A7X. Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Αναφέρουμε: Ποσό που διαθέτουμε : μέχρι 1000 ευρώ Χρήση υπολογιστή : κυρίως επεξεργασία video + photo, και λίγο gaming ( Guild wars 2). Επεξεργασία βίντεο για ντοκιμαντερ και web shows δεν θα μοντάρω και το HObbit < Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Photoshop, premiere, after effects, mpeg streamclip και Cubase Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Έχω μία LG 22ρα παλιά αλλά μου κάνει, Αργότερα οθόνη Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ναι και τα τρία Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). ΚΩΣ Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? να έρθει συναρμολογημένο και έτοιμο προς χρήση Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? να έρθει συναρμολογημένο και έτοιμο προς χρήση Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . windows 7 home 64bit. Σκεφτόμουν και να βρώ από τον θείο αλλά βαριέμαι την διαδικασία.... Μου είχαν δώσει κάποια παιδιά πριν λίγες μέρες συμβουλες αλλά σε άλλο μέρος του forum και είπα να ρωτήσω εδώ που είναι και πιο εξειδικευμένο! Έκανα δοκιμαστικά μία σύνθεση στο msystems.gr αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να έχω το ίδιο αποτέλεσμα με πιο φτηνό PC ή από πιο αξιόπιστο μαγαζί΄
Δεινόσαυρος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Kαλησπέρα. Καλό θα ήταν να πας σε nvidia κάρτα για να εκμεταλλευτείς το cuda και να επιλέξεις ένα καλύτερο τροφοδοτικο όπως και κουτί. Επίσης να βγάλεις από το ποσό τα windows καθώς δεν βγαίνει με τίποτα το μπάτζετ. Πρόταση:
A7X. Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Kαλησπέρα. Καλό θα ήταν να πας σε nvidia κάρτα για να εκμεταλλευτείς το cuda και να επιλέξεις ένα καλύτερο τροφοδοτικο όπως και κουτί. Επίσης να βγάλεις από το ποσό τα windows καθώς δεν βγαίνει με τίποτα το μπάτζετ. Πρόταση: Από ότι είδα και εδώ σε ένα άρθρο του insomnia, αν δεν κάνω λάθος ο επεξεργαστής που μου δίνεις με τον 2600 δεν έχουν σχεδόν καθόλου διαφορά στο βίντεο και είναι πιο φτηνός. Κάνω λάθος; Απο ποιό μαγαζί είναι η σύνθεσή σου; Δεν έχω windows Και χρόνο να βρώ καλό κομμάτι από τον θείο και να κάνω όλη τη διαδικασία...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Από ότι είδα και εδώ σε ένα άρθρο του insomnia, αν δεν κάνω λάθος ο επεξεργαστής που μου δίνεις με τον 2600 δεν έχουν σχεδόν καθόλου διαφορά στο βίντεο και είναι πιο φτηνός. Κάνω λάθος; Είναι πολύ μικρή η διαφορά της τιμής για να μην πας στον καινούριο. Ναι, μεν δεν είναι μεγάλες οι διαφορές στις επιδόσεις, αλλά με αυτήν την διαφορά τιμής αξίζει. Απο ποιό μαγαζί είναι η σύνθεσή σου; msystems.gr Δεν έχω windows Και χρόνο να βρώ καλό κομμάτι από τον θείο και να κάνω όλη τη διαδικασία... Καμιά διαδικασία. Φτιάξε το μηχάνημα και εδώ είμαστε. Αν μπορείς να τα πληρώσεις καλώς. Αλλιώς εγώ δεν θα έκοβα κάτι από την παραπάνω σύνθεση.
A7X. Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Πάντως για το CUDA έχω διαβάσει ότι δεν παίζει και τόσο ρόλο τελικά, και ότι είναι μόνο στο premiere, PS για τα windows 7 από θείο για στείλε μου ένα msg από τώρα αν μπορείς
A7X. Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 καλησπέρα, μιας και σχεδόν έφτασε η ώρα για την αγορά λέω να ξαναρωτήσω τη γνώμη σας γιατι βλέπω άλλαξαν και κάποια πράγματα στις διαθεσιμότητες και εξασφάλισα έναν κάλο Sata3 δίσκο 500GB. Οπότε με λίγο σκέψη έφτιαξα αυτή τη σύνθεση. ( Χρήση για video editing - Premiere/after effects και GUILD WARS 2)
Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Μητρική δες αυτήν που σου πρότεινα στο αρχικό ποστ. Αυτή που έβαλες παίζει να μην δει καθόλου τον επεξεργαστή, αν έρχεται με παλιό bios και δεν έχει usb3.
A7X. Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Μητρική δες αυτήν που σου πρότεινα στο αρχικό ποστ. Αυτή που έβαλες παίζει να μην δει καθόλου τον επεξεργαστή, αν έρχεται με παλιό bios και δεν έχει usb3. Με αυτήν σωστά; Τροφοδοτικό, κουτί και σκληρός είναι οκ;; Επειδή έβαλα τον πιο φτηνο SSD που είχε. Εκεί θα βάλω μόνο Windows και τα προγράμματα τις ADOBE. μπορώ να ανέβω μέχρι τα 1000 τοπ αλλα μονο αν θα κάνει σημαντική διαφορά κάποια αλλαγή!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Μια χαρά. Δεν έχουν διαφορά ουσιαστική οι ssd. Στα χρόνια της εγγύησης παίζεται το θέμα. Αν μπορείς να πάρεις τον vertex 4 που έχει 5 χρόνια (έναντι τριών του agility), παρτον. Το τροφοδοτικό είναι μια χαρά αλλά αυτό που σου είχα προτείνει αρχικά είναι πιο ποιοτικό. Αν σε παίρνει να δώσεις ένα 50αρικο παραπάνω, δες κάποιο καλύτερο κουτί όπως αυτό: http://www.msystems.gr/index.php?category=1224&product=14091 To έχω το v4 που κοιτάς. Απλά ανεκτό.
A7X. Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Ναι αλλά δεν το έχουν διαθέσιμο πια εκείνο το τροφοδοτικό.. είναι ή αυτό που γράφω... ή το ίδιο στα 600w όμως με +10 ευρώ ή το Corsair Enthusiast Series Modular TX550M [CP-9020001-EU] στα +40 ευρώ. Αξίζει κάποιο από τα παραπάνω την άυξηση στην τιμή; Και αν μπορώ να επιλέξω μόνο ένα από τα δύο να αναβαθμίσω τροφοδοτικό ή το κουτί που μου πρότεινες;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Το κουτί. Το cx500 είναι καλό τροφοδοτικό, απλά το tx είναι καλύτερο. Στον αντίποδα, το v4 δεν είναι καλό κουτί. Δεν υπάρχει λόγος να δώσεις τα +10 ευρώ για το cx600 πόσο μάλλον τα +40 για το tx550. To 500αρι είναι υπεραρκετο για το σύστημά σου.
A7X. Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Ευχαριστώ πολύ φίλε! Ξέρεις μήπως αν με μόνο 8 GB RAM θα ήμουν εξίσου καλά καλυμμένος όσο και με τα 16? μήπως είναι too much?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Ουπς! Δεν το είδα το Χ2. Πιστεύω ότι θα είσαι καλυμμένος και με τα 8.
A7X. Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Ουπς! Δεν το είδα το Χ2. Πιστεύω ότι θα είσαι καλυμμένος και με τα 8. Thnx! Έτσι καλύπτω και το νέο κουτί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα