Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στα παιδια του insomnia.ψαχνω να αγορασω ενα δισκο 500gb μεχρι 90 eyro κ δεν ξερω αν αυτοι που εχουν 1 χρονο η 5 χρονια εγγυηση αξιζουν καλυτερα ο ενας ποιο πολυ απο τον αλλον.δεν με ενδιαφερει απο ποιο καταστημα θα τον παρω.απλα θελω να ειναι 500 gb γιατι μετα θελω να τον χωρισω στα 2.αν γινεται να μου μου πειτε ποιον να παρω γτ δεν ξερω ποιοι αξιζουν κ ποιοι οχι.

ο δισκος θα στηθει σαν λειτουργικο..

Δημοσ.

απο θεμα οτι εχουν 1-2 χρονια εγγυηση?δεν εχει και πολυ σημασια ετσι δεν ειναι?<θελω να πω αν ειναι να χαλασει ο δισκος θα χαλασει ο κοσμος να γυρισει αναποδα>

Δημοσ.

...όπως και δεν πρόκειται να σου τον αντικαταστήσουν - ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα, μια μέρα μετά τη λήξη της εγγύησης. (...γι' αυτό, κοίτα αυτή να είναι η εκτενέστερη δυνατή. Η σειρά "Black" της WD, παρέχει 5 χρόνια. Εξ' ου και το παραπάνω που κοστίζει, βέβαια).

Όσο για τ' αρχεία που φαίνεται να σε καίνε περισσότερο από το hardware, η εξασαφάλισή τους επιτυγχάνεται μόνο μέσω τη διατήρηση αντιγράφων (σε άλλο δίσκο ή έστω δισκάκια DVD). 

 

Γνώμη δικιά μου, πάρε 500άρη WD Black

 

http://www.skroutz.gr/s/299748/Western-Digital-Caviar-Black-500-GB-SATA.html?keyphrase=Caviar+BLACK+500GB

 

 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...