@topos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Λοιπον αδερφια ειπα να ζητησω την γνωμη σας ξανα.. Εδω και καιρο εψαχνα ενα usb tv-tuner με line in για να μπορεσω να μετρεψω σε ψηφιακη μορφη βιντεοκασσετες (~50αρια).Επεσα πανω στην προσφορα του "crazy sundays" που εχει σε προσφορα το PINNACLE HYBRID STICK DAZZLE RETAIL 330E. Επισκεφτηκα την ιστοσελιδα της pinnacle και δεν μπορουσα να το βρω(κυριως software ειχε). Καποια γνωμη απο χρηστη?Καμια επιπλεων πληροφορια?
dancer_69 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Τι θέλεις να μάθεις ακριβώς? Από software, έχει το pinnacle tv center.
@topos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Xθες το παρελαβα και προσπαθω κανα 3ωρο να το κανω install σε win8 x64... Παιζει να φταινε κ τα win αλλα ρε παιδια τι για μπ@τσο ειναι το site της pinnancle...Δεν βρισκω το μοντελακι "330e" ουτε το "Dazzle TV Hybrid Sick" και κατεβαζω drivers στα τυφλα..
dancer_69 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 H συσκευασία δεν περιέχει cd με drivers και το πρόγραμμα?
akisk Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Το δικό μου δουλεύει μια χαρά σε win7 64 με drivers από εδώ και software από εδώ. Όλα υπάρχουν στο site της Pinnacle! Για ασυμβατότητες με win8 δε γνωρίζω να σου πω, αλλά το να έχεις μόνο ένα λειτουργικό στο pc σου που είναι σε beta έκδοση δεν το βρίσκω ιδιαίτερα συνετό!
dancer_69 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Με πρόλαβες, μόλις ετοιμαζόμουν να βάλω το Link. Εγώ βέβαια δεν τους έχω χρησιμοποιήσει μιας και πάντα βάζω το TV Center που τους περιέχει και λειτουργεί μια χαρά σε 7 και 8.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα