Προς το περιεχόμενο

toshiba 40tl838g η toshiba 40tl933g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ηθελα την αποψη σας για toshiba 40tl838g η toshiba 40tl933g τις βρηκα στο πλαισιο και κωτσοβολο αντιστοιχα, τις εχει δει κανεις, και γενικοτερα τις αποψεισ σας για τις toshiba.

Δημοσ.

θα ηθελα την αποψη σας για toshiba 40tl838g η toshiba 40tl933g τις βρηκα στο πλαισιο και κωτσοβολο αντιστοιχα, τις εχει δει κανεις, και γενικοτερα τις αποψεισ σας για τις toshiba.

Και γω σημερα ημουν αναμεσα σε αυτες τι δυο

και τελικα πηρα την 933 ειναι ποιο καινουριο μοντελο και εχει μετατροπη απο 2D σε 3D σε αντιθεση με την 838 που δεν εχει

Επεισης αυτο που λεει ο κοτσοβωλος με της 50 "ατοκες" δοσεις ειναι μαλακιες γιατι μαζι με τα εξοδα φακελου τραπεζας παει 544(καπου εκει) καλητερα να την παρεις με 12 ατοκες δοσεις με πιστωτικη καρτα οπως την πηρα και γω!

η τηλεοραση δεν εχει τα γυαλια μαζι που ειναι λιγο ακριβα 49 ευρω στο πλαισιο και 61 στον κοτσοβωλο !!

Επεισης τα δειχνει μια χαρα ,2 χρονια εγγυηση,εχει ωραια desing και καλο ηχο :)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ την αγόρασα περίπου πριν από 1 μήνα από τον Κωτσόβολο και μπορώ να σου πω πλεονεκτήματα - μειονεκτήματα:

Πλεονεκτήματα:

1. Η κατασκευή της φαίνεται άριστη. Είχα μια SONY BRAVIA LCD 40" και αυτή φαίνεται καλύτερη ποιοτικά.

2. Η εικόνα είναι άριστη.

3. Ο ήχος είναι πολύ καλός.

4. Η σχεδίαση είναι πολύ καλή, όπως και το χειριστήριο.

5. Ο ψηφιακός δέκτης της είναι αρκετά ευαίσθητος. (Με χαμηλό σήμα παίζει σταθερά τα ψηφιακά.

6. Η τιμή της είναι καλή.

7. Παίζει αρχεία βίντεο από εξωτερικό σκληρό (υποστηρίζει NTFS) με άψογη εικόνα. Μόνο πρόβλημα είναι αν το αρχείο έχει ήχο DTS, δεν τον αναπαράγει. Όμως, με την κατάληλη ρύθμιση, ο ήχος περνά από την οπτική έξοδο και μπορείς να τον αναπαράξεις από το home cinema. (Αυτό προϋποθέτει ότι πρέπει να έχεις home cinema).

Μειονεκτήματα:

1. Ο αναλογικός δέκτης θέλει δυνατό σήμα. Όταν όμως έχει δυνατό σήμα έχει πολύ καλή εικόνα. Αν το σήμα είναι ασθενές, έχει χιόνια (συγκρίνω πάντα με τη SONY που είχα).

2. Δεν υποστηρίζει ακόμη εγγραφή σε εξωτερικό σκληρό. Η εταιρεία λέει ότι αυτό θα διορθωθεί με αναβάθμιση του firmware το Μάιο του 2012, αλλά τώρα έχουμε Ιούλιο και δεν έχει διατεθεί ακόμη update. Να σημειωθεί ότι όταν την πήρα έκανα αναβάθμιση του firmware, online, αλλά αυτό που εγκαταστάθηκε είναι του Μαρτίου. Αυτό είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημα.

3. Από δικτυακές υπηρεσίες δεν λέει τίποτε. Youtube δεν υποστηρίζει (απ' ότι έψαξα στο internet, δεν υποστηρίζει στην Ελλάδα, αλλά και στο facebook αρνείται πεισματικά να συνδεθεί).

4. Δεν έχει γυαλιά που είναι ψιλοακριβά.

Γενικά είναι πολύ καλή.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

+1 στα παραπάνω.

την έχω και γω και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Δε το περίμενα πάντως να είναι τόσο καλή.

Ενημερωτικά έχω ακόμη αφήσει το firmware Feb 23 2012.

Με του Μαρτίου είδες κάποια εμφανή διαφορά?

Τα γυαλιά 3D είναι ψιλοακριβά ακόμη (50€).

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλησπέρα. έχω μια tl933g και οταν την συνδεω με ethernet μου ζητάει να του βάλει κάτι ip και πύλες κλπ. δεν θα έπρεπε εφόσον βάζω το ethernet να εχει κατευθείαν ίντερνετ?

Δημοσ.

sailo εμενα δν μου ζητησε τπτ αποτι θυμαμαι εβαλα το καλωδιο και κατευθιαν εμπενε !

Παιδια εγω εχω κατεβασει κατι 3D ταινιες στον υπολογιστη και θελω να τις δω στην τηλεοραση μεσω δικτιου

και ενω μου βγαζει ολα τα αρχεια δεν μου βγαζει αυτες τι ταινιες :/

μηπως δν αναγνωριζει αρχεια .mkv ?

και αν ενωσω το λαπτοπ με vga καλωδιο δεν εχει επιλογη 3D

πως θα τις δω ?

• Like 1
Δημοσ.

τελικα βρηκα πως να τα βρει η τηλεοραση πχ ητανε το αρχειο " blabla .mkv το αλλαζα σε blabla .avi και ετσι με πεξε το ενα αλλα τα υπολοιπα μου λεει σφαλμα αναγνωσης μεσων ;/

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Να ρωτησω τους κατοχους της TL933G αν με την αναβαθμιση του firmware της tv συμφωνα με εδω http://eu.consumer.toshiba.eu/en/products/tv/32TL933#productDetailSpecifications

υποστηριζει κανονικα WiDi(Intel Wireless Display) δηλαδη ασυρματο hdmi με αντιστοιχα laptop που το υποστηριζουν(υπαρχουν πολλα μοντελα απο 2nd generation Intel cpu και μετα.

Δειτε και εδω για το WiDi.

http://www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/intel-wireless-display.html

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

7. Παίζει αρχεία βίντεο από εξωτερικό σκληρό (υποστηρίζει NTFS) με άψογη εικόνα. Μόνο πρόβλημα είναι αν το αρχείο έχει ήχο DTS, δεν τον αναπαράγει. Όμως, με την κατάληλη ρύθμιση, ο ήχος περνά από την οπτική έξοδο και μπορείς να τον αναπαράξεις από το home cinema. (Αυτό προϋποθέτει ότι πρέπει να έχεις home cinema).

Φιλε εχω home cinema ξερεις ποια ειναι η ρυθμιση που λες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...