Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακόμα κι αν το κουτί σου δεν έχει στο πλαϊνό φύλλο θέση για ανεμιστήρα, μπορείς να ανοίξεις μια μόνος σου αν είναι πλαστικό, αν είναι μεταλλικό μπορείς να το πας σε ένα μηχανουργείο. Απλά και με μόνο ένα 14άρι ανεμιστήρα στα 1000rpm το κουτί σου θα έχει χαμηλότερες θερμοκράσίες κι από αυτές που έχει ανοιχτό.

Δημοσ.

μπορω να βαλω

απλα εχει ενα πλαστικο που ενωνει την ψυκτρα και βγαινει ο αερας κατευθεια εξω

λες να το βγαλω;

Δημοσ.

1) Εννοείς κάτι σαν μπουρί; Βγάλε το και βάλε ανιμιστηράκι. Μια φορά που πέτυχα ένα τέτοιο μπουρί δεν έκανε πολλή δουλειά.

2) Τι εννοείς ο αέρας βγαίνει έξω; Κανονικά ο ανεμιστήρας του επεξεργαστή κανονικά τραβάει αέρα από έξω προς τις μεταλλικά στοιχεία της ψύκτρας. Δες το καλύτερα. Μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος και το ανεμιστηράκι της είναι τοποθετημένο ανάποδα; Ή μήπως είναι εντύπωσή σου ότι βγάζει αέρα αντί να τραβάει;

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ρε εμενα απο χθες με τετοια ζεστη ο corei7 βαραει 84 με 50% use..

Μια χαρα εισαι..

τελικα ειχα σκονη μεσα στην ψυκτρα :P

Δημοσ.

αυτην τη στιγμη που ειναι ολη μερα ανοικτο χωρις εργοντισιον 42βαθμους καλα δεν ειναι;

Δημοσ.

Και πόσους βαθμούς Κελσίου βαράει τώρα;;;

το κανω και δυναμικο underclock για υσηχια και για να μου ζησει παραπανω.. αλλα γενικα 50 idle 60κατι ingame benchmark με τετοια ζεστη δεν κανω δεν ειμαι μαζοχας :)

Δημοσ.

το κανω και δυναμικο underclock για υσηχια και για να μου ζησει παραπανω.. αλλα γενικα 50 idle 60κατι ingame benchmark με τετοια ζεστη δεν κανω δεν ειμαι μαζοχας :)

Α, δηλαδή 50 βαθμούς σε idle κατάσταση; Μια χαρά είναι ρε συ...Νταξ δεν είναι και 40, αλλά με τέτοια ζέστη, είσαι κομπλεδούρα!

Δημοσ.

ωραια τι να κανω στα ανεμηστηρια για υσηχια και εννοειτε να μην ανεβει η θερμοκρασια;

Δημοσ.

ωραια τι να κανω στα ανεμηστηρια για υσηχια και εννοειτε να μην ανεβει η θερμοκρασια;

Στην περιπτωση που διαθετεις αρκετα ανεμιστηρια στο ''κουτι'' σου μπορεις να αγορασεις εναν fan controller, ωστε να διαχειριζεσαι, τις στροφες του καθενα ξεχωριστα, αναλογως την ησυχια που θες να επικρατει και φυσικα τις θερμοκρασιες του hardware...

Αν τωρα μιλαμε για 1-2 ανεμιστηρια (δεν ''πιανεται'' της GPU του PSU), θα μπορουσες να διαθεσεις λιγα ευρω, ωστε να αγορασεις νεοτερους, αποδοτικοτερους και πιο...φιλησυχους!

Επισης, να ξερεις: Ενας απο τους σημαντικοτερους λογους που τα ανεμιστηρια βουιζουν, ειναι τα εμποδια που ''συναντανε''...Εμποδια οπως οι τρυπουλες της λαμαρινας...Να θυμασαι: Αν το ανεμιστηρι ειναι τοποθετημενο ετσι ωστε να ''ρουφαει'' αερα απο τα τρυπακια της λαμαρινας και να ''φυσαει'' μεσα στο κουτι, τοτε παραγει 3πλασιο θορυβο, απο το να ''φυσαει'' προς τα τρυπακια της λαμαρινας! Και ομως, ναι...Αν θες, μπορεις να το δοκιμασει και μονος σου...

Δημοσ.

αυτο με το θορυβο και τα εμποδια δε το ηξερα

εχω μονο δυο οποτε με συμφερει να παρω καινουργους

ποιος πρωτεινεις 80ριδες ειναι

Δημοσ.

αυτο με το θορυβο και τα εμποδια δε το ηξερα

εχω μονο δυο οποτε με συμφερει να παρω καινουργους

ποιος πρωτεινεις 80ριδες ειναι

Αν σε συμφερει χρηματικα, δεν μπορω να ειμαι σιγουρος...

Απλα ειναι δικο σου θεμα αν θα αγορασεις 1-2 νεα ανεμιστηρια, ή θα πας σε fan controller με τη λογικη οτι ισως προσθεσεις περισσοτερα ανεμιστηρια στο μελλον!

Επισης, δεν γνωριζω να σου προτεινω καποιο συγκεκριμενο (8αρι) ανεμιστηρι, παντως μιας και θες ησυχια και αποδοση τσεκαρε http://www.bequiet.com/en και http://www.noiseblocker.de/en/index.php

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...