zo6zo6 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 καλησπέρα είμαι κάτοχος ενος hp compaQ pressario cq61-220SV και απο χθες σταμάτησε να λειτουργεί. (δηλαδή ενω συνδεω το φορτιστή δεν διχνει κανένα σημάδι ζωής ουτε τον λαμπάκι της τροφοδοσίας ανάβει ουτε της μπαταρίας και ουτε και οταν πατάω το power button κάνει κάτι. Έχω δοκιμάσει: clear cmos, αφαίρεση μνημών και επανατοποθέτιση, power button με και χωρις μπαταρία και φορτιστή. υποψιάζομαι μητρική περιμένω τα φώτα σας... Ευχαριστώ...
washcloud Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Συνθήκες; Δούλευε και "έκλεισε"; Το είχες δουλέψει πριν μέρες τελευταία φορά, το έκλεισες κανονικά, και χθες απλά δεν; Κανένα άλλο σύμπτωμα;
zo6zo6 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 το έκλεισα χθές κανονικά και σήμερα τίποτα. Oύτε κάποιος ήχος ακούγεται ουτε κάποια άλλη ένδειξη Kανένας;;;
p8grs Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Οταν το χρησιμοποιουσες ειχε πανω μπαταρια? Η μπαταρια ειναι αδεια ή γεματη? ----------------------------------------------------------------------------------- Επειδη μπορει να αργησω να ξανα μπω στο insomnia λογο μιας ασκησης που εχω για την σχολη μου σου προτεινω αν η μπαταρια ειναι εντελως αδεια και εχεις κεφι λυσε το laptop και δες αν η πλακετα που υπαρχει που συνδεει το βησμα του φορτιστη με την μητρικη στελνει ρευμα με ενα βολτομετρο. Α επισης ελεγξε μηπως φταιει και ο φορτιστης δλδ μηπως δεν πηγαινει καθολου ρευμα απο την πριζα στη βησμα του λαπτοπ.
washcloud Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Περίπου τα παραπάνω σκεφτόμουν να γράψω κι εγώ. Αν δηλαδή η μπαταρία του ήταν αφόρτιστη (και άδειασε), υπάρχει κι ένα ενδεχόμενο να έχει θέμα ο φορτιστής (μέτρηση με πολύμετρο, ή έστω καμμιά πατέντα με λαμπίτσα να δεις αν δίνει ρεύμα). Αν η μπαταρία ήταν σίγουρα φορτισμένη όταν το έκλεισες, σκούρα τα πράγματα, κι επειδή είναι μανίκι το άνοιγμα ενός λάπτοπ, καλύτερα θα έλεγα τεχνικό, ο οποίος θα διαπιστώσει αν είναι τελικώς μητρική ή κάτι άλλο που σηκώνει ψάξιμο (αν βεβαίως σε παίρνει οικονομικά).
zo6zo6 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 η μπαταρία ηταν γεμάτη κανονικά οπότε θα έπρεπε να ανοίγει και χωρίς τον φοτηστή. οσο για τον φορτηστή τον δοκίμασα σε ιδιο laptop και δούλεψε κανονικά
washcloud Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Τεχνικό λοιπόν, για να επιβεβαιώσει αν έπαθε ζημιά η μητρική, λέω εγώ...
zo6zo6 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 ευχαριστώ για τις συμβουλές σας τελικά το πήγα σε τεχνικό, ηταν όντος μητρική και μου είπε οτι για να το φτιάξω θέλει 300 ευρώ οπότε γραμμή για καινούργιο
Kostas93 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 κρίμα,ήταν ωραιο λάπτοπ,πάντως πράγματι 300 δεν αξίζει να δώσεις,καλύτερα να πας για καινουργιο.
laptop_man Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Καλά πάμε.... Δε μαζεύεται πια,έχνι ξιφιγ. 300€ μητρική.Σήμερα έδωσα ένα CQ60,λίγο παραπάνω απ' τα μισά,όλο μαζί και ...δούλευε
washcloud Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 ^ ...κι ό,τι έλεγα να σε προτείνω στο παιδί για μητρική...
laptop_man Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Aγόραστο εσύ για αντ-κα,παράγγειλε τη μητρική και έλα να τη περάσουμε. Κερνάω λούγκο (διπλό), με εγγύηση ότι θα φύγεις πατώντας σε αμορτισέρ. Esspresso!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα