Alessandro999 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 fujitsu MHY2200 BH οτιδηποτε δισκο και να βαλω cd, dvd, δειχνει οτι το διαβαζει αλλα δεν γινεται τιποτα.
hawkpilot Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 fujitsu MHY2200 BH οτιδηποτε δισκο και να βαλω cd, dvd, δειχνει οτι το διαβαζει αλλα δεν γινεται τιποτα. Προφανώς έχει πρόβλημα το optical drive - υποθέτω ότι τα cd/dvd τα έχεις δοκιμάσει σε κάποιον άλλο Η/Υ και διαβάζονται, σωστά?
corrupted Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 O fujitsu MHY2200 BH ειναι σκληρος δισκος, σωστα? Τι εννοεις "δειχνει οτι το διαβαζει αλλα δεν γινεται τιποτα"? Οι σκληροι δισκοι δεν διαβαζουν cd/dvd. Εξηγησε λιγο καλυτερα το προβλημα σου. Βαζεις cd/dvd στο dvd drive σου και δεν ανοιγουν τα περιεχομενα?
Alessandro999 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 HAWKPILOT ναι τα εχω βαλει αλλου και δεν παιζουν.εχω αλλαξει ομως την μοναδα και παλι το ιδιο γινεται.δηλαδη εχει προβλημα το "ματι" corrupted εχεις δικιο μπερδευτηκα.... matshita UJ-870QJ ειναι
hawkpilot Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 HAWKPILOT ναι τα εχω βαλει αλλου και δεν παιζουν.εχω αλλαξει ομως την μοναδα και παλι το ιδιο γινεται.δηλαδη εχει προβλημα το "ματι" ... Βρες ένα cd/dvd που έχεις δοκιμάσει σε κάποιον Η/Υ και δουλεύει για να το δοκιμάσεις στο δικό σου drive αλλιώς δε θα βγάλουμε άκρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα