giannhs13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Καλησπερα σε ολους σας…εχω το εξης προβλημα με το pc..οταν το κλεινω (εναρξη,σβησιμο και μετα απενεργοποιηση) ο υπολογιστης γραφει εγγραφη μη αποθηκευμενων δεδομενων στο δισκο και όταν παει να κλεισει πεταει μπλε οθονη γραφει κατι αλλα δεν προλαβαινω να διαβασω και κανει επανεκινηση..για να κλεισει κανονικα αυτό το πραμα πρεπει να το κανω 3 με 4 φορες για να κλεισει κανονικα … δηλαδη με λιγα λογια δεν κλεινει με τη μια … αυτό το προβλημα το ειχα και νοριτερα μονο που την διαδικασια αυτή την εκανα μονο 1 φορα και μετα εκλεινε…τωρα χρειαζετε να περιμενω 3 με 4 φορες για να κλεισει το pc τη προβλημα λετε να υπαρχει???? Ευχαριστω εκ των προτερων ολους σας
copychicken Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 ειναι φρεσκος απο φορματ? η εχεισ καιρο τα windows? σταματα το pagefile εκτος αν αρχισαν να τα παιζουν σκληρος δισκος και ραμ η ενα απο τα δυο..
giannhs13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 φιλος format το εχω κανει πριν 2 μηνες περιπου...οσο για τις ram του εχω πανω 3 ddr1 2,5 gb συνολικα και τισ αναγνωριζει κανονικα το συστημα... οσο για το σκληρο δεν εχω καποιο προβλημα με τους αναγνωριζει κανονικα...τη εννοεις με το pagefile????συγγνωμη επειδη ειμε λιγο ασχετος... ευχαριστω και παλι εκ των προτερων
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 http://www.insomnia.gr/topic/434908-bsod%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B9/ διαβασε το
washcloud Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Οι δίσκοι μια χαρά μπορεί να έχουν πρόβλημα(τα), και να τους "αναγνωρίζει κανονικά" (το λειτουργικό). "Σταμάτα το pagefile", εννοούσε (αν έχεις ΧΡ) να απενεργοποιήσεις την "εικονική μνήμη" (/"μνήμη σελιδοποίησης") : ...διότι μερικές φορές εκεί βρίσκεται η αιτία για αυτό το σύμπτωμα. Μετά την απενεργοποίηση -σιγούρεψέ το ότι όντως την απενεργοποίησες ξαναμπαίνοντας στις ρυθμίσεις της- κάνε επανεκκίνηση (με τον τρόπο που μπορείς) και δοκίμασε όταν ξαναμπείς στα Win αν ξανακλείνει, φυσιολογικά πλέον, το πισί. Κι αν ναι, μόλις ξαναμπείς, πάνε και όρισε εκ νέου αρχείο σελιδοποίησης (=εικονικής μνήμης=pagefile στις προτεινόμενες τιμές). Εναλλακτικά, ξαναβάλε μια κι έξω Win. Στις περισσότερες των περιπτώσεων είτε αυτά φταίνε (κάποιος driver ή πρόγραμμα που δεν έκατσε καλά και τρέχα βρες τί, ιός, κτλ). Εκτός κι αν το πρόβλημα το είχες και λίγο μετά που είχες κάνει το τελευταίο φορμάτ, οπότε μάλλον προς hardware θέμα πάει (δίσκος, μνήμες κτλ).
giannhs13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Οι δίσκοι μια χαρά μπορεί να έχουν πρόβλημα(τα), και να τους "αναγνωρίζει κανονικά" (το λειτουργικό). "Σταμάτα το pagefile", εννοούσε (αν έχεις ΧΡ) να απενεργοποιήσεις την "εικονική μνήμη" (/"μνήμη σελιδοποίησης") : ...διότι μερικές φορές εκεί βρίσκεται η αιτία για αυτό το σύμπτωμα. Μετά την απενεργοποίηση -σιγούρεψέ το ότι όντως την απενεργοποίησες ξαναμπαίνοντας στις ρυθμίσεις της- κάνε επανεκκίνηση (με τον τρόπο που μπορείς) και δοκίμασε όταν ξαναμπείς στα Win αν ξανακλείνει, φυσιολογικά πλέον, το πισί. Κι αν ναι, μόλις ξαναμπείς, πάνε και όρισε εκ νέου αρχείο σελιδοποίησης (=εικονικής μνήμης=pagefile στις προτεινόμενες τιμές). Εναλλακτικά, ξαναβάλε μια κι έξω Win. Στις περισσότερες των περιπτώσεων είτε αυτά φταίνε (κάποιος driver ή πρόγραμμα που δεν έκατσε καλά και τρέχα βρες τί, ιός, κτλ). Εκτός κι αν το πρόβλημα το είχες και λίγο μετά που είχες κάνει το τελευταίο φορμάτ, οπότε μάλλον προς hardware θέμα πάει (δίσκος, μνήμες κτλ). παιδες τελικα καταφερα να σταματησω την μπλε οθονη και να δω το μηνυμα που βγαζει κατω κατω λει stop : 0x0000007E( 0xc0000005) και ποιο κατω λει pci.sys-adress f7598ab9 παιδες τελικα καταφερα να σταματησω την μπλε οθονη και να δω το μηνυμα που βγαζει κατω κατω λει stop : 0x0000007E( 0xc0000005) και ποιο κατω λει pci.sys-adress f7598ab9 αν δεν φαινετε καθαρα η φοτο πειτε μου να το ξαναβγαλω...τη σημαινει αυτο το μηνυμα που εμφανιζει ??? σας ευχαριστω ολους εκ των προτερων
washcloud Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Πιο πάνω σου έδωσαν λινκ για BSOD troubleshooting. Αλλά δε νομίζω να βγάλεις εύκολα άκρη (αναφέρομαι στο μήνυμα που λες, το οποίο είναι γενικό και μπορεί να σημαίνει "τα πάντα" ως αιτία...). Επίσης, σου έγραψα κάποια πράγματα να τσεκάρεις, όπως και πιθανώς "ευκολότερη λύση", μια επανεγκατάσταση...
giannhs13 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Πιο πάνω σου έδωσαν λινκ για BSOD troubleshooting. Αλλά δε νομίζω να βγάλεις εύκολα άκρη (αναφέρομαι στο μήνυμα που λες, το οποίο είναι γενικό και μπορεί να σημαίνει "τα πάντα" ως αιτία...). Επίσης, σου έγραψα κάποια πράγματα να τσεκάρεις, όπως και πιθανώς "ευκολότερη λύση", μια επανεγκατάσταση... οκ σας ευχαριστω ολους εκ των προτερων... το format δεν το γλυτωνω θα κανω ενα φορματ αν ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα