panos0100 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 παιδια καλησπερα καλεσα σε γερμανια και εκανα μια βιντεοκληση, λοιπον στην γερμανια με βλεπανε και με ακουγανε κανονικα εγω απο ελλαδα τους εβλεπα αλλα ο ηχος εκανε παρα πολλα παρασιτα ενω η εικονα ητανε τελεια που ωφειλεται αυτο? εγω εχω ταχυτητα 2Μ αυτοι εκει εχουνε 24 πηρα τηλεφωνο τον οτε και με ειπανε οτι δεν οφειλεται στην συνδεση μου η ταχυτητα σου λενε σε καλυπτει, και στα 2 λογισμικα που δοκιμασα 7 και χπ το ειδιο κανει ητε εχω skype ητε εχω msn και στα 2 το ειδιο πρωβλημμα μπωρει καποιος να μου δωσει καποια λυση? ειναι μεγαλη αναγκη να μιλαμε γιατι με το τηλεφωνο χρεωνομαστε
gokuthelegend Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 πες στους γνωστούς σου στην Γερμανία να αγοράσουν καλύτερο μικρόφωνο για να σου μιλάνε και να μην κάνει παράσιτα.
panos0100 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 δηλαδη λες οτι φταιει το μικρωφονο τους εε να εχει χαλασει σιγουρα δεν εχω πρωβλημμα με την συνδεση μου?
newtech Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 δηλαδη λες οτι φταιει το μικρωφονο τους εε να εχει χαλασει σιγουρα δεν εχω πρωβλημμα με την συνδεση μου? Σιγουρο δεν ειναι τιποτα. απλα απο αυτα που λες ειναι το πιο πιθανο. Αφου ΕΣΥ δεν τους ακους απο αυτος ξεκινάει το πρόβλημα. Ας δοκιμασουν πρωτα πχ να μιλισουν με καποιον αλλον και ας δουν αν τους ακουει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα