Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. ενδιαφερομαι να αγορασω ενα gaming pc.. Στα 900 ευρω συμπεριλαμβανεται και η οθονη.. Ειδικα προγραμματα δε χρειαζομαι, ουτε ηχεια , ποντικια , πληκτρολογια. Κατοικω στην Αθηνα και θα προτιμουσα τα προιοντα να ειναι απο ενα καταστημα μιας και δεν ξερω απο συναρμολογηση ...

Νομιζω πως το λογισμικο συστημα ειναι απαραιτητο για να λειτουργησει το πισι.. Εχω ενα λαπτοπ με windows 7 64bit.Μηπως γινεται να μεταφερω το λογισμικο στο νεο πισι?

Τα παιχνιδια τα οποια με ενδιαφερουν ειναι τα εξης: Bf3, Mw3, PES, FIFA, NFS

Καλο θα ηταν πιστευω ο υπολογιστης να ειχε nvidia καρτα , μιας και μονο απο αυτες ξερω (εστω και κατι λιγα)

Τελος θα ηθελα να μου πειτε αμα ο υπολογιστης θα μπορει να παιξει αυτα τα παιχνιδια σε High settings και για ποσο θα αντεξει στα μελλοντικα παιχνιδια!

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Καλησπέρα! Σε nvidia κάρτα δεν μπορείς να πας σ αυτό το μπάτζετ. Άλλωστε δεν χρειάζεται να ξέρεις κάτι για την κάρτα, απλά ανοίγεις το παιχνίδι και παίζεις.

Mε το παρακάτω σύστημα θα μπορείς να παίζεις τα πάντα σε full settings και τώρα και για καιρό ακόμα:

Kουτί: SuperCase LX-803 Black Case

Τροφοδοτικό: Corsair Builder Series CX500 V2

Επεξεργαστής: AMD Phenom II x4 Quad Core 965 Black Edition

Μητρική: Gigabyte 970A-D3

Μνήμη: Kingston 8GB HyperX Genesis 1600MHz CL9

Κάρτα γραφικών: Asus Radeon HD 7850 DC2-2GD5 2GB

Σκληρός: Seagate 500GB Barracuda SATA III

DVD-RW: Samsung SH-222BB (SATA) Black

Oθόνη: Dell U2312HM Ultrasharp 23¨ Wide LED

914 ευρώ και απ ότι ξέρω στο στήνουν δωρεάν στο κατάστημα.

Δημοσ.

Είπες από ένα κατάστημα και σου έκανα σύνθεση από ένα κατάστημα. Κατά τα άλλα οι κάρτες ίδιες είναι σε επιδόσεις, με την asus να υπερέχει σε σύστημα ψύξης αλλά και να έχει ένα χρόνο εγγύησης παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...