The-Doctor Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Καλησπερα σας! Εχω ενα x10 mini και εδω και κανα 3μηνο μου κανει κολπα με την φορτιση! Αρχικα καποιες φορες δεν φορτιζε αλλα οταν εβγαζα και ξανα εβαζα τον φορτιστη ολα οκ Σημερα ομως το εχω βαλει για φορτιση και εχει κολλησει στο 35-36% και ανεβοκατεβαινει! Οποιαδηπωτε ιδεεα δεκτη!
The-Doctor Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 παρε i-phone Εχω το siii αλλα το θεμα μου ειναι πως αυτο το εχω whatsup και το αλλο συνδεση και δεν μπορω να μεινω χωρις whatsup γιατι οι περισσοτεροι εχουν whatsup απο τις επαφες μου!
Aspidas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Του έχεις κάνει root, έχεις βάλει άλλη custom rom?
The-Doctor Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Του έχεις κάνει root, έχεις βάλει άλλη custom rom? Ειχα κανει ροοτ αλλα εκανα ανροοτ πριν καμια βδομαδα! Πιαζει να ειναι απο αυτο; Διορθωνεται με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων; Εμενα καλωδιο μου μυριζει!
haris013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Ειχα κανει ροοτ αλλα εκανα ανροοτ πριν καμια βδομαδα! Πιαζει να ειναι απο αυτο; Διορθωνεται με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων; Εμενα καλωδιο μου μυριζει! το φορτιστη τον εχεις βαλει στην πριζα?
Aspidas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Ειχα κανει ροοτ αλλα εκανα ανροοτ πριν καμια βδομαδα! Πιαζει να ειναι απο αυτο; Διορθωνεται με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων; Εμενα καλωδιο μου μυριζει! Αν έχεις βάλει custom recovery μπες και κάνε wipe battery stats αλλιώς δοκίμασε άλλο καλώδιο και βλέπουμε
The-Doctor Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 το φορτιστη τον εχεις βαλει στην πριζα? Στο usb το εχω και στην πριζα το ιδιο κανει και στο pc
c0prse_grinder Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Ειχα κανει ροοτ αλλα εκανα ανροοτ πριν καμια βδομαδα! Πιαζει να ειναι απο αυτο; Διορθωνεται με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων; Εμενα καλωδιο μου μυριζει! με το περασμα της νεας ρομ κατι θα παιχτηκε, το κινητο ισως ηταν κατα το φλασαρισμα στα 35-36% που λες και αναγνωριζει αυτο το ποσοστο ως το 100% του πλεον. αυτο που ειπε το παιδι, wipedata factory reset, wipe cache & dalvik cache και wipe battery stats. περνα ενα CWM και καντο
The-Doctor Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Αν έχεις βάλει custom recovery μιλα ελληνικα δεν σε πιανω! μπες και κάνε wipe battery stats αλλιώς δοκίμασε άλλο καλώδιο και βλέπουμε Αλλαξα καλωδιο αλλα ιδια ιστορια με το περασμα της νεας ρομ κατι θα παιχτηκε, το κινητο ισως ηταν κατα το φλασαρισμα στα 35-36% που λες και αναγνωριζει αυτο το ποσοστο ως το 100% του πλεον. αυτο που ειπε το παιδι, wipedata factory reset, wipe cache & dalvik cache και wipe battery stats. περνα ενα CWM και καντο Σιγα σιγα δεν σας προλαβαινω! Δηλαδη μου λες οτι κατα το root η το unroot το κινιτο αναγνωρισε το 36% ως 100%; Αφου μια βδομαδα τωρα μια χαρα ηταν!
c0prse_grinder Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Αλλαξα καλωδιο αλλα ιδια ιστορια Σιγα σιγα δεν σας προλαβαινω! Δηλαδη μου λες οτι κατα το root η το unroot το κινιτο αναγνωρισε το 36% ως 100%; Αφου μια βδομαδα τωρα μια χαρα ηταν! μονο ροοτ εκανες? δεν περασεις custom rom? αν δεν περασες αλλη ρομ δεν εχει νοημα ολο αυτο με το wipe battery stats.. και θα χρειαστεί να προσεγγισουμε αλλιως το προβλημα .. edit: δοκιμασε να φλασαρεις το τελευταιο επισημο firmware μεσω του Seus--> Sony Ericsson Update Service (SEUS)
The-Doctor Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 μονο ροοτ εκανες? δεν περασεις custom rom? αν δεν περασες αλλη ρομ δεν εχει νοημα ολο αυτο με το wipe battery stats.. και θα χρειαστεί να προσεγγισουμε αλλιως το προβλημα .. Ναι μονο ροοτ εκανα για πες καμια ιδεεα; Λες να κανω εργοστασιακες απο pc companion?
c0prse_grinder Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Ναι μονο ροοτ εκανα για πες καμια ιδεεα; Λες να κανω εργοστασιακες απο pc companion? ειτε απο pc companion ειτε απ'το προγραμματακι που σου πα στο παραπανω ποστ κανε ενα ολικο hard reset και μετα βλεπουμε απο κει
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Εγω πιστευω οτι ειναι θεμα εταιρειας και κατασκευαστικης αδυναμιας στο συγκεκριμενο θεμα της φορτισης.Μια φιλη ειχε το Vivaz ακριβως το ιδιο προβλημα,εγω το Live with walkman που ειναι στο 55% και σε μιση ωρα μπορει να εχει ξεφορτιστει και ειναι και unroot και χρησιμοποιω και 3 διαφορετικα καλωδια φορτισης και ειναι και 3 μηνων κινητο!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα