Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια, εχω εναν παλιο εξ.σκληρο δισκο seagate 320gb

και ειμαι σε φαση αναζητησης hdd.. αλλα δεν θελω να δωσω τοσα οσα

κοστιζουν αυτη την περιοδο οι δισκοι.. υπαρχει δυνατοτητα να ανοιξω το

κουτι του εξ.σκληρου... να βγαλω τον σκληρο απο μεσα..και να τον περασω

στο desktop? o σκληρος ειναι αυτος εδω --> http://www.bhphotovideo.com/c/product/490007-REG/Seagate_ST3320820U2_RK_320GB_USB_2_0_External.html

αν γινεται σιγουρα θα με βολεψει μεχρι το τελος του καλοκαιριου που αναμενεται να

πεσουν οι τιμες στα κανονικα τους.. η εστω θα χει βγει καποια προσφορα εως τοτε

γιατι στις στανταρ τιμες τους η αγορα hdd δεν παλευεται..

Δημοσ.

Είχα έναν 500άρη maxtor NAS και λιγουρευόμουν τους δίσκους του. Διέλυσα το κουτί και τους πήρα. Το διέλυσα γιατί δεν άνοιγε εύκολα, ήθελε ειδικά εργαλεία.

Δημοσ.

Μπορείς να το κάνεις.

Κάνε το με πολύ προσοχή για να μην καταστρέψεις το κουτί, έτσι ώστε αν θες να μπορείς να το ξαναχρησιμοποιήσεις.

Δημοσ.

παιδια ολα καλα τον εβγαλα τον σκληρο.

τωρα εχω ενα θεματακι με την συνδεση του στο pc.

αυτο ειναι οπως το βλεπετε εδω στη φωτογραφια...

υπαρχει τροπος να τον συνδεσω στην μητρικη της υπογραφης μου?

χρειαζομαι καποιο καλωδιακι ide σε sata να υποθεσω?

Δημοσ.

Θα πρέπει να πάρεις έναν αντάπτορα που μετατρέπει το ide σε sata,πχ

ευχαριστω, θα προσπαθησω να βρω κατι φθηνο απο eBay

Δημοσ.

Πόσο βγαίνει από Bay σε Ευρώ;

(...εν τω μεταξύ, λογικά τον θες για λειτουργικό τον δίσκο. Δεν παίζει όμως με τέτοιους converters)

Δημοσ.
Πόσο βγαίνει από Bay σε Ευρώ;

(...εν τω μεταξύ' date=' λογικά τον θες για λειτουργικό τον δίσκο. Δεν παίζει όμως με τέτοιους converters)

[/quote']

Εννοείται πως ΔΕΝ τον θελω για το λειτουργικό τον σκληρό. Καθαρα θα λειτουργεί ως αποθηκη. Ο μετατροπέας κοστισε μαζι με τα μεταφορικα royal mail 8.40€

Αποστολή από το Galaxy Nexus με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

...γιατί τότε τον έβγαλες από το κουτί του...; (...λογικά για την "ταχύτητα", αλλά ξέρω 'γω, αξίζει τον κόπο και το έξοδο...; )

Επίσης, μην έχεις και τόσες ελπίδες για πτώση των τιμών στα προ Ταϋλάνδης επίπεδα, "σύντομα"...Η τάση των εταιριών φαίνεται να είναι ακόμα "κερδοσκοπική" (ειδικά η Seagate που καν δεν είχε ζημιές, κι έχει θησαυρίσει με τη φάση, κρατάει ψηλά τις τιμές - και γενικά τώρα που στην ουσία είναι αυτή με την WD στην αγορά, μάλλον θα τους χορέψουν πολύ ακόμα τους καταναλωτές). Στο λέω γενικά, για να ψάχνεις από τώρα για "προσφορές" (ή και για "καλές φάσεις μεταχειρισμένων" ακόμα) και να μην περιμένεις "να βγει το καλοκαίρι και βλέπουμε", αν έχεις ήδη ανάγκες...χωροταξικές.

Δημοσ.
...γιατί τότε τον έβγαλες από το κουτί του...; (...λογικά για την "ταχύτητα"' date=' αλλά ξέρω 'γω, αξίζει τον κόπο και το έξοδο...; )

Επίσης, μην έχεις και τόσες ελπίδες για πτώση των τιμών στα προ Ταϋλάνδης επίπεδα, "σύντομα"...Η τάση των εταιριών φαίνεται να είναι ακόμα "κερδοσκοπική" (ειδικά η Seagate που καν δεν είχε ζημιές, κι έχει θησαυρίσει με τη φάση, κρατάει ψηλά τις τιμές - και γενικά τώρα που στην ουσία είναι αυτή με την WD στην αγορά, μάλλον θα τους χορέψουν πολύ ακόμα τους καταναλωτές). Στο λέω γενικά, για να ψάχνεις από τώρα για "προσφορές" (ή και για "καλές φάσεις μεταχειρισμένων" ακόμα) και να μην περιμένεις "να βγει το καλοκαίρι και βλέπουμε", αν έχεις ήδη ανάγκες...χωροταξικές.[/quote']

Τον έβγαλα για να είναι μεσα στο κουτι καθώς δεν εχω αλλον hdd αυτή τη στιγμή εκτός του 128gb ssd της υπογραφής μου. Δεν είναι μονο η ταχύτητα ειναι και η κατανάλωση που θα τρωγε αν έπρεπε να τον εχω διαρκως σύνδεδεμενο με usb καθώς ο δισκος ειχε δικο του τροφοδοτικό κτλ... Δεν ξέρω μου φάνηκε αρκετά καλύτερα να δωσω 8.40 και να χω αυτόν μεσα απτο να έπαιρνα καποιον αλλον έστω και μεταχειρισμενο

Αποστολή από το Galaxy Nexus με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Αυτό με την "κατανάλωση" πάντως είναι τελείως άκυρο. Την ίδια "κατανάλωση" έχει ο δίσκος, όπου και αν είναι συνδεδεμένος. Και μάλιστα και στις δύο περιπτώσεις, μπορείς να τον απενεργοποιείς ελεγχόμενα. Και για την αρκίβεια, η ουσιαστική κατανάλωση γίνεται μόνο όταν τον χρησιμοποιείς (ανάγνωση/εγγραφή). Οπότε...

Το μόνο "κέρδος" που μπορώ να σκεφτώ, είναι ότι (αν ψύχεραι σωστά το πισί), ως εσωτερικός ο δίσκος να μένει "δροσερότερος"...

Όσο για "απώλεια", είπαμε : ταχύτητα. Η οποία επίσης είναι σχετικό μέγεθος, εκτός κι αν ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ(/εγγράφεις) πράγματα ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ...

Τεσπα, θεωρητικά τα κουβεντιάζουμε ολ' αυτά. Για ψυχολογικούς λόγους (αν δεν σε χαλάει το ~9άρι), καλός είναι κι ένας converter.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...