ninos30 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Θέλετε να ανεβάσω βίντεο? Αφού θα πας σε έναν ξάδερφό σου να δοκιμάσεις HW νομίζω δεν έχει νόημα. Από εκεί θα βγάλεις καλύτερα άκρη. EDIT: Μπορείς να βάλεις pic και από Core Temp/HWMonitor?
dimitris__ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Άμα ακουμπάς την ψύκτρα με τον επεξεργαστή στους 120 βαθμούς και δεν παθαίνεις έγκαυμα, σημαίνει ότι η ψύκτρα δεν πατάει καλά πάνω στη cpu. Η ψύκτρα κανονικά έχει λίγο χαμηλότερη θερμοκρασία από τη CPU, οπότε πρέπει να ζεματάει παντού.
ChrisMitsis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δεν θα το πιστέψετε, όταν πήγα στον ξάδερφο μου, και ανταλλάξαμε επεξεργαστές ο δικός του στο PC μου δούλευε κανονικά. Μετά κατάλαβα ότι καταστράφηκε ο επεξεργαστής αλλά μετά ξαναδοκίμασα τον δικό μου και δούλευε και αυτός κανονικά
gtsamour Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Kλασική περίπτωση ψύκτρας που δεν πατούσε καλά... Πάρε μια καλή ψύκτρα και φρόντισε να μην είναι με κλιπάκια αλλά με βάση που μπαίνει πίσω απο το mobo. Έχει λίγο μπελά να μπεί η βάση αλλά είναι μονο για μια φορά και ξενοιάζεις.
ChrisMitsis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Τέλος καλό, όλα καλά. Μήπως ξέρετε αν υπάρχει κάποιο κουμπί σε αυτό το forum που να κλίνει αυτό το θέμα;
mchls Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Τέλος καλό, όλα καλά. Μήπως ξέρετε αν υπάρχει κάποιο κουμπί σε αυτό το forum που να κλίνει αυτό το θέμα; Δεν υπάρχει τέτοιο κουμπί! ΜΟΝΟ οι admins/mod μπορούν να κλειδώσουν ένα θέμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα