Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα...Χρησιμοποιω 3 προγραμματα και ενω τα 2 δειχνουν ιδιες περιππου θερμοκρασιες σε idle το τριτο δειχνει διαφορετικες..

Δημοσ.

Περιμενε μισο να παω μια βολτσ μεχρι την Πυθεια να μου πει ποια προγράμματα χρησιμοποιεις και τι θερμοκρασιες σου δειχνουν και μετα θα σου απαντησω!

Δημοσ.

Προσπαθω να ανεβασω τη θερμοκρασιες ρε συ αλλα ειναι πολυ μεγαλη η εικονα..

Δημοσ.
Προσπαθω να ανεβασω τη θερμοκρασιες ρε συ αλλα ειναι πολυ μεγαλη η εικονα..

Paint.net----> resize -----> save as ----> ποιοτητα 90%

Η απλα μας τα αναφερεις γραπτως!

Δημοσ.

Εμπιστευσου το coretemp... μιας και λογο εποχης φανταζομαι η θερμρασια δωματιου σου θα ειναι αρκετα ανεβασμενη οι temps που δεινει το hwmonitor στους πυρηνες μοιαζουν λιο ακυρες! Εκτος και αν εχεις το κλιματιστικο στο full!

Δημοσ.

Οχι ειμαι χωρις κλιματιστικο...Αυτο που λεει για καταναλωση σε idle 7watt ισχυει; Παντως και τωρα που μπηκα λιγο στο Medieval παλι γυρω στους 44 ειμαι...

Δημοσ.

Μάλιστα την τελευταία.

Ψάχνοντας λίγο στο ΝΕΤ είδα ότι το HWMonitor συνήθως δίνει 2-3 βαθμούς παρακάτω αλλά όχι τόσο πολύ όσο το δικό σου.

Δοκίμασα κι εγώ μόλις και με τα 3 μαζί και μου δίνουν ίδια νούμερα σε 3570k. Τι να πω, εμπιστέψου τα πολλά (2 στα 3)

Δημοσ.

Στο προγραμμα core temp το frequency γιατι πεφτει και φτανει μεχρι 1604.75..Κυριως οταν ειναι σε idle ενω σε full load φτανει μεχρι 3.6..Ειναι φυσιολογικο αυτο;

Δημοσ.

Στο προγραμμα core temp το frequency γιατι πεφτει και φτανει μεχρι 1604.75..Κυριως οταν ειναι σε idle ενω σε full load φτανει μεχρι 3.6..Ειναι φυσιολογικο αυτο;

Ναι φυσιολογικό έιναι... σε κατασταση ηρεμίας ο επεξεργαστής ρίχνει αυτοματα την συχνότητα του για εξοικονόμηση ενεργειας... και την αυξάνει μονο όταν είναι αναγκαίο....

Δημοσ.

αν εισαι σε ζεστό δωμάτιο και ειδικά με ΜΑΜΑ ψύχτρα ιντελ που δεν κάνει ουτε για ψυχτράκι σε μνήμη κάρτας γραφικών..τότε λογικές οι τιμές.

Εγώ ειμαι με τον 3570Κ που υποτίθεται οτι ειναι ζεστός με noctua ud12p στους 22 idle και ζεστό σχετικά δωμάτιο..

επίσης παίζει ρόλο το κουτάκι και η ροή αέρα σε μεγάλο βαθμό.

Δημοσ.

To cpuid, πολύ χαμηλές τις δείχνει τις θερμοκρασίες, νομίζω.

Βέβαια παίζει και ρόλο, πότε ανοίγει το πρόγραμμα.

Αν φορτώνει με τα windows, οι min θερμοκρασίες θα είναι πιο χαμηλές.

Με το core temp έχω max, παίζοντας bc2, από 46 ως 50 (4 core) ανάσκελα πάνω στο γραφείο (η mobo, όχι εγώ!)

Δημοσ.

Οχι το προγραμμα το ανοιγω μετα απο ενα χρονικο διαστημα...Οι θερμοκρασιες και σε παιχνιδι που μπηκα Witcher 2 Medieval 2K12 φτανουν το ανωτερο μεχρι 49-52...Νομιζω ειναι καλα και για o/c στα 4.1 που δοκιμασα...Εχω διαβασει και για 60-70-80αρια σε αλλους...Κατι αλλο τωρα ή καρτα 5850 σε idle και με το ανεμιστηρακι στο 50% εχει 50+ βαθμους...Σε παιχνιδια φτανει μεχρι 75..καπου ειχα διαβασει πριν καιρο για μια πατεντα να βγαλω το προστατευτικο αλλα δεν χανεται η εγγυηση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...