Rn. Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 παιδια εχω ενα παιχνιδι 6 γκιγκα και θελω να το γραψω σε 2 dvd 4.7 gb το καθενα.ειναι αρχειο .iso.τι κανω/
accipio Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μπορείς να το κόψεις σε δύο μέρη και να γράψεις το καθένα σε ένα dvd, αλλά δεν θα είναι πλέον iso (δεν ξέρω αν αυτό σε πειρἀζει). Αυτό γίνεται είτε με το WinRAR (ή άλλο ανάλογο πρόγραμμα συμπίεσης) είτε με το HJSplit (ή παρόμοιο πρόγραμμα τεμαχισμού/ένωσης αρχείων).
Rn. Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 δεν με πειραζει αυτο απλα θελω οταν βαλω το disk 1 και τελειωσει την αποσυμπιεση απο αυτο να μου ζητησει απο μονο του cd2 για να συνεχισει.γινετε αυτο?
accipio Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Όχι, με τον τρόπο που σου γράφω δεν γίνεται. Πρέπει να αποσυμπιέσεις / ενώσεις τα δύο αρχεία από τα dvd κάπου αλλού (στον σκληρό δίσκο) για να πάρεις ξανά το iso και να κάνεις απ' αυτό την εγκατάσταση. Ο καλύτερος τρόπος πάντως είναι να γράψεις το iso σε dual layer dvd.
Rn. Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 εαν το κανω με τον δικο σου τροπο δεν θα μου ζητησει καπως να συνεχισει την αποσυμπιεση?
panospc Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μόλις φτάσει στο τελευταίο part του πρώτου DVD θα σου βγάλει μήνυμα ότι δεν βρίσκει το επόμενο part, βάζεις το επόμενο dvd, πατάς ok και συνεχίζει την αποσυμπίεση κανονικά
accipio Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Με τον δικό μου τρόπο, όταν θα αρχίσεις την αποσυμπίεση από το 1ο part (1ο dvd), θα σου ζητήσει κάποια στιγμή το 2ο part του αρχείου rar. Τότε βγάζεις το 1ο dvd και βάζεις το 2ο dvd για να συνεχίσεις. Επίσης αν τελικά εφαρμόσεις τη λύση του WinRAR, μπορείς να επιλέξεις να μη γίνει καθόλου συμπίεση για να μην τρως άδικα χρόνο (θα επιλέξεις Store στο Compression method).
Rn. Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 το κανω με το 7zip και εβαλα να το χωρισει σε 4,κατι dvd σωστα?
accipio Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Βάλε το στα 4 GB ή λιγότερο (3,5 GB) μια και σε παίρνει από θέμα χώρου.
micos000 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Γιατί δεν παίρνεις ένα dl-dvd και να το γράψεις το iso όπως είναι με το image burn; Έτσι θα δουλεύει και η εγκατάσταση κανονικά. Ένα dl κάνει 1 και κάτι euro ενώ δύο απλά dvd κάνουν 70-80 λεπτά. Δεν αξίζει τον κόπο να συμπιέσεις, να χωρίσεις, να γράψεις δύο δισκακια και μετά να αποσυμπιέσεις από 2 dvd και να φορτώσεις το iso σε Image driver για να εγκαταστήσεις το παιχνίδι. Πολύ μπελάς. Άσε που αν ένα part έχει πρόβλημα δεν πρόκειται να σου δουλέψει η εγκατάσταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα