Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους

Εχω εναν υπερηχογραφο , παλιο , τον οποιο του εχω αλλαξει την οθονη (ειχε μια παλια crt) με μια καινουργια Toshiba Led LCD 19EL833 19" και τον συνδεσα με pc (windows xp).Συνδεσα τον υπερηχογραφο με το pc για ν'αποθηκευω την εικονα ή το video (χωρις ηχο) στο pc.Μεταξυ του υπερηχογραφου και του pc μεσολαβει ενα tv tuner της pinnacle systems pctv usb (επισης παλιο).

Η συνδεσμολογια εχει ως εξης:

Απο την tv composite φευγει rca (κιτρινο) στο tv out του tv tuner (pinnacle) και απο composite in του tv tuner (pinnacle) φευγει rca στο video out του υπερηχογραφου.Το tv tuner συνδεεται στο pc με usb.Εχω εικονα του υπερηχογραφου μεσω software της pinnacle (Studio PCTV usb) αλλα ακομα δεν εχω δοκιμασει ν'αποθηκευσω εικονα ή video.

Η συνδεσεις πιστευετε οτι ειναι οι σωστες?

Η εικονα που μου δινει δεν ειναι τοσο καλη οσο μου δινει η οθονη χωρις την μεσολαβηση του tv tuner.Βεβαια δεν εχω πειραξει καθολου τις ρυμισεις της αναλυσης του Studio PCTV usb της pinnacle.

Πιστευεται οτι πειραζοντας τες η εικονα θα βελτιωθει?

Απο την αλλη η κυρια μου ερωτηση ειναι εαν υπαρχει τροπος στην οθονη να βλεπω δυο παραθυρα-το ενα να ειναι η εικονα του υπερηχογραφου χωρις μεσολαβηση του tv tuner και στο αλλο παραθυρο με μεσολαβηση.

Ευχαριστω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...