greekmonsteren123 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Θέλω να βάλω υδρόψυξη σε αυτό το κουτί και δεν ξέρω που...βοήθεια...
Heatspreader Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Νομιζω πως αυτο χωραει στο πανω μερος του κουτιου σου. http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=6bdadc54-1e88-487c-b471-50a892152a7e Αν οχι, τοτε εισαι εδω: http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/1994 Ειμαι υπερ μιας ετοιμης λυσης, απλα πραγματα και αρκετα αποδοτικα. Ειμαι κατα του νερου σε καρτα γραφικων, και τις αλλαζουμε πιο συχνα.
sarpan Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Εχοντας μια προσωπικη εμπειρια με προιον αντιστοιχο της Corsair(H80) θα σου πω οτι δεν εμεινα ευχαριστημενος.Προβλημα με θορυβο απο την αντλια.Την αλλαξα αλλα και παλι ειχα το ιδιο θεμα.Διαβαζοντας πολλα,ειδικα στο forum της Corsair, ειδα παρα πολλα θεματα παρομοια με το δικο μου, ειδικα απο ατομα με την Η100 και ετσι αποφασισα να παω σε αλλο προιον(βλ. υπογραφη).Θερμοκρασιες 2 περιπου βαθμους πανω αλλα γλυτωσα τη φασαρια απο πιθανη τριτη αλλαγη. Δεν μπορω να μην αναγνωρισω την ποιοτητα των προιοντων της Corsair φυσικα.Ισως επεσα στην παρτιδα που λεμε.Αλλα θεωρω καλο να σου παραθεσω τις εντυπωσεις μου απλα να εχεις μια ιδεα.
Heatspreader Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Πράγματι, υπάρχουν κάποιες ελαττωματικές παρτίδες, έχει αναφερθεί ξανά. Από εκεί και πέρα το νερό έχει άλλη χάρη.
sarpan Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Πράγματι, υπάρχουν κάποιες ελαττωματικές παρτίδες, έχει αναφερθεί ξανά. Από εκεί και πέρα το νερό έχει άλλη χάρη. Ναι σιγουρα και γω το προτιμουσα.Αλλα ειχα κουραστει τοσο απο το βγαλε βαλε πηγαινε αλλαξε το γυρνα και ξανα μανα....ε λεω δεν μπορω
ninos30 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δες και αυτήν αν ψάχνεις για έτοιμη υδρόψυξη: Antec KUHLER H2O 620 (το MrSmith την έχει 55). Μετά από αρκετό ψάξιμο την αγόρασα κι εγώ πριν από κανα 6μηνο από Amazon (κοντά στα 80 εδώ τότε, την πήρα 52 ευρώ). Στα επίπεδα περίπου της H70 και δεν έχω ακούσει κάτι αρνητικό γενικότερα. Και δεν χρειάζεται να μπει πάνω. Την βάζεις πίσω εκεί που έχεις ήδη τον 120αρη σε push-pull διάταξη.
Heatspreader Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Φαινεται καλη επιλογη. Βασικα ιδια φαινεται. Εχουν διαφορα στην αποδοση;
sarpan Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 http://www.legitreviews.com/images/reviews/1580/antec_h20_620_029.jpg Μικρες διαφορες οπως θα δεις
TEOKOS Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Φαινεται καλη επιλογη. Βασικα ιδια φαινεται. Εχουν διαφορα στην αποδοση; Απόδοση η ίδια με τα stock fun. Αν βάλεις όμως πάνω τίποτα delta fun η antec πέφτει μέχρι και 5-6 βαθμούς απο την corsair (και αυτή με delta) Συμβουλή μου ,αν έχεις χώρο βάλε μια noctua και καθαρισες
Heatspreader Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Ιδια με τη Stock; Ε δεν κανουμε τιποτα τοτε. Εγω με τη δικη μου, εχω 2C περιπου παραπανω απο τη Stock, αλλα στα 3.6GHz 1.4V. Μαλιστα εχω ενα πολυ μετριο CPU Block. Θα μπορουσα με ενα καλυτερο να εχω τουλαχιστον 4-5C κατω. Sent from my iPhone using Insomnia
TEOKOS Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Ιδια με τη Stock; Ε δεν κανουμε τιποτα τοτε. Εγω με τη δικη μου' date=' εχω 2C περιπου παραπανω απο τη Stock, αλλα στα 3.6GHz 1.4V. Μαλιστα εχω ενα πολυ μετριο CPU Block. Θα μπορουσα με ενα καλυτερο να εχω τουλαχιστον 4-5C κατω. Sent from my iPhone using Insomnia[/quote'] Αυτό θέλω να πω , sorry αν τα έγραψα μπερδεμένο http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=694&Itemid=62&limit=1&limitstart=4 Sent from my iPhone using Insomnia
ninos30 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Ιδια με τη Stock; Ε δεν κανουμε τιποτα τοτε. Εγω με τη δικη μου, εχω 2C περιπου παραπανω απο τη Stock, αλλα στα 3.6GHz 1.4V. Μαλιστα εχω ενα πολυ μετριο CPU Block. Θα μπορουσα με ενα καλυτερο να εχω τουλαχιστον 4-5C κατω. Sent from my iPhone using Insomnia Με το stock fan της Kohler εννοούσε, όχι με την stock ψύκτρα! Είπαμε έχει περίπου τις επιδόσεις της H70 σε καλύτερη τιμή και χωρίς προβλήματα (τουλάχιστον εγώ δεν έχω πάρει χαμπάρι κάτι).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα