Payne83 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Χαίρεται! Θέλω να αγοράσω ένα Voip τηλέφωνο έτσι ώστε να του ενσωματώσω τον γεωγραφικό αριθμό Viva που έχω και να το στείλω σε άλλη χώρα ώστε να μιλάω απεριόριστα μέσω λογαριασμό Voipdiscount που έχω ήδη. Ποιο τηλέφωνο θα μου προτείνατε? Σε λεφτά το πολύ μέχρι 70-90 ευρώ! (ΔΕΝ ΘΕΛΩ VOIP ADAPTER, ΕΧΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ) Ευχαριστώ!
madis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Ασύρματο τηλέφωνο GIGASET IP . Υπάρχουν αρκετά μοντέλα. Έχουν ενσωματωμένο και δικό τους νούμερο .Με δυο κάνεις την δουλειά σου χωρίς τίποτε άλλο.
Payne83 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Ευχαριστώ όντως καλή πρόταση! Ψάχνω να βρω τιμές τώρα! Εκτός από τα Gigaset καμία άλλη επιλογή?
Payne83 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Αυτό παρακάτω τι λέει? Πιστεύω είναι σε αρκετά καλή τιμή! Στην ουσία δίνω 49 ευρώ για το τηλέφωνο και 24 ευρώ για τον Viva αριθμό για 2 χρόνια! Σύνολο 74! http://www.public.gr/prod/mobile-mp3-gps/fixed-telephony/web-offers/siemens-gigaset-de380-ip-r-tilefono-voip/prod505289/
Payne83 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Γεια σας παιδιά! Μόλις αγόρασα το τηλ που αναφέρω παραπάνω και προσπαθώ να το σετάρω! Το θέμα είναι ότι όταν το βάζω στην πρίζα και ενώ βγάζει την Ip αρχικά σωστά αμέσως μετά βγάζει το μήνυμα "register failed". Δεν μπορώ καθόλου μέσω του Chrome (browser) και της IP που μου δίνει να μπω και να κάνω τις ρυθμίσεις που θέλω. Περιμένω να συνδεθεί και μετά από λίγο μου εμφανίζει μήνυμα "δεν ήταν δυνατή η σύνδεση του Google Chrome με την διεύθυνση ....IP......." Έχω κάνει reboot και στο router και στο τηλέφωνο αλλά τίποτα! Επίσης έκανα και επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και ξανά επανεκκίνηση και πάλι τίποτα! Καμία βοήθεια....? Τι κάνω λάθος???
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 α.καταρχην για την αγορα αν και αγορασες.τα siemens ειναι μια χαρα σαν μαρκα απλα η διαφορα ειναι αν θες ασυρματο η οχι.το να παρεις ενα σταθερο που σε καθηλωνει εκει κοντα ισως να μην ειναι οτι καλυτερο για μερικους. τωρα για το θεμα.register failed βγαζει επειδη δεν εχει στοιχεια μεσα. β.ασε τον google chrome και δοκιμασε με explorer. γ.δεν ξερω αν δινει κανα cd μεσα η διαβασε στις οδηγιες τι Ip εχει το τηλεφωνο και δωσε καρφωτα ip στο pc σου για να μπορεσεις να μπεις γιατι λογικα δεν θα υπαρχει dhcp. εκτος αν το κουμπωσεις πανω στο ρουτερ και ειναι το τηλεφωνο σε dhcp mode οποτε θα παρει Ip απο τον ρουτερ.απλα πρεπει μετανα δεις τι Ip εχει παρει.λογικα το πρωτο θα πρεπει να ισχυει παρα το δευτερο.επισης μην σε κοβει firewall ή μην εχεις proxy. επισης μην προσπαθεις να εισαι connect και στο τηλεφωνο πχ με καλωδιο και ασυρματα στο δικτυο σου.μονο στο τηλεφωνο με ethernet για αρχη
Payne83 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) Το τηλέφωνο θα το δώσω σε συγγενείς μου στην Σερβία οι οποίοι είναι κάποιας ηλικίας οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα στο ότι είναι ενσύρματο. Όταν βάζω το τηλέφωνο στο modem μου παίρνει αυτόματα Ip διεύθυνση την οποία μου την εμφανίζει κανονικά! Όταν κάνω ping όμως στην διεύθυνση αυτή μου βγάζει τα παρακάτω αποτέλεσμα. Χθες δοκίμασα να το βάλω σε άλλο modem ενός φίλου και εκεί δούλεψε αμέσως. Μπήκα κανονικά με την Ip στο web interface και έκανα όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις όπως έλεγε στην υποστήριξη του viva.gr. Δοκίμασα μια εξερχόμενη και μια εισερχόμενη κλήση και δούλεψαν όλα μια χαρά. Όταν όμως το σύνδεσα πάλι με το δικό μου modτem και δοκίμασα να καλέσω έβγαλε μήνυμα ότι ο συνδρομητής δεν είναι διαθέσιμος και να αφήσετε μήνυμα. Δεν χτύπησε καθόλου. Το ping συνεχίζει να βγάζει το ίδιο μήνυμα! Τι ρύθμιση πρέπει να αλλάξω στο modem??? Πρέπει να ξέρω τι μπορεί να προκύψει και πως να διορθωθεί γιατί θα το στείλω όπως είπα σε άλλη χώρα. Εκεί το modem είναι μάρκας TP-LINK. *Εγώ είμαι συνδρομητής Wind (Gennet OxyGEN Router) και ο φίλος μου όπου και δούλεψε το τηλέφωνο είναι συνδρομητής HOL. Κάτι διάβασα ότι το συγκεκριμένο (Gennet OxyGEN Router) δεν υποστηρίζει Voip. Το θέμα είναι ότι έχω ήδη Voip αλλά με adapter συγκεκριμένα το Linksys SPA 3000 Sipura και δουλεύει normal. Ίσως να υπάρχει πρόβλημα όταν καρφώνεις συσκευή χωρίς adapter. Τα αποτελέσματα από το ping είναι τα παρακάτω: Εκτελείται η λειτουργία Ping στο 192.168.1.92 με 32 byte δεδομένων: Απάντηση από: 192.168.1.93: Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στον κεντρικό υπολογιστή προορισμού. Απάντηση από: 192.168.1.93: Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στον κεντρικό υπολογιστή προορισμού. Απάντηση από: 192.168.1.93: Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στον κεντρικό υπολογιστή προορισμού. Απάντηση από: 192.168.1.93: Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στον κεντρικό υπολογιστή προορισμού. Στατιστικά στοιχεία Ping για 192.168.1.92: Πακέτα: Απεσταλμένα = 4, Ληφθέντα = 4, Απολεσθέντα = 0 (απώλεια 0%), ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΟ TP-LINK ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ!!! Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2012 από Payne83
poulinos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 192.168.1.92 υποτιθεται ειναι το τηλεφωνο. 192.168.1.93 τι ειναι? οτι δεν υποστηριζει voip ενα τηλεφωνο σημαινει οτι δενεχει fxs θυρες η bri η pri.το να βαλεις ειτε με adaptor οπως το Linksys η να βαλεις ενα τηλεφωνο που ειναι ethernet δεν εχει να κανει με το ρουτερ σου.gennet ειναι δεν περιμενα να παιξει και σωστα.παω στοιχημα οτι θα το βαλεις και σε αλλο ρουτερ και θα παιξει μια χαρα. το Ping δεν μπορω να καταλαβω γιατι βλεπει το 93.
Payne83 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Το γράφω παραπάνω (στο προηγούμενο πόστ) ότι έπαιξε σε άλλο μόντεμ! Το 192.168.1.93 δεν ξέρω τι είναι και εγώ την ίδια απορία έχω. Γιατί απαντάει το 192.168.1.93 αφού κάνω ping στο 192.168.1.92????
poulinos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Το γράφω παραπάνω (στο προηγούμενο πόστ) ότι έπαιξε σε άλλο μόντεμ! Το 192.168.1.93 δεν ξέρω τι είναι και εγώ την ίδια απορία έχω. Γιατί απαντάει το 192.168.1.93 αφού κάνω ping στο 192.168.1.92???? ναι το ειδα και ο λογος που το λεω ειναι οτι μπορει να το στειλεις σερβια τωρα που ειναι ετοιμο και να παιξει κατευθειαν ασχετα που σε σενα δεν παιζει.για αυτο ειπα δοκιμασε το και αλλου.αν το δοκιμασεις και αλλου και παιξει ε μετα δεν εχει νοημα να παιδευεσαι σε σενα να το κανεις να παιξει.εκτος αν εννοεις οτι θα βαλεις και εσυ σε σενα τετοιο.ο ρουτερ σου τι Ip εχει?θα μπορουσες να του δινες καρφωτα Ip του ρουτερ και καρφωτα gateway κτλ αλλα πριν το δωσεις πρεπει ειτε να ξερεις την ip του αλλου ρουτερ στην σερβια πχ 192.168.1.1 η να το ξαναβαλεις σε dhcp mode.
Payne83 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Στην Σερβία το modem είναι TP-LINK. Δεν ξέρω τι φήμη έχουν αυτά πάνω σε voip! Ελπίζω να παίξει εκεί! Νομίζω είναι αυτό TP-LINK TL-WR340G η τουλάχιστον μοιάζει σε μια φωτογραφία που είδα στο ιντερνετ.
poulinos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 δεν εχει σημασια αν ειναι γιαvoip η οχι.το τηλεφωνο ιντερνετ ψαχνει να βρει για να παιξει.δεν εχει σημασια το ρουτερ κτλ.το μοντελο που λες δεν ειναι adslrouter ειναι σκετο ρουτερ.μπορει να παιρνουν δηλαδη απο κανα ethernet switch κτλ.
Payne83 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δοκίμασα να καρφώσω απευθείας το καλώδιο στην ethernet θύρα του laptop και το ping δούλεψε κανονικά! Λέω ωραία ας δοκιμάσω να πάρω τηλ και πάλι δεν χτύπησε. Σκέφτηκα ίσως ένα reboot του siemens να βοηθήσει και ΟΝΤΩΣ ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ! ΕΡΩΤΗΣΗ: ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΧΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΣΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ ETHERNET TOY ΛΑΠΤΟΠ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΠΛΟ REBOOT ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ??? ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ROYTER ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΦΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ???
poulinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δοκίμασα να καρφώσω απευθείας το καλώδιο στην ethernet θύρα του laptop και το ping δούλεψε κανονικά! Λέω ωραία ας δοκιμάσω να πάρω τηλ και πάλι δεν χτύπησε. Σκέφτηκα ίσως ένα reboot του siemens να βοηθήσει και ΟΝΤΩΣ ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ! ΕΡΩΤΗΣΗ: ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΧΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΣΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ ETHERNET TOY ΛΑΠΤΟΠ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΠΛΟ REBOOT ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ??? ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ROYTER ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΦΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ??? το Ping ειναι λογικο να δουλεψει αν εχεις δωσει καρφωτα Ip>το βρισκει στο ιδιο δικτυο.αλλα ετσι το τηλεφωνο δεν παιρνει ιντερνετ εκτος αν παιρνεις ασυρματα και μετα περναει στην ethernet αλλα και εκει θα πρεπε τα connections να ειναι bridged για να παιξει. τωρα αν δεν δουλευει το ασυρματο ειναι λογικο ως ενα σημειο.η ethernet εχει προτεραιοτητα οποτε αμα εχεις δωσει gateway στην ενσυρματη συνδεση θα προσπαθησει το Laptop να βγει απο την ενσυρματη για ιντερνετ και οχι απο την ασυρματη οποτε δεν θα βρει ιντερνετ.εκει δεν πρεπει να δωσεις gateway παρα μονο Ip.αλλα και παλι δεν εχει νοημα το τηλ να ειναι στο pc Πανω αφου ετσι δεν θα εχει ιντερνετ.γενικα το ενσυρματο εχει προτεραιοτητα απο default σε σχεση με το ασυρματο εκτος αν το ορισεις αλλιως.παντως κατι με το ρουτερ δεν παει καλα και δεν ξερω τι γιατι επρεπε να παιζει κανονικα το τηλ πανω.
Payne83 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Βασικά δεν έγραψα και εγώ καλά (αναλυτικά) στο προηγούμενο ποστ. Στο modem-router μου έχω τρία καλώδια καρφωμένα(σε 3 θύρες). Ένα που πήγαινε στο desktop μου το οποίο όμως χάλασε πρόσφατα οπότε όσο δούλευα στο δωμάτιο το καλώδιο αυτό πήγαινε στην ethernet του λάπτοπ. Το δεύτερο πηγαίνει στον analog adaptor από το Linksys SPA 3000 το δικό μου τηλ. Το τρίτο πηγαίνει στο siemens τώρα που δοκιμάζω. Επειδή όμως δεν δουλεύω στο ίδιο δωμάτιο που είναι το modem έβαλα το λαπτοπ να πιάνει ασύρματα ίντερνετ. Όσο διάστημα δοκίμαζα να κάνω ασύρματα ping δεν δούλευε. Όταν όμως γύρισα και απλά κάρφωσα το λάπτοπ στο modem μου(στην πρώτη θύρα,εκέι που ήταν και πρίν δηλαδή), δοκίμασα απο περιέργεια να κάνω ping στο siemens που είναι σε άλλη θύρα (στην τρίτη θύρα) και ξαφνικά βλέπω απάντηση. Μετα απλά με ένα reboot στο siemens μπορώ να δέχομαι και πραγματοποιώ κλήσεις κανονικά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα