Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει πέσει περίπου μισό ποτήρι νερό στο keyboard ενός ACER Aspire 5930. Ξεκινώντας τα Windows ζητούν να πατηθεί Enter για να συνεχίσουν σε κάποιο σημείο. Πατιέται το Enter αλλά τίποτα.

Αν το ανοίξω, και με τίποτα σεσουάρ, πανάκια, ή άλλο τρόπο που έχει δοκιμάσει κάποιος και μου υποδείξει, έχω πιθανότητες επαναφοράς;

Μπορεί βέβαια να φταίει και ότι το νερό έχει πάει στη μητρική. Έχει δοκιμάσει κανείς ανάλογο καθαρισμός-στέγνωμα και να έπιασε?

Δεν ξέρω. Θα ήθελα μία βοήθεια..

Any ideas?

Δημοσ.

Εμενα πριν ενα μηνα η μανα μου εριξε πανω σε ενα hp λαπτοπ ενα ποτηρι φραπε :-P. Το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να το λυσεις ολο ολο και πεπιεσμενο αερα κ χαρτι κουζινας να το καθαρισεις. Να φυγει ολη η υγρασια οποσδηποτε. Μετα αλλαζεις παστες κ το δενεις και αν εισαι τυχερος μονο πληκτρολογιο θα χρειαστει να παρεις.

ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΥΓΡΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΙΜΟ ΠΡΑΓΜΑ.

Δημοσ.

μην τον ανοιγεις αν ειναι νερο θα φυγει.Βαλε και σε μια λεκανη ρυζι κ αστο μεσα για καμια μερα να παρει την υγρασια...

Δημοσ.

μην τον ανοιγεις αν ειναι νερο θα φυγει.Βαλε και σε μια λεκανη ρυζι κ αστο μεσα για καμια μερα να παρει την υγρασια...

Και μετά φτιάξε και κανένα ρυζόγαλο,

μου τρέχουν τα σάλια!!!!!

Δεν το ήξερα αυτό το κόλμπο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...