Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να παρω ενα κινητο της κοπελας μου,γιατι μαλλων θα της παρω το δικο της!

1.Οθονη 4.3 και ανω!

2.Προτιμηση της να ειναι ασπρο!

3.Να ειναι φετινα μοντελλα!

4.Only Android!Οτιδηποτε αλλο,θα μου το πεταξει στο κεφαλι!!! :fear: :devil:

5.Οχι LG!

6.Minimum 400ε!

Εγω λεω για onex ή sgs3,αλλα θελω να δω τι αλλο παιζει,που να μπορει να της αρεσει και σαν εμφανηση!

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εδω....

Αυτο δεν το ξερω...

http://www.skroutz.gr/s/395282/HTC-Rhyme.html

Και μετα αλλες δυο προτασεις...

http://www.skroutz.gr/s/442617/Samsung-Galaxy-S-II-i9100G.html

και...

http://www.skroutz.gr/s/391240/Nokia-N9-16GB.html

Το HTC Rhyme ειμαι 1000% οτι θα τις αρεσει σαν εμφανηση,αλλα πολυ μετριο σε χαρακτηρηστικα για τα 400ευρο που θελει και εν ετη 2012!

Για τα αλλα δυο,θελω να κοιταζω για κατι καινουριο και μονο σε android!;)

Δημοσ.

Αυτά που γράφεις στο πρώτο post στα έχει πει εκείνη ή τα σκέφτηκες εσύ "για καλύτερα";

Δημοσ.

καλα, τι κινητο εχει τωρα, που θα το παρεις εσυ; γιατι δεν παιρνεις εσυ για δικο σου ενα απο αυτα που σκεφτεσαι;

εγω παντως, θα ελεγα sony xperia s ασπρο.

Δημοσ.

Sony Xperia S Λευκό ή Samsung Galaxy S II...

Αλλά η κοπέλα σου έχει πραγματικά ανάγκη ένα κινητό με τόσο δυνατά specs?

Δηλαδή δεν συμβιβάζεται με ένα Xperia Neo V σε άσπρο..? Είναι αρκετά καλό για την τιμή του (200€ κάνει και τα υπόλοιπα σου μένουν, για να τα κάνεις ότι θέλεις)

Πάντως, σιγά μην σου ζητήσει και απόδειξη...

Δημοσ.

Αυτά που γράφεις στο πρώτο post στα έχει πει εκείνη ή τα σκέφτηκες εσύ "για καλύτερα";

Εκτος απο το 3&6,ολα τα υπολοιπα ειναι με βαση αυτα που θελει εκεινη!

Προσωπικα,δε μ'αρεσει καθολου το ασπρο σε κινητο!

Το 3 το εβαλα γιατι προτιμω κατι καινουριο και να παρει κατι που θα αρεσει κ σε μενα.

1.Περιμενα 1 χρονο για να βγουν τα τετραπυρινα,απλα αντις να το παρω για μενα,ειπα να το παρω για τη κοπελα μου!

2.Το 6,ειναι κυριος λογο υποστηριξης και θελω με καποιο τροπο να εξασφαλησω τις επομενες εκδωσεις του λογισμικου(επισημα ή ανεπισημα)!

καλα, τι κινητο εχει τωρα, που θα το παρεις εσυ; γιατι δεν παιρνεις εσυ για δικο σου ενα απο αυτα που σκεφτεσαι;

εγω παντως, θα ελεγα sony xperia s ασπρο.

Εχει το htc hd2.

Προτιμω να παρει το καινουριο,επειδη ξερω οτι θα το προσεξει και γιατι εγω,μαλλων δε θα αντεξω και θα το πειραξω!

Ενω απο την αλλη το hd2 ειναι ηδη πειραγμενο και τρεχει και τα 7αρια που μ'αρεσουν(φυσικα οχι,οσο τα android)!

Το sony xperia s δε της αρεσε απο τα βιντεο και φοτο,αλλα θα το δουμε και απο κοντα για να αποφασισουμε!

Sony Xperia S Λευκό ή Samsung Galaxy S II...

Αλλά η κοπέλα σου έχει πραγματικά ανάγκη ένα κινητό με τόσο δυνατά specs?

Δηλαδή δεν συμβιβάζεται με ένα Xperia Neo V σε άσπρο..? Είναι αρκετά καλό για την τιμή του (200€ κάνει και τα υπόλοιπα σου μένουν, για να τα κάνεις ότι θέλεις)

Πάντως, σιγά μην σου ζητήσει και απόδειξη...

Το neo v δεν απεχει πολυ απο το hd2 και εχει υπερβολικα μικροτερη υποστιρηξη σε σχεση απο αυτο που εχει τωρα!Δεν αξιζει το κοπο!

Τα δυνατα specs,προφανως ειναι για μενα κι οχι για την κοπελα μου!

Απλα προσπαθουμε να δουμε πανω σ'αυτη την κατηγορια κινητων τι παιζει για να εχει επιλογες με βαση τα γουστα της!

Το κακο ολης της υποθεσεις οτι εγω προσπαθω να το κατευθηνω προς τα 2 κυριαρχα,δλδ onex και sgs3,απλα ακομη και σ'αυτα εγω προσωπικα δυσκολευομαι παρα πολυ στο να αποφασισω!

Στην αρχη τις ειχα δωσει μονο αυτες τις 2 επιλογες,απλα τωρα ειπα να κοιταξουμε και τι αλλο παιζει!

Το περιεργο ειναι οτι προτιμαει το σχεδιο του onex και τα υλικο sgs3!!!

Δημοσ.

τους 4 πυρηνες δεν τους εκμεταλλευεται το android, κι οταν ερθει η ωρα να τους εκμεταλλευτει θα θες παλι να αλλαξεις κινητο.

ειναι καθαρα θεμα Marketing των εταιρειων.

σκοπος κατα τη γνωμη μου ειναι με καποιο τροπο να βελτιωθει η αυτονομια, βλεπε motorola razr maxxx.

εμενα προσωπικα, αυτο θα με εκαιγε, και τα τετραπυρηνα σιγουρα ειναι πολυ πιο ενεργοβορα απο τα διπυρηνα και μονοπυρηνα, χωρις τρομερες διαφορες στις μπαταριες, συν του οτι στα τετραπυρηνα οι οθονες μεγαλωσαν ακομα περισσοτερο, οποτε ακομα πιο σπαταλα στο θεμα μπαταριας.

αν το θες για καθημερινη χρηση, μαζι με πειραγματα και πειραματα φυσικα, θα προτεινα να πας το πολυ σε διπυρηνο με ανθρωπινη οθονη 4.3" το μεγιστο.

αν περα απο τα πειραγματα και πειραματα, θες να καμαρωνεις με τους αριθμους των benchmarks, χωρις ωστοσο να βλεπεις διαφορα σε καθημερινη χρηση, σε σχεση με ενα κατωτερο κινητο, τοτε πηγαινε αποκλειστικα σε τετραπυρηνο.

αλλωστε, για κινητο προκειται που βγαινουν συνεχως καινουρια μοντελα, χανοντας την αξια τους τα παλιοτερα. ασε, που σε καποια απροσεξια μπορει να γινει ζημια. κατα τη γνωμη μου, αν εχεις τρελα με τα κινητα, ειναι προτιμοτερο να δωσεις 350€ max, και του χρονου να το πουλησεις αν θες, και να παρεις ενα απο τα μοντελα που θα βγαινουν τοτε στην ιδια κατηγορια τιμης, και να εχεις παντα την τελευταια τεχνολογια.

οπως και να 'χει, η τελικη αποφαση ειναι δικη σου. παντως, αν εξακολουθεις να εχεις τα ιδια θελω, με τα χαρακτηριστικα που θετεις δεν εχεις περαιτερω επιλογες, περα απο τις 2-3 που ηδη ειπωθηκαν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τους 4 πυρηνες δεν τους εκμεταλλευεται το android, κι οταν ερθει η ωρα να τους εκμεταλλευτει θα θες παλι να αλλαξεις κινητο.

ειναι καθαρα θεμα Marketing των εταιρειων.

To android μια χαρα τους εκμεταλευεται,απλα ακομη να βγουν τα προγραμματα για τους τετραπυρινους.Φυσικο,αφου δεν εχει και πολυ καιρο που κικλοφορουν σε περισσοτερες απο μια συσκευες!

Το μαρκετινκ ειναι το ενα κομματι,το αλλο κομματι ειναι,για να επιβιωσει το μαρκετινκ,πρεπει να στηριξουν καπως,δλδ να αρχισουν να γραφουν περισσοτερα προγραμματα που να τρεχουν καλυτερα στα πολυπυρινα,για να μπορεσουν να τα προοθησουν!Λογικο νωμιζω?!

σκοπος κατα τη γνωμη μου ειναι με καποιο τροπο να βελτιωθει η αυτονομια, βλεπε motorola razr maxxx.

εμενα προσωπικα, αυτο θα με εκαιγε, και τα τετραπυρηνα σιγουρα ειναι πολυ πιο ενεργοβορα απο τα διπυρηνα και μονοπυρηνα, χωρις τρομερες διαφορες στις μπαταριες, συν του οτι στα τετραπυρηνα οι οθονες μεγαλωσαν ακομα περισσοτερο, οποτε ακομα πιο σπαταλα στο θεμα μπαταριας.

Τα τετραπυρινα ειναι λιγοτερο ενεργοβορα,απο τα δυπυρινα(εξερειται ο krait).

Και γενικα δε με απασχολη στα σμαρτφον,το θεμα αυτονομια,αν και στην περιπτωση του one x,με προβληματιζει λιγο,αλλα και παλι υπαρχουν εναλλακτικες!

αν το θες για καθημερινη χρηση, μαζι με πειραγματα και πειραματα φυσικα, θα προτεινα να πας το πολυ σε διπυρηνο με ανθρωπινη οθονη 4.3" το μεγιστο.

Η οθονη δε με ενοχλει,φτανει να ειναι απο 4.3 και ανω.Μη ξεχναμε ειναι σμαρτφον και δε προοριζεται για τηλεφωνα μονο!

αν περα απο τα πειραγματα και πειραματα, θες να καμαρωνεις με τους αριθμους των benchmarks, χωρις ωστοσο να βλεπεις διαφορα σε καθημερινη χρηση, σε σχεση με ενα κατωτερο κινητο, τοτε πηγαινε αποκλειστικα σε τετραπυρηνο.

Αριθμους δε βλεπω,προοπτικες και διαρκεια στο χρονο,αυτα βλεπω και αυτα με ενδιαφερουν!

Μεγαλη υποστηριξη απο την κοινωτητα(συνηθως ειναι τα high end sp) και spects που να το κρατησουν αρκετο καιρο,σ'αυτο το τρελλο ρυθμο που τρεχει η τεχνολογια!

αλλωστε, για κινητο προκειται που βγαινουν συνεχως καινουρια μοντελα, χανοντας την αξια τους τα παλιοτερα. ασε, που σε καποια απροσεξια μπορει να γινει ζημια. κατα τη γνωμη μου, αν εχεις τρελα με τα κινητα, ειναι προτιμοτερο να δωσεις 350€ max, και του χρονου να το πουλησεις αν θες, και να παρεις ενα απο τα μοντελα που θα βγαινουν τοτε στην ιδια κατηγορια τιμης, και να εχεις παντα την τελευταια τεχνολογια.

1.Οταν αγοραζω κατι,ποτε δε κοιταω την αξια που θα εχει σε ενα χρονο ή σε 5 χρονια!Απλα επειδη ποτε μου δε πουλαω τα πραγματα μου!Ή τα φυλαω ή τα χαριζω σε δικους μου ανθρωπους!

Συνηθως οταν παιρνω κατι καλο το περνω για να το κρατησω οσο παει.Γι'αυτο το θελω καλο και γι'αυτο δε ψαχνωμαι ουτε λοιπαμε αν βγει κατι καλυτερο σε 6μηνες ή σε ενα χρονο!Απλα απολαβανω την επιλογη μου,ιδιος αν με κρατα ευχαριστημενο!

2.Αν αγορασω τωρα ενα κινητο στα 350 με τις δυνατοτητες του περσινου highend sgs2(ειναι 400ε και οχι 350ε),το πουλαω του χρονου 100-150 και αγοραζω παλι στα 350ευρο ενα κινητο με επιδωσεις του sgs3,το μονο που θα πετυχω ειναι να δωσω τα ιδια λεφτα και να ειμαι παντα μια τεχνολογια πισω και οχι μπροστα οπως,λες!

Παρε παραδειγμα το sgs2,ποιο νεο κινητο στα 350ευρο ειναι πιο μπροστα τεχνολογικα και εχει ή θα εχει μεγαλυτερη υποστηριξη απ'αυτο?

3.Οσο αφορα τα 350ευρο μαξ,που αναφερες,τοσα ουσιαστικα θα δωσω και για το one x και για το sgs3(λογο συμβολαιου).Λογικα και για τα αλλα κινητα της κατηγοριας τους,πανω κατω το ιδιο θα μου βγει!

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ.

Παντως επειδή γραφεις για onex και sgs3, αν δεν το έχεις δει, δες αυτο το πολυ αναλυτικό συγκριτικό:

http://www.youtube.com/watch?v=ijBzWmYnZGI&feature=youtube_gdata_player

http://www.youtube.com/watch?v=Bi5eH1eMw_E&feature=youtube_gdata_player

και φυσικα δες τα απο κοντά. Το one x δεν το εχω δει.

Το sgs3 που ειδα απο κοντά μου έκανε εξαιρετική εντύπωσή. Κυρίως διαπίστωσα ότι παρα το μέγεθος του μπαίνει σε τσεπη λόγω σχεδιασμού. Το μέγεθος πιστευα ότι ήταν το μεγαλύτερο μειον του. Μάλιστα έκανα πλάκα στην πωλήτριά στο puplic, της λεω απόσυρση δέχεστε και το χτυπάει στο pc και μου λεει μειον 218 € δίνοντάς το sgs2. Για ρωτα αν αφήσεις το htc..

Παντως με τα κριτήριά που θέτει, και με σκοπό να το κρατήσεις χρονια, αυτά τα 2 ειναι. Αν και ειναι αληθεια ότι ειναι πανίσχυρα σε βαθμο που πραγματικά δεν τα αξιοποιείς. Στο μέλλον ποτε δεν ξέρεις βεβαία.

Επίσης το sgs3 θα έχει για χρονια ανεπίσημη υποστήριξή τύπου htc hd2 που ειχες. Για το onex δεν ξέρω. Ουσιαστικά το onex κερδίζει σε εμφάνιση, ανθεκτικότητα ίσως (το υποθετω) ,φωτεινοτητα οθονης ,και χάνει σε όλα τα αλλα. Ακόμα και αυτονομια το sgs3 έχει πολυ μεγαλύτερη. Το μοναδικό μειον του sgs3 ειναι η μεγίστη φωτεινότητά οθόνης, η οποία ειναι χειρότερη απο το sgs2. Στη φιλη σου πιθανότατα θα αρέσει εμφανισιακά περισσότερο το onex. Και η εμφάνιση σε γυναίκα συχνα ειναι αποφασιστικός παράγοντάς. Η έλλειψη sd, και η κατά 30-40% μικρότερη αυτονομια θα με έκανε να το σκεφτώ πολυ παντως. Προσωπικά λόγω αυτών αποριπτω κατευθυαν το onex, αλλα καθένας δινει διαφορετική βαρύτητά.. Άλλωστε στο xda διαβασα περιπτώσεις που είχαν το onex, πήραν και το sgs3 και στο τέλος πούλησαν το sgs3 και κράτησαν το onex, οπότε όλα σχετικά ειναι..

Μάλιστα διαβασα κάποιον που μου έκανε εντύπωσή ΑΝ γραφει αληθεια. Απο τα 2 δεν του αρεσε το sgs3 γραφει (του φάνηκε παιχνιδι κατασκευαστικα μπροστά στο onex) και σε 1 μερα που το κρατησε το έδωσε 20 $ φθηνότερα σε φιλο του ο οποίος επίσης είχε το onex. Τελικά και αυτος κράτησε το onex και πουλησε το sgs3..

Το 99% που πηρε το sgs3 παντως μονο θετικά γραφει με εξαίρεσή την φωτεινότητά.

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

To android μια χαρα τους εκμεταλευεται,απλα ακομη να βγουν τα προγραμματα για τους τετραπυρινους.Φυσικο,αφου δεν εχει και πολυ καιρο που κικλοφορουν σε περισσοτερες απο μια συσκευες!

Το μαρκετινκ ειναι το ενα κομματι,το αλλο κομματι ειναι,για να επιβιωσει το μαρκετινκ,πρεπει να στηριξουν καπως,δλδ να αρχισουν να γραφουν περισσοτερα προγραμματα που να τρεχουν καλυτερα στα πολυπυρινα,για να μπορεσουν να τα προοθησουν!Λογικο νωμιζω?!

Για το μαρκετινγκ: αν όσα προϊόντα είχαν features που σου είναι άχρηστα δεν επιβίωναν στην αγορά η δυτικού τύπου κοινωνία δε θα ονομαζόταν καταναλωτική αλλά κάπως αλλιώς.

Το γεγονός ότι σε desktop επεξεργαστές ξεκινάμε από διπύρηνα και μόνο στο πολύ high end ξεπερνάμε τα τετραπύρηνα, και τα δόντια του high end γενικά φαίνονται μόνο όταν κάνεις κάτι του στυλ video editing σου λέει κάτι;

Αν πιστεύεις ότι θα δεις έστω και την παραμικρή διαφορά από διπύρηνο σε τετραπήρυνο εκτός benchmark (π.χ. στα Angry Birds) για τα επόμενα αρκετά χρόνια κάνεις λάθος.

Απο κει και πέρα αν το θες γιατί απλά είσαι κινητάκιας ό,τι και να πούμε δε θα σου αλλάξει γνώμη. ^_^

Δημοσ.

εγώ θα σου έλεγα το xperia s. πολύ καλό κινητό, πολύ όμορφο, καλή απόκριση οθόνη και νομίζω πως βγαίνει και σε γυναικείο χρώμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...