Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιά σας.

Έχω λοιπόν ένα Xperia X8 και έπαθε ένα ατύχημα και ράγησε μάλλον η οθόνη.

Νομίζω δεν είναι πολύ μεγάλη ζημιά,εξωτερικά δηλαδή με την αφή δεν καταλαβαίνεις κάποια διαφορά αλλά κάτω δεξιά ένα μέρος της οθόνης φαίνεται πάντα μαύρο και βλέπεις γύρω και πάνω του μερικές γραμμές.

Εγώ μένω Ρέθυμνο οπότε δεν μπορώ να το πάω σε κατι καταστήματα που βρηκα απο το ίντερνετ στην Αθήνα και μάλλον θα το επισκεύαζαν, οπότε η μόνη επιλογή είναι να το πάω στον Γερμανό.

Ξέρεται αν θα μπορούν να το επισκευάσουν και αν θα συμφέρει οικονομικά αυτό;

Αν μου ζητήσουν κανένα μεγάλο ποσό(πάνω απο 100 ευρώ) είναι ασφαλές να παραγγείλω ίσως μία οθόνη και να προσπαθήσω να την αλλάξω μόνος μου;

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια ρε παιδιά, μην σκοτώνεστε ένας ενας. :(

Το πήγα σήμερα στο Γερμανό και είπαν ότι χρειάζεται 65 ευρώ η αλλαγή της εσωτερικής οθώνης(?) που χρειάζεται σίγουρα συν 40 αν χρειαστεί και η εξωτερική συν 10 μέρες να λείπει που θα το στείλουν στην Αθήνα.

Μπας και μπορεί να μου πεί κάποιος τι άλλες επιλογές έχω;

Αλλά θα ανεβεί η μάνα μου στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο και μπορώ να της το δώσω να το πάει σε κάποιο μαγαζί που κάνει επισκευές σε κινητα.

Ξέρει κανείς κάποιο καλό;

Δημοσ.

Αργά ή γρήγορα κάποιος θα απαντήσει... Το άγχος κάνει κακό..

Στο θέμα μας τώρα. Προσωπικά δεν ασχολήθηκα ποτέ με το επίσημο service για αλλαγές οθονών καθότι στον πιάνουν με τα δυο τα χέρια.

Αν πιάνουν τα χέρια σου (ή κάποιου φίλου σου) κάνε παραγγελία την οθόνη από το ebay, με ~20 ευρωπουλάκια, και άλλαξε την μόνος σου. Δες ΕΔΩ για οθόνες.

Ακολούθησε ΑΥΤΟ τον οδηγό για να ανοίξεις το κινητό.

Δημοσ.

Ωραια το ψαξα λιγο και σε αλλα σημεια και μαλλον το να αλλαξω την οθωνη μονος μου συμφερει καλύτερα.

Ευχαρισυω για τον Οδηγο και μαλλον θα παραγγειλω καποια οθωνη σε λίγες μέρες.

Δημοσ.

Εννοείται οτι συμφέρει. Αρκεί να πιάνουν τα χέρια σου και να προσέξεις λιγάκι καλωδιοταινίες κλπ και θα είσαι οκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...