Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα κανεις και τα κρατας τα πραγματα σου και τα χαιρεσαι. κι εγω κατα της πωλησης ειμαι, αλλα πολλοι το κανουν, γι' αυτο το προτεινα.

σε αυτο που λεει ο defacer εχει δικιο. πολλοι κοντευουν να εχουν πιο ισχυρα κινητα, απο τους υπολογιστες τους. κι οσο κι αν στοχευουν προς τα εκει οι εταιρειες, σε καμια περιπτωση τα smartphones δεν θεωρουνται αντικαταστατες των desktop/laptop. στην πραγματικοτητα, δεν θα εκμεταλλευτεις ποτε την ισχυ του, αλλα αν δεν εβγαζαν τετραπυρηνα με hd οθονες κλπ (στις οποιες ομως λογω ιντσων, φυσικα και δεν μπορεις να δεις hd), τοτε οι πωλησεις θα επεφταν κατακορυφα, καθως η τεχνολογια θα εμενε στασιμη.

σε ο,τι εχει να κανει με τις επιδοσεις και τα χαρακτηριστικα, πιο πολυ μετραει το σεταρισμα που εχει κανει η εταιρεια, παρα το hardware του κινητου. μπορω να σου δειξω βιντεο, οπου το ταπεινο xperia arc s ειναι κατα πολυ πιο γρηγορο απο το κορυφαιο μεχρι προτεινος galaxy s ii. αναφερομαι παντα σε καθημερινη χρηση, κι οχι σε benchmark.

απο την αλλη, εχουν βγει αρκετα φετινα μοντελα με χαρακτηριστικα σαν του galaxy s ii, τα οποια ειναι πολυ πιο προσιτα απο οτι ηταν περσι το s ii. με την αγορα ενος τετοιου κινητου, δε νομιζω πως πας σε ξεπερασμενη τεχνολογια, αντιθετως μαλιστα, παιρνεις πολυ πιο οικομικα ενα κινητο, απο εκεινους που ετρεξαν να το παρουν οταν βγηκε, και φυσικα το χρυσοπληρωσαν γιατι ηταν καινουριο και μοναδικο.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για το μαρκετινγκ: αν όσα προϊόντα είχαν features που σου είναι άχρηστα δεν επιβίωναν στην αγορά η δυτικού τύπου κοινωνία δε θα ονομαζόταν καταναλωτική αλλά κάπως αλλιώς.

Το γεγονός ότι σε desktop επεξεργαστές ξεκινάμε από διπύρηνα και μόνο στο πολύ high end ξεπερνάμε τα τετραπύρηνα, και τα δόντια του high end γενικά φαίνονται μόνο όταν κάνεις κάτι του στυλ video editing σου λέει κάτι;

Αν πιστεύεις ότι θα δεις έστω και την παραμικρή διαφορά από διπύρηνο σε τετραπήρυνο εκτός benchmark (π.χ. στα Angry Birds) για τα επόμενα αρκετά χρόνια κάνεις λάθος.

Απο κει και πέρα αν το θες γιατί απλά είσαι κινητάκιας ό,τι και να πούμε δε θα σου αλλάξει γνώμη. ^_^

To θεμα ειναι αν ρωτησεις ποσοι ασχολουνταν με το video editing πρι 4χρονια και ποσοι ασχολουντε τωρα,θα δεις οτι εχει αυξηθει ο αριθμος κατα πολυ.Ο καθενας πλεων μπορει να εχει ενα δυνατο μηχανημα γιατι καποτε το μαρκετινκ των πολυπυρινων "επιασε" και ετσι μπορουν να το προσφερουν τωρα σε καλυτερες τιμες και οσο περισσοτεροι χρηστες να μπορουν να τρεξουν αυτα τα προγραμματα ακομη και σαν χομπι!

Ακομη πριν δυο χρονια ολοι φωναζαν οχι 4πυρινους για gaming και ειχαν δικαιο,αλλα ολοι(απο κατασκευαστριες εταιριες μεχρι gaming developers) φροντισαν τα τετραπυρινα να γινουν μαστ μεσα σε 1-2χρονια,αφηνοντας καπως εκτεθημενους αυτους που σωστα επραξαν τοτε,και πηραν 2πυρινους!

Με αλλα λογια το μαρκετιγκ καθοριζει το αυριο και κυριος το αυριο για την τεχνολογια ειναι πολυ συντομο,απ'οτι υπολογιζουμε οι περισσοτεροι απο μας!Αν θελει το μαρκετιγκ 4πυρινους,αυτο σημενει οτι το μαξιμουμ σ'ενα χρονο θα επικρατησουν μαζι και οι εφαρμογες που θα το υποστηριζουν!Τελος!

Κινητακια δε χαρακτηριζεις καποιο,που το καλυτερο κινητο που ειχε/εχει μεχρι σημερα ειναι το se K320i!!!Οποταν μη βιαζεσαι να κρινεις!!!

Παντως επειδή γραφεις για onex και sgs3, αν δεν το έχεις δει, δες αυτο το πολυ αναλυτικό συγκριτικό:

και φυσικα δες τα απο κοντά. Το one x δεν το εχω δει.

Το sgs3 που ειδα απο κοντά μου έκανε εξαιρετική εντύπωσή. Κυρίως διαπίστωσα ότι παρα το μέγεθος του μπαίνει σε τσεπη λόγω σχεδιασμού. Το μέγεθος πιστευα ότι ήταν το μεγαλύτερο μειον του. Μάλιστα έκανα πλάκα στην πωλήτριά στο puplic, της λεω απόσυρση δέχεστε και το χτυπάει στο pc και μου λεει μειον 218 € δίνοντάς το sgs2. Για ρωτα αν αφήσεις το htc..

Παντως με τα κριτήριά που θέτει, και με σκοπό να το κρατήσεις χρονια, αυτά τα 2 ειναι. Αν και ειναι αληθεια ότι ειναι πανίσχυρα σε βαθμο που πραγματικά δεν τα αξιοποιείς. Στο μέλλον ποτε δεν ξέρεις βεβαία.

Επίσης το sgs3 θα έχει για χρονια ανεπίσημη υποστήριξή τύπου htc hd2 που ειχες. Για το onex δεν ξέρω. Ουσιαστικά το onex κερδίζει σε εμφάνιση, ανθεκτικότητα ίσως (το υποθετω) ,φωτεινοτητα οθονης ,και χάνει σε όλα τα αλλα. Ακόμα και αυτονομια το sgs3 έχει πολυ μεγαλύτερη. Το μοναδικό μειον του sgs3 ειναι η μεγίστη φωτεινότητά οθόνης, η οποία ειναι χειρότερη απο το sgs2. Στη φιλη σου πιθανότατα θα αρέσει εμφανισιακά περισσότερο το onex. Και η εμφάνιση σε γυναίκα συχνα ειναι αποφασιστικός παράγοντάς. Η έλλειψη sd, και η κατά 30-40% μικρότερη αυτονομια θα με έκανε να το σκεφτώ πολυ παντως. Προσωπικά λόγω αυτών αποριπτω κατευθυαν το onex, αλλα καθένας δινει διαφορετική βαρύτητά.. Άλλωστε στο xda διαβασα περιπτώσεις που είχαν το onex, πήραν και το sgs3 και στο τέλος πούλησαν το sgs3 και κράτησαν το onex, οπότε όλα σχετικά ειναι..

Μάλιστα διαβασα κάποιον που μου έκανε εντύπωσή ΑΝ γραφει αληθεια. Απο τα 2 δεν του αρεσε το sgs3 γραφει (του φάνηκε παιχνιδι κατασκευαστικα μπροστά στο onex) και σε 1 μερα που το κρατησε το έδωσε 20 $ φθηνότερα σε φιλο του ο οποίος επίσης είχε το onex. Τελικά και αυτος κράτησε το onex και πουλησε το sgs3..

Το 99% που πηρε το sgs3 παντως μονο θετικά γραφει με εξαίρεσή την φωτεινότητά.

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Ναι η εμφανηση θα παιξει συμαντικο ρολο,γιατι κακα τα ψεματα μια γυναικα το κινητο το εχει πιο πολυ και σαν αξεσουαρ.

Εγω εχω δει και απο κοντα το onex και ομολογω οτι μου αρεσε πολυ!Αλλα για περιεργο λογο η κοπελα μου,βρισκει πιο ελκιστικο το sgs3!

Αυτο με την φωτηνοτητα του sgs3 πραγματικα δε το ηξερα!Οποταν θα πρεπει να του δωσουμε περισσοτερη σημασια οταν θα το δουμε απο κοντα,γιατι εχει ενα κολλημα μ'αυτο το θεμα.Προτιμα να ειναι στο μαξιμουμ η φωτηνοτητα και ας το φορτιζει πιο συχνα!

Επειδη παω ετσι κι αλλιως για συμβολαιο,η τιμη ειναι γυρο στα 400 για το onex και 370 sgs3.Το HD2 θα το παρω εγω,δε γινεται να το δωσω!

εγώ θα σου έλεγα το xperia s. πολύ καλό κινητό, πολύ όμορφο, καλή απόκριση οθόνη και νομίζω πως βγαίνει και σε γυναικείο χρώμα

Το xperia s δε της αρεσε,αλλα επειδη δε το ειδαμε απο κοντα,σιγουρα θα το κοιταξουμε και αυτο!

Δημοσ.

Λαθος

Θα σου ελεγα lumia 800 ή 900 σε ασπρο αλλα δε θελει android. Δε νομιζω οτι υπαρχει κατι καλυτερο αισθητικα για μενα μαζι με το iphone. Θελει ομως android είπες. Το ασπρο σε αυτες τις πλαστικες κατασκευες στο android δε μου αρεσει. Οπως δε μου αρεσει και το sgs3 και δεν το βρισκω καθολου κομψο για γυναικα ασε που δε θα χωραει και σε καποιες τσαντες που θα χρησιμοποιει για τις εξοδους της (εικασια). Οχι πως θα χωρανε τα 4.3. HTC one s ή κανενα sgs2 θα ελεγα εγω.

Δημοσ.

Λαθος

Θα σου ελεγα lumia 800 ή 900 σε ασπρο αλλα δε θελει android. Δε νομιζω οτι υπαρχει κατι καλυτερο αισθητικα για μενα μαζι με το iphone. Θελει ομως android είπες. Το ασπρο σε αυτες τις πλαστικες κατασκευες στο android δε μου αρεσει. Οπως δε μου αρεσει και το sgs3 και δεν το βρισκω καθολου κομψο για γυναικα ασε που δε θα χωραει και σε καποιες τσαντες που θα χρησιμοποιει για τις εξοδους της (εικασια). Οχι πως θα χωρανε τα 4.3. HTC one s ή κανενα sgs2 θα ελεγα εγω.

Εμενα τα wp,μ'αρεσουν,αλλα εκεινη δε θελει να τα δει μπροστα της!Ασε που πιστευα οτι θα της αρεσε περισσοτερο το one x,αλλα τελικα προτιμαει το sgs3 και μαλυστα λογο του glossy πλαστικου του!!!Γουστα,βλεπεις!

Το κινητο που κραταει εδω και 2χρονια ειναι με 4.3 και δε τη εχει δυσκολεψει καθολου!

Το one s ειναι σιγουρα μεσα στα κινητα που θα δουμε!Το sgs2 ξερω σιγουρα οτι της αρεσει και το εχει χρησημοποιησει αρκετες φορες,απλα εγω επιμενω για κατι τελευταιας γενιας!

oldnew πολυ ωραια τα βιντεακια που εδωσες και θα βοηθησουν παρα πολυ!Ευχαριστω!;)

καλα κανεις και τα κρατας τα πραγματα σου και τα χαιρεσαι. κι εγω κατα της πωλησης ειμαι, αλλα πολλοι το κανουν, γι' αυτο το προτεινα.

σε αυτο που λεει ο defacer εχει δικιο. πολλοι κοντευουν να εχουν πιο ισχυρα κινητα, απο τους υπολογιστες τους. κι οσο κι αν στοχευουν προς τα εκει οι εταιρειες, σε καμια περιπτωση τα smartphones δεν θεωρουνται αντικαταστατες των desktop/laptop. στην πραγματικοτητα, δεν θα εκμεταλλευτεις ποτε την ισχυ του, αλλα αν δεν εβγαζαν τετραπυρηνα με hd οθονες κλπ (στις οποιες ομως λογω ιντσων, φυσικα και δεν μπορεις να δεις hd), τοτε οι πωλησεις θα επεφταν κατακορυφα, καθως η τεχνολογια θα εμενε στασιμη.

σε ο,τι εχει να κανει με τις επιδοσεις και τα χαρακτηριστικα, πιο πολυ μετραει το σεταρισμα που εχει κανει η εταιρεια, παρα το hardware του κινητου. μπορω να σου δειξω βιντεο, οπου το ταπεινο xperia arc s ειναι κατα πολυ πιο γρηγορο απο το κορυφαιο μεχρι προτεινος galaxy s ii. αναφερομαι παντα σε καθημερινη χρηση, κι οχι σε benchmark.

απο την αλλη, εχουν βγει αρκετα φετινα μοντελα με χαρακτηριστικα σαν του galaxy s ii, τα οποια ειναι πολυ πιο προσιτα απο οτι ηταν περσι το s ii. με την αγορα ενος τετοιου κινητου, δε νομιζω πως πας σε ξεπερασμενη τεχνολογια, αντιθετως μαλιστα, παιρνεις πολυ πιο οικομικα ενα κινητο, απο εκεινους που ετρεξαν να το παρουν οταν βγηκε, και φυσικα το χρυσοπληρωσαν γιατι ηταν καινουριο και μοναδικο.

Ουτε εγω θεωρω οτι θα αντικαταστησουν,προς το παρων,τα λαπτοπ και τα ντεσκτοπ μας,απλα μπορουν να κανουν σχεδων ολα τα απλα καθημερινα πραγματα που καναμε μεχρι σημερα στα λαπτοπ,με πιο απλο και αμεσο τροπο,οπου και αν βρισκομαστε!

Το θεμα για την τιμη,για να λειξει,ειναι οτι πρεπει να κανω την συνδεση,ουτος ή αλλως και το sgs3 εχει καλυτερη προσφορα απ'οτι το sgs2,στην mtn cyprus,που σκοπεβω να κανω το συμβολαιο!

sgs3=380e

sgs2=260e

Θεωρω οτι για μενα,αυτα τα 120ε παραπανω,τ'αξιζει το καινουριο sgs εναντι του περσινου!

Δημοσ.

Οι CPUs υπολογιστών και smartphones δεν είναι άμεσα συγκρίσιμες. Έχουν γίνει benchmarks που καταρρίπτουν αυτό το μύθο (τον οποίο μέχρι πρόσφατα υποστήριζα κι εγώ). Μια διπύρηνη CPU υπολογιστή στα 2,00 GHz είναι απείρως ισχυρότερη από ένα αντίστοιχης συχνότητας τετραπύρηνο SoC για smartphones ή tablets.

Δημοσ.

Για 120€ παραπάνω ούτε να το σκέφτεσαι.. Ενοειτε το sgs3 αν καταλήξεις μεταξύ αυτου και του sgs2, και ας μην σου χρειάζεται η παραπάνω επεξ ισχυ. Η σύγκρισή με τα pc, όπως λεει και ο Haldol, ειναι λανθασμένη. Ένα 4πυρηνο mobile cpu δε φτάνει ούτε μονοπύρηνο pc cpu στα περισσότερα.. Δε χρειάζεται να τα φτάσει βεβαία.

Δημοσ.

ektor7, τοτε πηγαινεις και κοιτας τις επιλογες σου, οσα κινητα προαναφερθηκαν δηλαδη, και επιλεγεις. δεν ξερω κατα ποσο μπορεις να περιμενεις, αλλα μεσα στα στανταρ που βαζεις, νομιζω πως ειναι και το sony xperia gx, το οποιο δεν ξερω ποτε θα βγει ομως.

σχετικα με τις συγκρισεις επεξεργαστων, η συγκριση δεν μπορει να ειναι αμεση, μιας και ειναι εντελως διαφορετικη η φιλοσοφια αυτων των οποιων εχει να τρεξει ο επεξεργαστης ενος υπολογιστη, με τον επεξεργαστη ενος κινητου.

Δημοσ.

Για 120€ παραπάνω ούτε να το σκέφτεσαι.. Ενοειτε το sgs3 αν καταλήξεις μεταξύ αυτου και του sgs2, και ας μην σου χρειάζεται η παραπάνω επεξ ισχυ. Η σύγκρισή με τα pc, όπως λεει και ο Haldol, ειναι λανθασμένη. Ένα 4πυρηνο mobile cpu δε φτάνει ούτε μονοπύρηνο pc cpu στα περισσότερα.. Δε χρειάζεται να τα φτάσει βεβαία.

Μα γι'αυτο επιμενω στα πιο καινουρια κ πιο ακριβα,γιατι η "επιχωρηγηση"/εκπτωση ειναι αρκετα μεγαλυτερη σε τετοιες περιπτωσεις που λες δεν αξιζει κατι φτηνοτερο ή παλεοτερο!

ektor7, τοτε πηγαινεις και κοιτας τις επιλογες σου, οσα κινητα προαναφερθηκαν δηλαδη, και επιλεγεις. δεν ξερω κατα ποσο μπορεις να περιμενεις, αλλα μεσα στα στανταρ που βαζεις, νομιζω πως ειναι και το sony xperia gx, το οποιο δεν ξερω ποτε θα βγει ομως.

σχετικα με τις συγκρισεις επεξεργαστων, η συγκριση δεν μπορει να ειναι αμεση, μιας και ειναι εντελως διαφορετικη η φιλοσοφια αυτων των οποιων εχει να τρεξει ο επεξεργαστης ενος υπολογιστη, με τον επεξεργαστη ενος κινητου.

Ενοητε θα τα κοιταξουμε ολα οσα προταθηκαν,απλα sgs3&onex ειναι πρωτα στη λιστα!

Εγω επιστρεφω απο εξωτερικο,μεσα του Ιουλη και μεχρι το τελος,αντε αρχες Αυγουστου πρεπει να το παρω!

Ελεγα να το τρεναρω λιγο μεχρι τον Σεπτεμβρη,Οκτωμβρη αλλα το κινητο μου αρχισε να παραδιδει πνευμα,οποτα πρεπει αναγκαστικα να το επισπευσω!

Δημοσ.

Συγγνωμη αλλα καπου εχω μπερδευτει...εσυ θα παρεις το hd και θεωρητικα το καινουριο ειναι για την κοπελα σου, αλλα γραφεις οτι τα δυνατα specs ειναι για σενα... Δηλ να το χρησιμοποιεις εσυ οταν ειστε μαζι; Εσυ θα παιζεις.με το κιν κι εκεινη θα κοιταει; Μου φαινεται λιγο περιεργο το σκηνικο

Αν της αρεσει το galaxy s3 πιστευω οτι δεν υπαρχει λογος να το ψαχνεις αλλο. Αν θες να κανεις λιγο οικονομια πηγαινε στο one s που ειναι εξαιρετικη συσκευη

Δημοσ.

Συγγνωμη αλλα καπου εχω μπερδευτει...εσυ θα παρεις το hd και θεωρητικα το καινουριο ειναι για την κοπελα σου, αλλα γραφεις οτι τα δυνατα specs ειναι για σενα... Δηλ να το χρησιμοποιεις εσυ οταν ειστε μαζι; Εσυ θα παιζεις.με το κιν κι εκεινη θα κοιταει; Μου φαινεται λιγο περιεργο το σκηνικο

Αν της αρεσει το galaxy s3 πιστευω οτι δεν υπαρχει λογος να το ψαχνεις αλλο. Αν θες να κανεις λιγο οικονομια πηγαινε στο one s που ειναι εξαιρετικη συσκευη

Οτι εχει σχεση με τα pc/laptop/tv/sp εγω τα επιλεγω,ασχετα ποιος θα τα αγορασει!Στη προκειμενη περιπτωση,θα το αγορασω εγω,οπως αγορασα κ αυτο που εχει τωρα!

Απλα οταν προκειται ομως,για κατι που θα ειναι γι'αυτη,επιλεγω για παραδειγμα τα specs και με βαση αυτα,διαλεγει κατι που θα της αρεσει!

Νομιζω δεν υπαρχει κατι περιεργο,σ'αυτο?

Τωρα,ποτε και πως θα τα χρησημοποιουμε,νωμιζω οτι ειναι κατι που αφορα εμενα κ εκεινη και κανεναν αλλο,ειτε εδω στο φορμου,ειτε εκτος φορουμ!

Υ.Γ. Το HD2 τρεχει 2 λογισμικα(WP7.5&Android),γι'αυτο θελω να κραταω αυτο!

Δημοσ.

Ειδα κάτι νεο φοβερά εντυπωσιακό για το onex και είπα να το ποσταρω:

http://www.youtube.com/watch?v=m2NYtgWYefQ&feature=youtube_gdata_player

Παρόμοιο πειραμα, για την ακρίβειά απλο πεσιμο του sgs3, σπάει πανεύκολα. Πολυ ποιο εύκολα απο sgs2 και iphone 4.. Οπότε περι ανθεκτικότητας δεν συζητάμε καν..

Δημοσ.

Εγω ειδα σημερα και το hox και το sgs3 απο κοντα. Σε θεμα σχεδιασμου και ασθησης ποιοτητας δεν υπαρχει συγκριση, το hox ειναι μπροστα οπως πιστευαμε και πριν φτασουν κι οι δυο συσκευες στα μαγαζια. Το sgs3 ειναι μεν ελαφρυ αλλα θυμιζει συσκευη προηγουμενων ετων, αυτο δε το κουμπι δε κολλαει με τιποτα. Σε ταχυτητα δεν ειδα να χουν διαφορες, να πω ομως οτι δεν ανοιξα browser. Μαλιστα το hox ειχε τις αρχικες του οθονες φουλ φορτωμενες με widgets και τα φορτωνε αμεσα. Ενω στον γαλαξια εχει παρατηρηθει καθυστερηση στα widgets, οταν επιστρεφεις στην οθονη μετα απο μια εφαρμογη.

Δημοσ.
Εγω ειδα σημερα και το hox και το sgs3 απο κοντα. Σε θεμα σχεδιασμου και ασθησης ποιοτητας δεν υπαρχει συγκριση' date=' το hox ειναι μπροστα οπως πιστευαμε και πριν φτασουν κι οι δυο συσκευες στα μαγαζια. Το sgs3 ειναι μεν ελαφρυ αλλα θυμιζει συσκευη προηγουμενων ετων, αυτο δε το κουμπι δε κολλαει με τιποτα. Σε ταχυτητα δεν ειδα να χουν διαφορες, να πω ομως οτι δεν ανοιξα browser. Μαλιστα το hox ειχε τις αρχικες του οθονες φουλ φορτωμενες με widgets και τα φορτωνε αμεσα. Ενω στον γαλαξια εχει παρατηρηθει καθυστερηση στα widgets, οταν επιστρεφεις στην οθονη μετα απο μια εφαρμογη.[/quote']

Μη το ψάχνεις , ποιο γρήγορο ειναι το sgs3 αλλα διαφορα στην πραξη δεν πρόκειται να δεις. (Ότι διαφορα βλέπεις οφείλεται αποκλειστικα στο launcher) Για το κουμπι παντως διαφωνώ πληρως. Ειναι ένας απο τους λογους που παίρνω samsung. Ακόμα και στο σκοτάδι με κλειστά ματια ή στο αμάξι το πατας χωρίς να κοιτάξεις. Επίσης εμένα μου αρέσει εμφανισιακά το κουμπι. Γουστα ειναι αυτά βεβαία.. Στα υπολοιπα συμφωνώ.

Παντως οποίος θέλει και ένα τσάμπα σφυρί, ξερει τι να παρει... :)

Edit.. Πολοι γραφούν ότι ειναι fake.. Τόσο ανθεκτικό μάλλον δεν πρέπει να υπάρχει όντως..

Δημοσ.

Καλα σιγουρα ειναι υποκειμενικο το θεμα της εμφανισης, σ ενα βαθμο τουλαχιστον :) και του αρκ το κουμπι βολευει σ αυτο που λες , αλλα στο συγκεκριμενο, οπως τα χουν βαλει ταιριαζουν...κι ειναι κ ενα χρονο παλιοτερο κινητο! Αλλα οκ ειπαμε υποκειμενικο! Παντως υπαρχειμκαι το κουμπι του on off για την ιδια δουλεια, σε σκοταδι πχ :-)

Στα χαρτια ξερω οτι ειναι πιο γρηγορο το samsung, αλλα ειναι αυτο που λες, ποσο το βλεπεις στην πραξη? εδω το one s , κατωτερο στα χαρτια, και στην πραξη πεταει, εχει βγει εξαιρετικη συσκευη!

Ασε εγω το ψαχνω ν αντικαταστησω το αρκ τον Σεπτεμρβη, κι απορω πως θ αντεξω μεχρι τοτε κ δε θα το πεταξω απ το παραθυρο... Fail αγορα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...