Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω τον Amd phenom II x6 1100t με την ψυκτρα του να κάνει αρκετό θόρυβο, γνωρίζει κανείς να μου προτείνει μια ψύκτρα που να είναι αποτελεσματική και αθόρυβη, μέχρί 30ευρώ?

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, διάβασα στο newegg ότι είναι χαμηλή και πλατιά, αναρωτιέμαι μήπως έχω πρόβλημα με τις μνήμες (χρησιμοποιώ και τα 4 dimm). Η μητρική είναι η 990XA UD3 και το κουτί το Silencio 450.

Kάποια στιγμή -μελλοντικά- μπορεί να γίνει oc και θα προτιμούσα να μην χρειαστεί να ξαναλλάξω.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πραγματικά δυσκολέυομαι να βρώ μια καλή και αθορυβη ψυκτρα που να χωράει στο κουτί μου, έως 40ευρώ.

Ξερώ το μέγιστο ύψος που επιτρέπει το κουτί μου είναι 156,5mm, όσο για πλάτος και μήκος θα το δείτε στην φωτο που επισυνάπτω. Oι μνήμες (corsair vengence) βρίσκονται πολύ κοντά. Η μητρική είναι η 990XA UD3 και το κουτί το Silencio 450.

Εναλλακτικά αν η μαμά ψυκτρα του επεξεργαστή παίρνει μεγαλύτερο ανεμιστηράκι; και αν ναι, θα γίνει σημαντικά πιο αθορυβη η λειτουργία της;

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

post-175040-0-06518000-1342359203_thumb.jpg

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/overclocking/77514-prolimatech-megahalems-rev-b-nexus-pwm-fans/ κατι τετοιο? ( δεν ειναι δικια μου η αγγελια , για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις ).

η αλλιως μετα πας σε υδροψυξη. Αλλα σε αυτο το μπατζετ μονο καμια Η50 μεταχειρισμενη

Δημοσ.

Καλημέρα φίλε μου!

Έχω και 'γω σχεδόν ίδιο θέμα εδώ στο φόρουμ http://www.insomnia.gr/topic/452499-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-%CF%88%CF%8D%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-amd-phenom-ii-x6-1055t/ και μένα κάνει θόρυβο αρκετό όταν ανεβάζει πολλές στροφές το fan και ψάχνω για ψύκτρα..

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος για τα 156.5 ύψος? Ποιο κουτί έχεις? Τώρα το είδα silencio 450

Γιατί αν είναι έτσι περιοριζόμαστε αρκετά σε λύσεις. Είτε θα πρέπει να πας σε 90αρι ανεμιστήρα είτε σε "desktop" (low profile) λύσεις

EDIT:

Λοιπόν, σε αυτό το review του case σου την έχει με αυτήν την ψύκτρα: Enermax+ETS-T40. Και σε αυτό το review από το XBIT labs που το εμπιστεύομαι πολύ σε CPU coolers, δείχνει να είναι μια χαρά.

Στο εν λόγω review απέχει αρκετά από τα memory slots το cooler, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με το δικό σου. Αν για οποιοδήποτε λόγω έχεις θέμα, βάλε τον ανεμιστήρα από την άλλη σε pull διάταξη.

Δες αντίστοιχα στο review πόσο θαυματουργή είναι η μικρούλα Thermalright True Spirit 120 (που πιστεύω ότι και αυτή χωράει στο κουτί σου...)

Δημοσ.

Πραγματικά δυσκολέυομαι να βρώ μια καλή και αθορυβη ψυκτρα που να χωράει στο κουτί μου, έως 40ευρώ.

Ξερώ το μέγιστο ύψος που επιτρέπει το κουτί μου είναι 156,5mm, όσο για πλάτος και μήκος θα το δείτε στην φωτο που επισυνάπτω. Oι μνήμες (corsair vengence) βρίσκονται πολύ κοντά. Η μητρική είναι η 990XA UD3 και το κουτί το Silencio 450.

Εναλλακτικά αν η μαμά ψυκτρα του επεξεργαστή παίρνει μεγαλύτερο ανεμιστηράκι; και αν ναι, θα γίνει σημαντικά πιο αθορυβη η λειτουργία της;

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Αρχικά θα σου πρότεινα να μαζέψεις λίγο τα καλώδια.!Προσπάθησε να τα περάσεις από την πίσω μεριά του κουτιού !! To κουτί έχει μία μεγάλη τρύπα μπροστά απο το τροφοδοτικό,πέρνα από εκεί τα περισσότερα για να καθαρίσει εκεί πέρα λίγο το τοπίο! :P :P

Δημοσ.

Για μενα η καλυτερη λυση σε θεμα θορυβου και επιδοσεων μεχρι 30Ε ειναι http://www.skroutz.gr/s/417193/Arctic-Freezer-13.html , μακραν οτι πιο vfm υπαρχει αυτην την στιγμη κατα την ταπεινη μου αποψη και κατα προσωπικη εμπειρια σε συγκριση με αλλες ψυκτρες.

Δημοσ.

Δυστυχώς η Thermalright True Spirit 120 και η Enermax+ETS-T40 είναι πολύ ψηλές για το silencio 450.

Η ARCTIC Freezer 13 νομίζω θα βρίσκει στις μνήμες.

Η μόνη που έχω βρεί να κάνει, μέχρι στιγμής, είναι η ZALMAN CNPS9900 NT.

Δημοσ.

Η Freezer 13 δεν εχει προβλημα με low profile μνημες (το εχω τεσταρει αυτο), εκει που ειναι το προβλημα ειναι σε μνημες με υψηλες ψυκτρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...