ManHunter Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Παιδιά καλησπέρα. Τις επόμενες μέρες θα αγοράσω καινούριο Laptop και είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο: http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Laptop/Sony-Vaio-E1711W1EB-E1711W1EB.htm http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-P770-120-PSBY3E-0H6EFA9L-E7.htm Ποιο από τα δύο προτείνεται?
corrupted Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Xμμ... Το Vaio εχει 3ης γενιας i7 ενω το Toshiba εχει 2ης γενιας i7. Συγκριση των γραφικων δεν μπορω να κανω γιατι δεν το κατεχω. Προσωπικα δεν θα επαιρνα κανενα απο τα δυο. Οι Sandy Bridge (Toshiba) δεν αξιζουν τοσα χρηματα πλεον και οι Ivy Bridge (Vaio) ειναι νεοι και ακομα οι τιμες τους ειναι τσιμπημενες. Εγω θα εβρισκα ενα πιο φθηνο laptop με Sandy Bridge για να κανω δουλεια μου. Δεν μας ειπες ομως τι σκοπευεις να κανεις με το laptop, το θες για τι χρηση?
kaban22 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Στην κατηγορια αυτη θα σου προτεινω μια δοκιμασμενη λυσηLink
ManHunter Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Βασικά θέλω να κάνω κάποιο μοντάζ σε βίντεο (όχι τίποτα το εξωπραγματικό) και να παίζω και κανένα παιχνίδι. Θέλω κάτι αρκετά δυνατό και είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο. Το Vaio μάλλον θα πάρω, αλλά ρωτάω και την γνώμη σας.
corrupted Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Αν εχεις τα χρηματα και δεν τα λυπασαι, παρε το Vaio. Ειναι δυνατο... αλλα ο δισκος με τις 5400 στροφες με χαλαει. Χαθηκε ο κοσμος να βαλουν ενα δισκο με 7200 rpm? Sony Vaio παιρνεις ρε πουτη μου...
ManHunter Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Ρε παιδιά μία μικρή χάρη μόνο. Μπορείτε να στείλετε κανένα βίντεο να το δω? Δεν βρίσκω τίποτα....
corrupted Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Μαλλον εσυ θα κανεις το πρωτο review και θα το ανεβασεις στο youtube... Ειναι νεα μοντελα αυτα ρε συ, που να βρεις video...?
ManHunter Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ένα.... ούτε κάτι επίσημο έτσι απλά να το δω.... θα κάνω εγώ μάλλον Review χααχχαχα
corrupted Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Πέρνα απο το Πλαισιο και ρωτα μηπως το εχουν στην εκθεση για να το δεις απο κοντα... Παντως το skroutz το δινει απο 1057 ευρω... αν ειναι, μην το παρεις απο plaisio. Πηγαινε απλα για να το δεις και χαιρετα τους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα