Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Αντιμετωπιζω απο χθες το εξης πρόβλημα,προσπαθώ να συνδεθώ ασύρματα μεσω του λαπτοπ mou HP pavillion G6-1212ev σε δίκτυο αλλα μου εμφανίζει μηνυμα όταν ενεργοποιώ το wi-fi οτι "εγινε αποσυνδεση".Τωρα αυτο που οφείλεται σε βλάβη ή σε κάτι άλλο?κατεβασα και drivers αλλα και πάλι το λιδιο μηνυμα βγάζει.Καμία ιδέα του τί συμβαίνει?

Να επισημάνω ότι το bluetooth λειτουργει κανονικά

Δημοσ.

Πριν εμπαινε κανονικα? Τι δικτυο ειναι δικο σου? Τι ειδους κλειδωμα εχει? Εχεις αλλη συσκευη να δεις αν συνδεεται ?(κινητο πχ)

Δημοσ.

Πριν εμπαινε κανονικα? Τι δικτυο ειναι δικο σου? Τι ειδους κλειδωμα εχει? Εχεις αλλη συσκευη να δεις αν συνδεεται ?(κινητο πχ)

την προηγουμενη εβδομαδα μου το ειχε παρουσιασει αλλα μετα απο αρκετη ωρα μπηκε κανονικα.το δικυο εινατ της δουλειας μου.wap nomizw.οχι σεν εχω αλλη συσκευη
Δημοσ.

Αυτον εχεις : http://www.skroutz.gr/s/387205/HP-Pavilion-g6-1212-ev-sv-A6-3400M-6GB-750GB.html ?

Κανε δεξι κλικ στο "computer" -> manage -> device manager-> network adapters -> και κανε unistall οτι λεει wifi. Μετα κανε επανεκκινηση κ ασε τo λειτουργικο να περασει τον δικο του driver.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...