Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κάηκε η lg flatron μετα απο 8 άξια χρόνια λειτουργίας σήμερα το πρωί αλλά επειδή μέχρι την τεταρτη πρεπει να εχω οθόνη ΄τί λέτε γιαυτή ? ( δεν με νοιαζει αν εχει τβ)

αα η χρήση είναι παιχνίδια , γραφιστική (μετρια) και για διάβασμα

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-D2342P-PN-LED-3D-23-D2342P-PN.htm

Δημοσ.

βασικα παω για αυτην http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-M2450D-PZ-LED-TV-Monitor-24-M2450D-PZ-AEU.htm

Κλασσικα....

Dell ultrasharp U2412.

εχει wide eeee (ποσο μεγαλη διαφορα θα εχει με αυτην οχι τιην πρώτη)

δεν εχει HDMI όμως ... και επισης δεν θα μου ερθει αυριο

Δημοσ.

Η dell εχει ips panel σε αντιθεση με την lg η οποια εχει ΤΝ.

Αυτο συνεπαγεται σε σαφως καλυτερη αποδοση χρωματων και γωνιες θεασης υπερ της Dell.

Επισης η dell προσφερει μεγαλυτερη αναλυση (μεγαλυτερη οφελιμη επιφανεια εργασιας!)

Τι να το κανεις το hdmi αν η οθονη δεν εχει ηχεια?

Η οθονη ειναι κατι που μενει οποτε μην εισαι βιαστικος με το θεμα της παραλαβής.

Δημοσ.
την αγόρασα ' date=' θα πώ εντυπώσεις :)[/quote']

Δεν χρειαζεται τις ξερουμε απο τωρα! :P

Δημοσ.

μια χαρά η οθόνη , ερώτηση πώς δουλεύουν οι usb , επίσης πως φτιάνω λίγο τα γράμματα (το αστείο είναι οτι η κάρτα γραφικών αν και έχει σαν επιλογη τα 1920χ1080 δεν παίζει και την εχω στα 1600 - υπομονη μεχρι να αλλάξω σύστημα κάνω )

Δημοσ.

Οπα όπα πώς την σύνδεσες την οθόνη? Με dsub(μπλε) ή με DVI (ασπρο συνήθως).

Τα usb για να δουλέψουν πρέπει να τα συνδέσεις με το καλώδιο που υπήρχε στην συσκευασία της οθόνης με μία usb θύρα στον υπολογιστή και με το αντιστοιχο βύσμα στο πίσω μέρος της οθόνης (διαβάζουμε και κανένα manual).

Δημοσ.

μα το είχα ξεχάσει τελείως το καλώδιο χεχε

με DVI αντάπτορα σε dsub και επειδή βαριούμουν να πάω στη μονάδα έχω στην άλλη άκρι δηλαδή στην οθόνη dsub , δεν έχει dsub η κάρτα γραφικών

με το auto adjuct βελτίωσα πολύ τα γράμματα και βασικά στη μισή οθονη δεν φαινόντουσαν καλά , τώρα δεν έχω πρόβλημα

αφού εχω εσένα χεχε (και πάλι ευχαριστώ πολύ για την πρόταση απλά φοβερή οθόνη )

Δημοσ.

Το έβαλες dvi τωρα? διοτι με dsub η απεικόνιση είναι απαραδεκτη.. ασε που θα λυθεί και το θέμα της ανάλυσης....

Η αναλυση της οθόνης σου είναι 1920Χ1200 και μονο αυτή να χρησιμοποιείς!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...