Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μερικές ερωτήσεις ακόμη. Αν κάνω εγκατάσταση στον SSD τα video editing προγράμματα θα έχει καμία διαφορά στην ταχύτητα της παραγωγής;

Ποιός είναι ο καλύτερος συνδυασμός; Premiere και τα αρχικά βίντεο παραγωγής στον SSD, Premiere και τα αρχικά βίντεο παραγωγής στον κανονικό σκληρό, ή αρχεία στον SSD και Premiere στον κανονικό σκληρό;

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομίζω το 3 είναι το καλύτερο. Το να σηκώσεις το πρόγραμμα δεν είναι και τόσο βαρύ και χρονοβόρο. Τα αρχεία που δουλεύεις είναι

Δημοσ.

Μερικές ερωτήσεις ακόμη. Αν κάνω εγκατάσταση στον SSD τα video editing προγράμματα θα έχει καμία διαφορά στην ταχύτητα της παραγωγής;

Ποιός είναι ο καλύτερος συνδυασμός; Premiere και τα αρχικά βίντεο παραγωγής στον SSD, Premiere και τα αρχικά βίντεο παραγωγής στον κανονικό σκληρό, ή αρχεία στον SSD και Premiere στον κανονικό σκληρό;

Σβήσε - γράψε στον ssd συνεχεια δεν ειναι και ότι καλύτερο για την υγεία του

Δημοσ.

Μα για αυτό βγήκε το TRIM...

Τι πιο σβήσε-γράψε να έχει από την στιγμή που εκεί θα έχει το λειτουργικό του?...

Αυτό από μόνο του όλη την ώρα σβήσε-γράψε είναι.

Δημοσ.

μα και τα αρχείο αφού τα δουλέυω στον SSD θα πηγαίνουν στον κανονικο για back up όταν τελειώσω... θα τα σβήνω δηλαδή για να τα αντικαταστήσω με άλλα (HD αρχεία από DSLR , μετατρεπόμενα σε DVXHD είναι τεράστια) ... θα κάνω ζημιά στον SSD έτσι;

Δημοσ.

Στην ουσια ειναι να μην γραφει επανω στο ιδιο σημειο (κελια) του δισκου συνεχεια αλλα να χρησιμοποιει ολο το ευρος του δισκου για να μην δουλευει μονο το ενα μερος του συνεχεια και το αλλο οχι.

Δημοσ.

Συν ότι δεν αφήνει "σκουπίδια" όταν σβήνεις αρχεία από τον δίσκο με αποτέλεσμα να μην πέφτει η απόδοσή του στην διάρκεια του χρόνου.

Φυσική φθορά σβήσε-γράψε θα έχεις αλλά αυτό είναι και φυσιολογικό. Μόνο και μόνο που έχεις λειτουργικό πάνω του, υπάρχουν χιλιάδες αρχεία που σβήνονται και γράφονται όλη την ώρα. Τα 5-10-20-50 που θα γράφεις-σβήνεις εσύ επιπλέον, τον πείραξαν? ;)

Δημοσ.

Ωραία :-) άλλη μία ερώτηση... μία κεντρική μονάδα, έτοιμη με όλα τα παραπάνω πόσο να ζυγίζει περίπου?. Λόγω μειωμένου ΦΠΑ έχω -50 ευρώ και είμαι ανάμεσα στην μεταφορική (15 ε περίπου) και το κούριερ (μου είπαν κανα 50ρι)... για την αποστολή

Δημοσ.

Εξαρτάται πολύ από το κουτί και το PSU αυτό που έχουν το περισσότερο βάρος. Αλλά και τις σύγχρονες κάρτε γραφικών που ζυγίζουν ~3 κιλά η κάθε μία :P

Άθροισε το βάρος όλων των υποσυστημάτων σου και θα το βρεις

Δημοσ.

Ωραία ! και μια τελευταία ερώτηση μιας και αύριο γίνεται η παραγγελία.

Όταν θα μου έρθει το PC με τον SSD μόνο πάνω του και εγώ πρέπει να κάνω εκεί την εγκατάσταση των win 7 την κάνω όπως σε κανονικό σκληρό; Δηλαδή ορίζω boot order το DVD και συνεχίζω ως έχει;

Ή πρέπει να κάνω τίποτα ρυθμίσεις ιδιαίτερες στον SSD για να τον λειτουργήσω;

Δημοσ.

Oχι στον SSD δεν πειραζεις τιποτα.. αν το PC εχει και HDD μπορεις να αποσυνδεσεις ειτε το sata ειτε το power cable απο τον hdd κι ετσι αυτοματα θα κανει την εγκατασταση στον SSD... ελπιζω να σε καλυψα με την απαντηση μου :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...