duffyduck Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Ναι χανεται η εγγυηση. Αλλα το θεμα ειναι γιατι βαλανε το προστατευτικο. Απαντηση: δεν ειναι μονο για εμφανιση, αλλα λειτουργει ως τουνελ που οδηγει τον ζεστο αερα εξω απο το κουτι
_BASSstarlet_ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Την ίδια κάρτα έχω, αλλά με ελαφρώς χαμηλότερες θερμοκρασίες (είμαι χωρίς κουτί). Πιθανόν επειδή την έχεις σε κουτί, και με oc τον i5, να γίνεται θερμοθάλαμος μέσα, βοηθάει και ο καιρός. Μάλλον τσάμπα αγωνιάς.
Inler Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δηλαδη αν βγαλω το προστατευτικο και αν τυχον χαλασει το ξαναβιδωσω και την παω θα καταλαβουν κατι και θα χαθει η εγγυηση; Αν την ανοιξω και αλλαξω την παστα(μηπως και πεσει η θερμοκρασια 3-5 βαθμους παλι το ιδιο θεμα θα εχω;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δεν ξέρω τι έλεγχο τι κάνουν, αλλά έχει 4 πολύ μικρές βίδες, που κρατάνε το πλαστικό στην ψύκτρα, τις οποίες καλά θα είναι να μην τις χαλάσεις στο βίδωμα-ξεβίδωμα. Είμαστε off-topic όμως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα