Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ξέρω αν έχει τύχει σε κάποιον από εσάς... έχω χαλια ήχο μονο ότι αναπαράγω από περιηγητή (IE-CHROME-FIREFOX)λες και έχω χαλασμένα ηχεία ένα πράγμα...

ότι παίζω από media player και οτιδήποτε εκτος από περιηγητές είναι κρύσταλλο ο ήχος... αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει ευχαριστώ...

Δημοσ.

Αυτό το πρόβλημα παρουσιάστηκε πρόσφατα ή το έχεις καιρό; Στο κάνει στο youtube ή ακόμα και σε ιντερνετικά ραδιόφωναω (π.χ. http://www.eradio.gr);

Αν είναι πρόσφατο τότε φταίει (μάλλον) το flash player. Είναι εξεραιτικά προβληματικό. Για τον ff πρέπει να κάνεις update στην έκδοση 13.0.1

Δημοσ.

εδώ και 3 μήνες πρέπει να είναι αυτό το πρόβλημα... αυτόν τον χαλια ήχο τον ακούω από το youtube δεν έχω παρατηρήσει κάτι από ιντερνετικό ραδιόφωνο...

τον firefox δεν τον χρησιμοποιώ απλά το δοκίμασα μονο να δω μήπως φταίει ο περιηγητής...

Δημοσ.

Κάνε τότε έναν έλεγχο για αναβαθμίσεις στον ff και στο flash player για σιγουριά γιατί η έκδοση 13.1 του ff λέει ότι διορθώνει κάποια προβλήματα συμβατότητας με τον flash player.

Δημοσ.

το έκανα και αυτό και τίποτα.... μάλλον δεν είναι ο flash... ευχαριστώ πάντως για τον χρόνο σου θα τελειώσει αυτό το ζήτημα με format... :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...