Προς το περιεχόμενο

LightSwitch Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω δουλέψει μία εφαρμογή σε Microsoft Lightswitch Visual Studio 2010 και θέλω να την ανεβάσω σε ένα domain Που έχω στη Forthnet. Μπορεί κάποιος να μου πεί τον τρόπο που ανεβαίνει η συγκεκριμένη εφαρμογή ;

Ευχαριστώ!

Μιχάλης

Δημοσ.

Πρέπει να σιγουρευτείς οτι θα ανέβει σε IIS web server.

Για να το ανεβάσεις δες εδώ σχετικές οδηγίες από τη Microsoft. Γενικά, θα πρέπει να είναι σχετικά απλή διαδικασία (απ'όσο βλέπω) μέσω του LightSwitch Publish Application Wizard.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου, αλλά ενώ η Forthnet έχει IIS Web Server, δεν μου δίνεται η δυνατότητα για Installation της εφαρμογής γιατί δεν έχω το username και το password του sql της Forthnet.

Ευχαριστώ!

Μιχάλης

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου, αλλά ενώ η Forthnet έχει IIS Web Server, δεν μου δίνεται η δυνατότητα για Installation της εφαρμογής γιατί δεν έχω το username και το password του sql της Forthnet.

Ευχαριστώ!

Μιχάλης

Κανονικά θα πρέπει να έχεις και χώρο για βάση(εις) δεδομένων. Ίσως θα έπρεπε να μιλήσεις με την τεχνική υποστήριξη ώστε να δεις αν και κατα πόσο έχουν ενεργοποιήσει τον λογαριασμό σου. Θα σου πρότεινα να ελέγξεις και την έκδοση του SQL Server που έχει η forthnet, γιατί αν έχεις στήσει βάση σε 2008 - 2008 R2 και έχουν SQL Server 2005, θα έχεις πρόβλημα στην μεταφορά της βάσης σου και κατ'επέκταση στην εφαρμογή σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...