Προς το περιεχόμενο

Windows 8 desktop screenshots

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμπνευσμενο απο το θεμα του tritonas00, "Windows 7 Desktop screenshots", ανοιγω αυτο το θεμα για να ποσταρουμε εικονες απο τα νεα windows... :-)

Ξεκινω εγω.

Aπουσιας start menu και για να μην γυριζω σε metro, εχω βγαλει shortcuts των βασικων εφαρμογων μου στο desktop...

15n5zwj.jpg

Δημοσ.

ωραιο θεμα αδερφε :) να σε ρωτησω..προσωπικα ειχα βαλει την release preview...αλλα ολο αυτο που εχουνε κανει..metro κλπ κλπ κλπ...δεν μου αρεσει προσωπικα...σε θεμα αποδοσης εχεις δει καμια βελτιωση σε συγκριση με τα 7?

Δημοσ.

Εγω βλεπω οτι σε idle κατασταση καταναλωνουν λιγοτερο απο 1GB μνημης. Το start-up ειναι ταχυτερο σε σχεση με τα 7 και γενικως... πετανε. Και μενα με ξενισε το metro στην αρχη, αλλα αφου μπορεις να εχεις shortcuts και pinned εφαρμογες στην taskbar, δε βλεπω το λογο να γυρνας σε metro.

Η Release Preview ειναι αυτη παραπανω.

Δημοσ.

Εγω βλεπω οτι σε idle κατασταση καταναλωνουν λιγοτερο απο 1GB μνημης. Το start-up ειναι ταχυτερο σε σχεση με τα 7 και γενικως... πετανε. Και μενα με ξενισε το metro στην αρχη, αλλα αφου μπορεις να εχεις shortcuts και pinned εφαρμογες στην taskbar, δε βλεπω το λογο να γυρνας σε metro.

Η Release Preview ειναι αυτη παραπανω.

ξερεις γιατι στο λεω? ε ενταξει και τα 7 σε idle 750 με 800mb μου τρωνε εμενα σε x64...anyway...παραδειγμα ζωγραφικη, windows update και ολα αυτα δεν τα βρηκα..παραδειγμα πηγαινες βοηθηματα και τα εβρισκες ολα εκει..τωρα @@

Κυκλοφόρησαν τα 8 κανονικά ή τα έχεις σε Beta; Τα αγόρασες;

ακομα η beta εκδοση υπαρχει..δεν εχει βγει ακομη η τελικη
Δημοσ.

παραδειγμα ζωγραφικη, windows update και ολα αυτα δεν τα βρηκα..παραδειγμα πηγαινες βοηθηματα και τα εβρισκες ολα εκει..τωρα @@

Για να βρεις την εφαρμογη που θες υπαρχουν 2 τροποι. Πατας στο search και κυλας την μπαρα μεχρι να πας εκει που θες (εικονα 1), ή αλλιως γραφεις το ονομα της εφαρμογης, και στην εμφανιζει στα αριστερα (εικονα 2)...

nyidc9.png

1zeh6is.png

Ολα ειναι στη θεση τους. Απλα πρεπει να συνηθισεις το νεο περιβαλλον, δεν ειναι τιποτα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...