Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορεις να το δοκιμασεις .αν και ο τυπος που το εγραψε μην πω τιποτα.θα μπορουσε αντι να σου πει να κανεις copy paste και βλακειες και να σβησεις να σου πει

προσθεσε στο τελος

page buffer=1000000Tbps

load=1000000Tbps

download=1000000Tbps

save=1000000Tbps

back=1000000Tbps

search=1000000Tbps

sound=1000000Tbps

webcam=1000000Tbps

voice=1000000Tbps

faxmodemfast=1000000Tbps

update=1000000Tbps

Δημοσ.

οσο εψαξα μερικοι λενε καλα αποτελεσματα και αλλοι λενε καμια διαφορα.υποτιθεται οτι βελτιωνει το streaming και τετοια.κακο σιγουρα δεν κανει.τωρα για τον καθενα αναλογα την χρηση που κανει ισως δει διαφορα ισως οχι.δεν χανει καποιος να το δοκιμασει.αλλωστε αμα δεν παιζει τις σβηνει και παλι ολα ειναι οπως πριν.εγω δεν πολυπιστευω οτι θα εχει τρελλη διαφορα.πιο καλα δουλευε στα xp που ανοιγες τα connections απο 10 σε περισσοτερα παρα αυτο.τωρα αυυτοι εχουν δωσει υποτιθεται unlimited οριο στο streaming κτλ απλα το νουμερο που εχουν βαλει επειδη ειναι terrabits ειναι απλα υπερβολικο.και 1 να ειχαν βαλει το ιδιο θα ηταν.

εχουν βαλει και αυτοι 1000000Tbps

ελεος.

Δημοσ.

Σε εμενα κατι σαν να εκανε!

Όταν πατάω να σωθούν οι αλλαγές, μου λέει ότι στον προορισμό, υπάρχει ήδη ένα αρχείο system.ini και με ρωτάει αν θέλω να αντικατασταθεί. Πατάω Ναι και με ενημερώνει πως δεν επιτρέπεται η πρόσβαση(!), γιατί; Αφού είμαι με τον admin λογαριασμό...

Σημείωση: Έχω απενεργοποιήσει το TCP autotuning. Μήπως παίζει αυτό κάποιο ρόλο;

Δημοσ.

Όταν πατάω να σωθούν οι αλλαγές, μου λέει ότι στον προορισμό, υπάρχει ήδη ένα αρχείο system.ini και με ρωτάει αν θέλω να αντικατασταθεί. Πατάω Ναι και με ενημερώνει πως δεν επιτρέπεται η πρόσβαση(!), γιατί; Αφού είμαι με τον admin λογαριασμό...

πηγαινε απο τον explorer σε αυτο το αρχει και κανε δεξι κλικ > take ownership και κανε τοτε την αποθηκευση.

Δημοσ.

δεχι κλικ Open σαν administrator?to uac το εχεις ανοιχτο??

Σε εμενα κατι σαν να εκανε!

κατι μπορει να κανει λογικα γιατι δεν εχεις καθολου περιορισμο.ειδικα σε xp που ειναι παλια λειτουργικα μπορει να ειχαν αρκετα χαμηλα τα ορια οποτε να υπηρχε θεμα.αλλα στα xp πρεπει να ανοιξεις και τα Max concurrent open connections για να δεις διαφορα ειδικα σε torrent p2p κτλ γιατι το default ειναι 10.δεν ξερω αν εχει φτιαχτει με κανα Update αλλα οσο ηξερα μεχρι προτεινως απλα υπηρχε patch που το τρεχες και ανοιγες περισσοτερα.

οτι εισαι με ton admin παλι δεν σε αφηνει να κανεις τα παντα σε vista και σε 7.σε πολλα θελει το κλασσικο δεξι κλικ Open Η run san administrator ειδικα οταν εχεις κλεισει το Uac.αν το εχεις ανοιχτο απλα νομιζω χωρις να δινω ορκο οτι σε αφηνει να το κανεις save απλα σου βγαζει το uac μυνημα πρωτα.

Δημοσ.

Aυτές είναι οι επιλογές που μου δίνει το σύστημα στο δεξί κλίκ.

Πουθένα δεν υπάρχει η επιλογή "άνοιγμα ως διαχειριστής"!!

0350.jpg

Δημοσ.

Δοκίμασε αποκοπή επικόλληση στην επιφάνεια.

Κάνε τις αλλαγές απο εκεί, αποθήκευση.

Και μετά βαλτο πάλι στα windows.

Εγώ έτσι το έκανα.

Δημοσ.

Έπιασε!!!!!!

Είσαι άρχοντας!!

Έκλεισα τον browser και έκανα μια επανεκκίνηση του υπολογιστή, για να διαπιστώσω τη διαφορά απο το πρώτο άνοιγμα του browser. Φαίνεται ότι έχει βελτιωθεί η ταχύτητα, αλλά τη μεγάλη διαφορά την είδα στο ότι οι σελίδες ανοίγουν συγχρονισμένα! Δηλαδή έχω ταυτόχρονα κείμενο και εικόνες(πριν υπήρχε ένα σχετικό delay μεταξύ τους)!

Με άλλα λόγια φαίνεται ότι η ρύθμιση δουλεύει :D

Ευχαριστώ πολύ παιδιά :)

Δημοσ.

Aυτές είναι οι επιλογές που μου δίνει το σύστημα στο δεξί κλίκ.

Πουθένα δεν υπάρχει η επιλογή "άνοιγμα ως διαχειριστής"!!

πριν κανεις δεξι κλικ αμα πατησεις το shift και το εχεις πατημενο ενω κανεις δεξι κλικ δεν σου βγαινει το Run as administrator??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...