alexb_10 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα φίλοι μου. Θέλω να συνδέσω έναν υπολογιστη που βρίσκεται στο υποκατάστημα μιας εταιρίας με τον κεντρικό server στα κεντρικά της εταιρίας. Η εταιρία έχει δικό της domain, άρα όλοι οι χρήστες βάζουν κωδικό για να συνδεθούν. Το υποκατάστημα και η εταιρεία συνδέονται με δυο modem τα οποία έχουν κάνει VPN και έτσι μπορούν να βλέπουν κοινούς φακέλους και εκτυπωτες. Θέλω να τα ρύθμισω σωστά έτσι ο υπολογιστής του υποκαταστήματος να συνδέεται στον server αλλα να έχει μπει στο domain. Αυτή τη στιγμή είναι απλα σε ένα workgroup. Θεωρητικά γίνεται. Προσπαθώντας να το κάνω εισαγωγή στο domain, μου λέει ότι δεν μπορει να βρει τον server... Κάθε πρόταση δεκτή. Ευχαριστω.
SwAToNeR Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δεν μπορεί να βρεί τον domain server? Μήπως δεν βάζεις σωστά το domain name? Ping στην IP του server κάνει το pc?
NikosKallithea Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 To domain της καθε εταιρειας προστατεύετε απο firewall και πρακτικά ειναι αόρατο στο ιντερνετ, για να γινει οποιαδήποτε σύνδεση πρεπει να ΜΙΛΗΣΕΙΣ με τον διαχειριστή της εταιρείας.
alexb_10 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Ναι ping στην ip του server κάνει και βλέπω και κάποιους κοινόχρηστους φακέλους του server ήδη. To υποκατάστημα και τα κεντρικά συνδέονται ήδη με VPN μέσω router... Θα δοκιμάσω το firewall και θα σας πω.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Βάλε πρώτο DNS το Server της εταιρείας και θα είσαι οκ. Να ξέρεις όμως πως αν δεν έχεις VPN δε θα έχεις και Internet λόγω της μη ύπαρξης DNS Service σε αυτόν τον υπολογιστή.
alexb_10 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Βάλε πρώτο DNS το Server της εταιρείας και θα είσαι οκ. Να ξέρεις όμως πως αν δεν έχεις VPN δε θα έχεις και Internet λόγω της μη ύπαρξης DNS Service σε αυτόν τον υπολογιστή. Αν και πέρασε αρκετός καιρός, ήθελα να σε ευχαριστήσω. Κάνοντας αυτό που μου είπες, δούλεψε κατευθείαν αυτό που ήθελα να κάνω!! Θανκς λοιπόν και καλές βουτιές!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα