Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Έχω ένα πρόβλημα και δεν μπορώ να το εντοπίσω ακριβώς! Στο μηχάνημα ενός φιλου(επεξεργαστής sempron, καταλαβαίνετε χρονολογία:-)), δεν μπορώ να εγκαταστήσω κανένα λειτουργικό!Και τους 3 σκληρούς δίσκους που έχει τους βλέπει στο bios , αλλά μόλις πάω ν κάνω εγκατάσταση είτε windows είτε ubuntu, ενώ ξεκίναει κανονικά μετά δεν βλέπει κανένα σκληρό! Στην αρχή υπέθεσα ότι φταίει ο ελεγκτής δίσκου της μητρικής και αλλαξαμε μητρική.Αλλά η ιστορία επαναλαμβάνεται! Χρησιμοποίησα δικά μου τροφοδοτικά, dvd, σκληρό δισκό που είναι όλα ελεγμενα ότι δουλεύουνε σωστά, και πάλι τίποτα. Α, και τα καλώδια SATA και IDE άλλαξα. Επίσης οι σκληροί δισκοι σε άλλο υπολογιστή επίσης δουλεύουν μια χαρά.Οποιαδήποτε ιδέα δεκτή!

Δημοσ.

Αν είναι SATA ο δίσκος τότε χρειάζεται να φτιάξεις floppy με τους drivers,

πατάς F6 όταν φορτώνει τα αρχεία εγκατάστασης και σου λέει κάτω κάτω να το πατήσεις.

Δημοσ.

...τον οποίον SATA driver για τον disk controller της μητρικής, τον κατεβάζεις από το site της, να προσθέσω.

Υπάρχει ένα ζήτημα βέβαια - είπες ότι ούτε τα Ubuntu δεν βλέπουν δίσκο.....Χμ, εκτός απ' τα Windows (τα ΧΡ), νομίζω ότι τα άλλα λειτουργικά δεν είχαν θέμα.......Στο BIOS, φαίνονται οι δίσκοι.....; (Για την αρχική μητρική λέω -στην άλλη να υποθέσω ότι δεν υπάρχει ζήτημα hardware προβλήματος, δεν μπορεί 2/2 controllers να έχουν ψοφήσει...- στην άλλη μάλλον μόνο ΧΡ δοκίμασες, ε; )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...