4V είναι αρκετά ψόφια.
aristidis540 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 το πηρες 170? μα υπαρχει το θεμα με το Βosch εδω και καιρο απλα επεσε πισω. http://www.insomnia.gr/topic/442516-bosch-psb-18-volt-li-2-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B1%CE%B2%CE%B9%CE%B4%CE%BF/ εχει ενα θεματακι με το φρενο αλλα εαν δεν το φρεναρεις αποτομα ειναι οκ.
άδικος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 το πηρες 170? μα υπαρχει το θεμα με το Βosch εδω και καιρο απλα επεσε πισω. http://www.insomnia....B9%CE%B4%CE%BF/ εχει ενα θεματακι με το φρενο αλλα εαν δεν το φρεναρεις αποτομα ειναι οκ. Αμάν... & πού είχα το μυαλό μου... δε το είχα δει καθόλου το νήμα! Τέσπα πάντως στην Ελλάδα παίζει στα 200. Κανένα πρόβλημα με το φρένο πάντως... Τι παίζει με το δικό σου φρένο;
nek4d Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 κριμα φιλε, εχει συζητηθει εδω σε πολλα νηματα κ γι'αυτο το ειχα ανοιξει κ ξεχωρα για να το βρισκει κανεις πιο ευκολα με αναζητηση! δεν πειραζει, θα το ευχαριστηθεις. επισης, υπαρχουν πολλα εργαλεια της ιδιας σειρας που μοιραζονται την ιδια μπαταρια. Και το amazon τα πουλαει κ σκετα (baretool).
άδικος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Αδερφέ η ειρωνεία είναι πως το έψαχνα τότε που άνοιξες το νήμα, αλλά δεν έπεσε η στα μάτια μου δε ξέρω πως, συνήθως κοιτάω το section των προσφορών. Δε πειράζει, δε το μετανιώνω. Είναι πολύ αξιόλογο & ήδη το ευχαριστιέμαι!
aristidis540 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 εαν εχεις πολλες στροφες και το αφησεις φρεναρει,το προβλημα ειναι οτι με το φρεναρισμα μπορει να σου ανοιξει το τσοκ και να βγει το τρυπανι η οτι αλλο εχεις. Διαβαζοντας διαφορες γνωμες στο αμαζον θα δεις οτι το αναφερουν κι'άλλοι,τελος παντον εγω το δουλευω πλεον πιο ομαλα το φρενο και δεν μου το κανει. * το βλεπω στο πρακτικερ 99 ευρω και λεω μλκια τι το πηρα απο το αμαζον ιδια τιμη το εχει κι'εδω. μετα βλεπω απο κατω μονο το δραπανοκατσαβιδο χωρις μπαταρια-φορτιστη-κασελακι δηλαδη αλλα 100.... χε χε. θα βαλω και μια φωτο πως εκανα το κασελακι,με τρυπανια και μυτες bosch μεσα.
άδικος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Ναι έχεις δίκιο με το φρένο, είναι ακαριαίο & μπορεί να λύσει το τσοκ αν δε το έχεις σφίξει αρκετά. Το αστείο με το πράκτικέρ είναι πως αν τα πάρεις ξεχωριστά τα κομμάτια βγαίνει καμιά 10αρια ευρα πιο ακριβά απ'ότι να το πάρεις όλο στην κασετίνα που το έχει επίσης (200 το είχε τότε) Το είχα ψάξει πολύ το συγκεκριμένο & στο skroutz μου έβγαλε για καλή μου τύχη τον πιο φθηνό τον mr tool στην Πάτρα (στην οποία βρίσκομαι) στα 165 περίπου. Πήρα & κάτι άλλα (κόφτες, πένσες knipex) στα οποία μου έκοψε άλλα 20 € & από εκεί, μου τα έφερε σπίτι & μου έκανε δώρο & μία ηλεκτρονική σέγα... Μετά την αγορά μου η τιμή του στη σελίδα του ανέβηκε λιγάκι, αλλά πάντως απέκτησε 1 happy customer. Τώρα γιατί δε μου'κοψε να τσεκάρω στον αμαζόνο, ή δεν είδα το νήμα της προσφοράς... Το καλό είναι πως στήριξα την ελληνική αγορά (& καλά ) Βάλτε φωτό μαστόρια να γουστάρουμε. P.S. Είναι η μόνη κασετίνα στην οποία βάζω λουκετάκι master & τη κλειδώνω, χαχαχαχαχα...
babisgr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Αφού είναι στα 18V λογικά είναι καλό. Τα 14' date='4V είναι αρκετά ψόφια.[/quote'] Μαλον δεν έχεις δουλέψει dewalt με nano li-ion να δεις. Απλά δεν συγκρινονται. Sent from my iPhone using Insomnia
nek4d Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μαλον δεν έχεις δουλέψει dewalt με nano li-ion να δεις. Απλά δεν συγκρινονται. χωρις να ειμαι "μαστορας", νομιζω ειναι αλλη κατηγορια προιοντος και σαν τιμη φυσικα. η bosch εχει την μπλε σειρα για επαγγελματικη.
άδικος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 χωρις να ειμαι "μαστορας", νομιζω ειναι αλλη κατηγορια προιοντος και σαν τιμη φυσικα. η bosch εχει την μπλε σειρα για επαγγελματικη. Ναι έτσι είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα