Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

εδώ και λίγο καιρό έχω αυτό το θέμα με το πληκτρολόγιο. Δεν λειτουργούν συγκεκριμένα πλήκτρα, όπως (τ,π,ξ,1,3) κ.λ.π. Το έχω "φυσήξει" πρόχειρα με το σεσουάρ, αλλά τίποτα. Δεν έχει πέσει κάποιο ποτό πάνω. Αν παίζει ρόλο, έχω τον Acer Aspire 5735. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!

Δημοσ.

Κάτι μου θυμίζει εμενα αυτό... Μου είχε πέσει μια περίπτωση σαν αυτή με notebook αλλα εκεί συν αυτά δεν δούλευαν τα βελάκια κάτω και αριστερά.Επειδή αυτά τα netbook δεν έχουν ενεργητική ψύξη είναι κάτω από το πληκτρολόγιο μια μεγάλη πλακα αλουμινίου που κάνει αυτή την δουλειά.

Στο θέμα μας τώρα έχει πάνω 3 ασφάλειες με ένα κοινό κατσαβίδι σπρωχτές μέσα μόλις απασφαλίσουν βγαίνει το πληκτρολόγιο,εκεί δώσε λίγο προσοχή γιατί η καλωδιοταινία είναι ευαίσθητη δηλαδή μην πας το ξύλωσις με την μια μετά κοίτα εάν είναι στην θέση τις η καλωδιοταινία,έχει μια πλαστική ασφάλεια όπου κλειδώνει την ταινία μέσα πάλι με το ίδιο κατσαβιδάκι αφαίρεσε την προς τα έξω με προσοχή. Αφού το αφαίρεσης ριχτού ένα καλο καθαρισμό και βάλτο πάλι πίσω στην θέση του.

Εάν δουλέψει είσαι τυχερός εάν όχι έχει βραχυκυκλώσει κάποιο σημείο την πλακέτας του πληκτρολογίου από την θερμότητα και από κομματάκια τροφής ( εγώ όταν το έκανα βρήκα κομματάκια από lacta σοκολάτα )

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά μπορεί κάποιος να βοηθήσει με ένα λάπτοπ aces aspire 5735z? Ενώ δούλευε κανονικά άρχισε να μην ανοίγει από το κουμπί του και ένωνά εγώ με ένα μεταλλικό αντικείμενο τις επαφές στο κουμπί και άνοιγε κανονικά μέχρι που μια μέρα δεν άνοιγε καθόλου μπορεί να βοηθήσει κάποιος και να πει με σιγουριά τι είναι; Και εάν είναι η μικρή πλακέτα που περιέχει το κουμπί ανοίγματος καμένη ξέρει κάνεις κανέναν άλλον τρόπο ώστε να του δώσω εντολή και να ανοίξει; Ώστε να σιγουρευτώ απόλυτα ότι είναι η πλακέτα... Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...