sargio01 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Όχι ούτε έτσι, αντίθετα μου εμφανίζει επιπροσθέτως τις μαρκαρισμένες επιλογές. Έχω ανοιχτό το uac και ακριβώς επειδή κάνει ερωτήσεις για το παραμικρό(σε σχέση με τα vista), νόμιζα(μέχρι τώρα) ότι για το λόγο αυτό είχε αφαιρέσει η microsoft το "άνοιγμα ως διαχειριστής"!
poulinos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 κλεισε μια το Uac και δοκιμασε.με τρωει η περιεργεια δηλαδη επισης βρηκα αυτο http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/add-run-as-administrator-to-any-file-type-in-windows-vista/ επισης για 7 α. http://www.sevenforums.com/tutorials/11841-run-administrator.html εχει ολους τους τροπους. και απο κατω απο ενα αλλο site.με καποιο απο αυτα θα πετυχει αν και το ελυσες το προβλημα με τον τροπο που ειπε ο φιλος.εκτος αν δεν εισαι administrator καθολου στο pc αλλα και εκει επρεπε να εβγαινε.εκτος αν θεωρει οτι εισαι administrator και δεν το εμφανιζει αλλα τοτε ισως χρειαστει να κλεισεις το Uac για να το κανει save η να αλλαξεις τα privileges του αρχειου.αν και παλι αν ηταν θεμα Uac θα πρεπε να σου βγαζε μυνημα αν θες να συνεχισεις η οχι κτλ κτλ. β.1) went to "my computer" 2) right-click and press "properties" 3) go to the "security" tab and press "advanced" 4) go to the "owner" tab. here you'll see the current owner and other names in the change owner box. your user should be there if it has administrator rights. 5) click on "Edit". 6) in the new window find your user and select it, check the checkbox for "Replace Owner on subcontainers and objects" 7) Click Apply. this will take a couple of minutes for it to go over each folder and file and change its ownership to your user.voila, you can access all the folders
sargio01 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 κλεισε μια το Uac και δοκιμασε.με τρωει η περιεργεια δηλαδη To δοκίμασα και με κλειστό το UAC(εννοείται ήμουν o admin ) και πάλι το ίδιο... Για τα υπόλοιπα δεν μπορώ να τα ελέγξω πλέον γιατί έμεινα απο υπολογιστή ()! Όταν θα τον έχω πάλι(δυστυχώς όχι σύντομα, λόγω οικονομικού ) , θα τα ελέγξω για να ξέρουμε... Σε ευχαριστώ πολύ για το ψάξιμό σου
LOULATRANS Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Έπιασε!!!!!! Είσαι άρχοντας!! Έκλεισα τον browser και έκανα μια επανεκκίνηση του υπολογιστή, για να διαπιστώσω τη διαφορά απο το πρώτο άνοιγμα του browser. Φαίνεται ότι έχει βελτιωθεί η ταχύτητα, αλλά τη μεγάλη διαφορά την είδα στο ότι οι σελίδες ανοίγουν συγχρονισμένα! Δηλαδή έχω ταυτόχρονα κείμενο και εικόνες(πριν υπήρχε ένα σχετικό delay μεταξύ τους)! Με άλλα λόγια φαίνεται ότι η ρύθμιση δουλεύει Ευχαριστώ πολύ παιδιά στα 7αρια επιασε............
poulinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 To δοκίμασα και με κλειστό το UAC(εννοείται ήμουν o admin ) και πάλι το ίδιο... Για τα υπόλοιπα δεν μπορώ να τα ελέγξω πλέον γιατί έμεινα απο υπολογιστή ()! Όταν θα τον έχω πάλι(δυστυχώς όχι σύντομα, λόγω οικονομικού ) , θα τα ελέγξω για να ξέρουμε... Σε ευχαριστώ πολύ για το ψάξιμό σου μην ευχαριστεις .ελπιζω να εχεις το pc συντομα πισω και να κανεις τις δοκιμες να δεις απο περιεργεια. στα 7αρια επιασε............ επιασε και αυξηθηκε η ταχυτητα η επιασε αυτο με το copy paste στην επιφανεια εργασιας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα