dimitrisOS Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Να δεις που σε 20 χρόνια περίπου κάτι τέτοια θα περιμένουμε για το iphone 15!
DrLo Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Πάντως στα ίδια W/flop το laoptop μου έπρεπε να καίει ~2W Βγαίνει αύξηση 2,5 φορές της υπολογιστικής δύναμης του iphone κάθε χρόνο
marduc812 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 "Η χρήση του Sequia επικεντρώνεται στη μελέτη προγραμμάτων για την επέκταση της ζωής των πυρηνικών όπλων. Κάτι τέτοιο απαιτεί τεράστιο αριθμό ταυτόχρονων υπολογισμών, οι οποίοι έχουν ανατεθεί σε αυτόν. " Σιγά μην επικεντρώναν αλλού την χρήση του... Μετεωρίτης που μας αξίζει...! Η εξέλιξη για την διάρκεια των πολεμικών όπλων μπορεί να σου φανεί πολύ χρήσιμο στο μέλλον γιατί θα έχεις πιο καλή τεχνογνωσία στο θέμα των πυρηνικών. Δεν σημαίνει πως θα αρχίσουν να ρίχνουν βομβες. Σε τι θες να το χρησιμοποιήσουν σε προσομοιωτές για αεροπλάνα;
FarCry Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Πάντως στα ίδια W/flop το laoptop μου έπρεπε να καίει ~2W γιατι μονο 4 gigaflops βγαζει η cpu του laptop σου?
DrLo Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 γιατι μονο 4 gigaflops βγαζει η cpu του laptop σου? δε ξέρω κάπου googlara και έλεγε ότι ένας i5 βγάζει 5 ... λές να ήταν mega αντί giga ... ??? άντε να το ξαναβρώ -- edit: 16,5GFlop μου έβγαλε άρα έπρεπε να καιω 7,7W όχι και πολύ άσχημα.
FarCry Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 κατεβασε το απο εδω και δες μονος σου http://software.intel.com/en-us/articles/intel-math-kernel-library-linpack-download/ δε ξέρω κάπου googlara και έλεγε ότι ένας i5 βγάζει 5 ... λές να ήταν mega αντί giga ... ??? οχι απλα ηταν πολυ λιγο το 4 gigaflops για μοντερνα mobile cpu γιαυτο στο ειπα
DrLo Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 κατεβασε το απο εδω και δες μονος σου http://software.intel.com/en-us/articles/intel-math-kernel-library-linpack-download/ οχι απλα ηταν πολυ λιγο το 4 gigaflops για μοντερνα mobile cpu γιαυτο στο ειπα το 16,5 βγήκε από το IntelBurnTest v2.4 έτσι από περιέργια.
Meraklis56 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Η εξέλιξη για την διάρκεια των πολεμικών όπλων μπορεί να σου φανεί πολύ χρήσιμο στο μέλλον γιατί θα έχεις πιο καλή τεχνογνωσία στο θέμα των πυρηνικών. Δεν σημαίνει πως θα αρχίσουν να ρίχνουν βομβες. Σε τι θες να το χρησιμοποιήσουν σε προσομοιωτές για αεροπλάνα; για καταπολέμηση καρκίνου και hiv μου είναι υπερ-αρκετά.Αν συνεχίσει με αυτόν τον ρυθμό η ανάπτυξη στον τομέα της πυρηνικής,δεν θα μου κάνει τόσο κακό. Αλλά όχι που τους συμφέρει να βγουν φάρμακα και αντίδωτα...
argirisparxas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Πάρα πολύ εντυπωσιακό...Φαντάζομαι ο καθένας εάν μπορούσε θα ήθελε να είχε έναν τέτοιο υπολογιστή σήμερα.
KilliK Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Η εξέλιξη για την διάρκεια των πολεμικών όπλων μπορεί να σου φανεί πολύ χρήσιμο στο μέλλον γιατί θα έχεις πιο καλή τεχνογνωσία στο θέμα των πυρηνικών. Δεν σημαίνει πως θα αρχίσουν να ρίχνουν βομβες. Σε τι θες να το χρησιμοποιήσουν σε προσομοιωτές για αεροπλάνα; η οποια τεχνογνωσια θα ειναι ενα καλα φυλαγμενο κρατικο μυστικο για "λογους ασφαλειας". To start, the cluster is on a relatively open network, allowing many scientists to use it. But after IBM’s debugging process is over around February 2013, the cluster will be moved to a classified network that isn’t open to academics or outside organizations. At that point, it will be devoted almost exclusively to simulations aimed at extending the lifespan of nuclear weapons.
Tsenex Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Ραφια τα rack ? Θα μείνω στο ράφι Θα μπορούσαν να το αφήσουν rack αλλιώς η πιο σωστή μετάφραση είναι ικρίωμα.
antonl Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Πάρα πολύ εντυπωσιακό...Φαντάζομαι ο καθένας εάν μπορούσε θα ήθελε να είχε έναν τέτοιο υπολογιστή σήμερα. Ναι, όλοι θα θέλαμε έναν τέτοιο υπολογιστή που τρέχει κάποια custom διανομή linux, θέλει 4.500m^2 και καίει 14MW :Ρ
basilis222 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Φαντάζομαι πρέπει να εχεις στην άκρη κανένα δωμάτιο γεμάτο 100ευρα για την ΔΕΗ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα