apegnosmeni Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 καλησπερα σε ολους.. στους κανονες του φορουμ λεει να μην γραφουμε πολλα.. θα προσπαθησω να μην σας κουρασω!! δεν εχω σχεδον καμια ιδεα απο υπολογιστη και προγραμματα.. δε ξερω καν αν ειμαι σε σωστο φορουμ για να ζητησω βοηθεια!.. θα προσπαθησω ομως οντας αληθινα απεγνωσμενη! πριν ενα χρονο καποιος εσπασε τον κωδικο μου στο facebook και τυπωσε καποιες συζητησεις μου και μου τις εστειλε με 'ραβασακι' στο σπιτι μου, απειλοντας με!! ακολουθησαν και αλλα πολλα.. τηλεφωνηματα με αποκρυψη κτλ κτλ.. εχω καποια ip οπως τα γραφει το μειλ που ερχεται απο το facebook... τελοσ παντων αν καποιος εχει τις απαραιτητες γνωσεις και μπορει να βοηθησει θα ειμαι ευγνωμων! ευχαριστω πολυ...
hawkpilot Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 καλησπερα σε ολους.. στους κανονες του φορουμ λεει να μην γραφουμε πολλα.. θα προσπαθησω να μην σας κουρασω!! δεν εχω σχεδον καμια ιδεα απο υπολογιστη και προγραμματα.. δε ξερω καν αν ειμαι σε σωστο φορουμ για να ζητησω βοηθεια!.. θα προσπαθησω ομως οντας αληθινα απεγνωσμενη! πριν ενα χρονο καποιος εσπασε τον κωδικο μου στο facebook και τυπωσε καποιες συζητησεις μου και μου τις εστειλε με 'ραβασακι' στο σπιτι μου, απειλοντας με!! ακολουθησαν και αλλα πολλα.. τηλεφωνηματα με αποκρυψη κτλ κτλ.. εχω καποια ip οπως τα γραφει το μειλ που ερχεται απο το facebook... τελοσ παντων αν καποιος εχει τις απαραιτητες γνωσεις και μπορει να βοηθησει θα ειμαι ευγνωμων! ευχαριστω πολυ... Καλησπέρα, από τη στιγμή που έχεις δεχτεί απειλές πας κατ' ευθείαν στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Ευχαρίστως να σε βοηθήσουμε αλλά σε τί?
apegnosmeni Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 πηγα... τιποτα ομως!!!! δε με βοηθησαν απο την στιγμη που δεν ηταν απειλη για την σωματικη μου ακεραιωτητα! ηταν ομως για την ψυχικη μου! εχω ενα χρονο να κοιμηθω! ζω εναν εφιαλτη!
hawkpilot Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 πηγα... τιποτα ομως!!!! δε με βοηθησαν απο την στιγμη που δεν ηταν απειλη για την σωματικη μου ακεραιωτητα! ηταν ομως για την ψυχικη μου! εχω ενα χρονο να κοιμηθω! ζω εναν εφιαλτη! Αυτό που λες δε βγάζει νόημα. Η ΔΗΕ ασχολείται με όλα τα εγκλήματα. Για να μη λάβει υπόψην την καταγγελία σου σημαίνει ότι, σε πρώτη φάση, δε φαίνεται να υπάρχει αδίκημα. Anyway, μπορείς να μας πεις τι βοήθεια θέλεις?
apegnosmeni Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 το θεμα ειναι οτι δε μπορω να πω αναλυτικα το προβλημα μου εδω! και η δηε οντως δε με βοηθησε! μου ελεγε οτι υπαρχουν προγραμματα που σπανε τους κωδικους και οτι δε μπορουν να βρουν ποιος ειναι απο πισω! και με αποκρυψη στο κινητο με επαιρνε ο συγκεκριμενος αλλα και με αυτο ακρη δεν εβγαλα! ηθελε εισαγγελικη παρεμβαση και στην αστυνομια που πηγα με αποθαρρυναν! τελος παντων.. ευχαριστω εκ των προτερων που ασχολησε με το θεμα μου! εχω καποια ip οπως προειπα! μπορω να βγαλω ακρη ισως απο αυτο?
@topos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Mπορεις να δοκιμασεις κατι τετοιο για να εντοπισεις την περιοχη που βρισκετε ο "δραστης" εφοσων εχεις την ip του.
hawkpilot Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 το θεμα ειναι οτι δε μπορω να πω αναλυτικα το προβλημα μου εδω! και η δηε οντως δε με βοηθησε! μου ελεγε οτι υπαρχουν προγραμματα που σπανε τους κωδικους και οτι δε μπορουν να βρουν ποιος ειναι απο πισω! και με αποκρυψη στο κινητο με επαιρνε ο συγκεκριμενος αλλα και με αυτο ακρη δεν εβγαλα! ηθελε εισαγγελικη παρεμβαση και στην αστυνομια που πηγα με αποθαρρυναν! τελος παντων.. ευχαριστω εκ των προτερων που ασχολησε με το θεμα μου! εχω καποια ip οπως προειπα! μπορω να βγαλω ακρη ισως απο αυτο? Όχι, με μια ip δε μπορεί κανείς εδώ να σε βοηθήσει. Για να βρεις ποιός τη χρησιμοποιούσε μια δεδομένη χρονική στιγμή, πρέπει να καταφύγεις σε δικηγόρο ο οποίος θα κάνει όλες τις νόμιμες ενέργειες που απαιτούνται. Mπορεις να δοκιμασεις κατι τετοιο για να εντοπισεις την περιοχη που βρισκετε ο "δραστης" εφοσων εχεις την ip του. Κι αν δει την "περιοχή" τί θα καταφέρει? Άλλωστε, είναι τόσο εικονικές οι περιοχές πλέον που δεν έχει κανένα νόημα. Μια από τις συνδέσεις που διαχειρίζομαι, ενώ είναι Αθήνα, η ip της εμφανίζεται να είναι Θεσσαλονίκη
apegnosmeni Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 α τοσο κάλα!... τσαμπα ελπιδες ειχα! θα πρεπει ισως να βρω αλλο τροπο να λυσω τον γριφο! παιζεται η πορεια της ζωης μου και του παιδιου μου απο αυτο! ευχαριστω που ασχοληθηκατε!
hawkpilot Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 α τοσο κάλα!... τσαμπα ελπιδες ειχα! θα πρεπει ισως να βρω αλλο τροπο να λυσω τον γριφο! παιζεται η πορεια της ζωης μου και του παιδιου μου απο αυτο! ευχαριστω που ασχοληθηκατε! Ένας λόγος παραπάνω για να απευθυνθείς σε δικηγόρο. Πρέπει όμως να βιαστείς γιατί οι πάροχοι έχουν υποχρέωση να κρατούν ιστορικά στοιχεία έως και ένα χρόνο πίσω (αν δεν κάνω λάθος - δεν είμαι δικηγόρος).
apegnosmeni Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 δυστυχως δεν εχω τοσα χρηματα ωστε να μπορεσω να κανω κατι τετοιο! ολα στραβα!!!
sargio01 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Βασικά, δυσκολεύομαι να πιστέψω πως η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει κάτι(!). Κατ' αρχήν, ξανά πήγαινε στην αστυνομία και κάνε επώνυμη καταγγελία για εκβιασμό και τρομοκρατία. Δεν είναι δυνατόν κάποιος να επιρρεάζει αρνητικά τη ζωή και την ηρεμία μου(με οποιονδήποτε τρόπο) επειδή είναι ανώμαλος και να μην μπορώ να του κάνω τίποτα! Για να μην πω, πως παραβιάζει την οικογενειακή ειρήνη με το να στέλνει ραβασάκια στο σπίτι χωρίς τη θέλησή σου(διώκεται ποινικά)!!! Κατά τα άλλα, σου προτείνω να συμβουλευτείς δικηγόρο που εξηγώντας ακριβώς το θέμα σου, θα σε καθοδηγήσει και ακριβώς. Αν θεωρείς το ζήτημα τόσο λεπτό, που αναζητείς όσο το δυνατόν περισσότερη ανωνυμία, στείλε προσωπικό μήνυμα στον "paredwse"(μέλος του insomnia, δικηγόρος) και περιγράφοντας το πρόβλημά σου λεπτομερώς, ζήτησέ του να σε βοηθήσει αν θέλει...
hawkpilot Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 δυστυχως δεν εχω τοσα χρηματα ωστε να μπορεσω να κανω κατι τετοιο! ολα στραβα!!! Αν δεν κάνω λάθος, υπάρχει μία οργάνωση - υπηρεσία - μκο (το είχα δει σε σποτ στην τηλεόραση) που διαθέτει νέους δικηγόρους που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους χωρίς αμοιβή. Επίσης, μπορείς να απευθυνθείς στο ΔΣΑ - οπωσδήποτε θα σου δώσουν κατευθύνσεις για το τί μπορείς να κάνεις και που να ζητήσεις βοήθεια.
Muchacho Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 2 πραγματα παιζουν στην περιπτωση σου.. 1)Τρολλαρεις αποτυχημενα 2)Εχεις μια ip και θες καποιος απο εδω να σε βοηθησει ωστε να στην βρεις.. Τουλαχιστον για να ξερεις ενα μεγαλο ποσοστο των υποθεσεων της διωξης ειναι ψυχικη βια,bullying κτλπ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα