Rush13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Τι έκανες σε μια ώρα? Σχεδίασες το playstation? 1
-snorkel- Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 όποιος θέλει να μπει στο Team να στείλει π.μ.Πλέον δεν απαντάω σε αυτό το θέμα. :-D
haris013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 όποιος θέλει να μπει στο Team να στείλει π.μ.Πλέον δεν απαντάω σε αυτό το θέμα. :-D πως θα μπει καποιος στο team σου κιολας χωρις να μας πεις τις γνωσεις σου? τι να τα κανουμε τα ακυρα blog που εχεις φτιαξει τα οποια τα φτιαχνει και η γιαγια μου?
ChRis6 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Ξεκίνα από εδώ : http://alleg.sourceforge.net/ Υποθέτω ότι έχεις λίγες γνώσεις προγραμματισμού και δεν είσαι στο hello world επίπεδο. Άρχισε από κατι μικρό ( τετρις, τριλιζα , κρεμαλα κτλ). Στη συνέχεια , αν καταφέρεις να κάνεις κάποιο από αυτά,μπορείς να συνεχίσεις με παιχνιδια σαν το pac-man και αργότερα σε tile-based , όπως mario πχ. Αυτά για 2D φυσικά.Αν μέχρι τότε δεν έχεις απογοητευτεί,συνεχίζεις στο 3D που φυσικά απαιτεί περισσότερες γνώσεις , αλλά ο τρόπος σκέψης είναι ( σχεδόν ) ίδιος. Τώρα , αν δεν έχεις ιδέα από προγραμματισμό σε C ή C++ , υπάρχουν αντίστοιχα libraries σε άλλες γλώσσες. Αν δεν έχεις ιδέα γενικότερα από προγραμματισμό( το πιθανότερο....) , ξεκίνα με κάποια γλώσσα.Υπάρχουν πολλά νήματα που μπορούν να σε βοηθήσουν σε αυτό
-snorkel- Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Ξεκίνα από εδώ : http://alleg.sourceforge.net/ Υποθέτω ότι έχεις λίγες γνώσεις προγραμματισμού και δεν είσαι στο hello world επίπεδο. Άρχισε από κατι μικρό ( τετρις, τριλιζα , κρεμαλα κτλ). Στη συνέχεια , αν καταφέρεις να κάνεις κάποιο από αυτά,μπορείς να συνεχίσεις με παιχνιδια σαν το pac-man και αργότερα σε tile-based , όπως mario πχ. Αυτά για 2D φυσικά.Αν μέχρι τότε δεν έχεις απογοητευτεί,συνεχίζεις στο 3D που φυσικά απαιτεί περισσότερες γνώσεις , αλλά ο τρόπος σκέψης είναι ( σχεδόν ) ίδιος. Τώρα , αν δεν έχεις ιδέα από προγραμματισμό σε C ή C++ , υπάρχουν αντίστοιχα libraries σε άλλες γλώσσες. Αν δεν έχεις ιδέα γενικότερα από προγραμματισμό( το πιθανότερο....) , ξεκίνα με κάποια γλώσσα.Υπάρχουν πολλά νήματα που μπορούν να σε βοηθήσουν σε αυτό Ναι,λίγες γνώσεις έχω αλλά θα χρησιμοποιήσω unity web player.
Rush13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Εμένα μ'αρέσει, ειδικά το δέυτερο site το design του ειναι προτότυπο και ξεφέυγει απο τα συνηθισμένα. Τα πουλιά που πετούν δίνουν μια νότα καθημερινή και το μινιμαλιστικό στοιχείο κυριαρχεί. Τα χρώματα πολύ σωστά διαλεγμένα και ο τίτλος της σελίδας προσδίδει ένα κύρος. Φίλε έχεις ταλέντο, κάνε μια αίτηση για σχεδιαστής στους Cantaloop 2
ChRis6 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Ναι,λίγες γνώσεις έχω αλλά θα χρησιμοποιήσω unity web player. NOPE Άσε το UWP και ξεκίνα με τα βασικά.Όταν έμαθες να κολυμπάς στη θάλασσα, δεν σε έριξαν στα βαθια , αλλά μέχρι εκει που πατάς. Edit: @Rush13 1
migf1 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Χωρίς να αστειεύομαι καθόλου, σου προτείνω να ξεκινήσεις να φτιάξεις μια πλήρως λειτουργική, single-user, κρεμάλα στην κονσόλα, σε όποια γλώσσα θέλεις... Όταν το καταφέρεις, κάνε την 2 player. Μετά κάνε την σε παράθυρο χρησιμοποιώντας κάποια βιβλιοθήκη γραφικών. Αν το κάνεις κι αυτό, βελτίωσέ την να τρέχει και online. 1
nrkmaiden Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Ναι,λίγες γνώσεις έχω αλλά θα χρησιμοποιήσω unity web player. στο πα και χθες αν θες να παιξεις με unity μαθε c# javascript η boo... 1
geo1st487 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Το πιο σημαντικο ειναι οταν φτιαξεις ενα οποιοδηποτε παιχνιδι και το δωσεις σε καποια ατομα να το παιξουν να φανε κολλημα (αν οχι ολα αλλα ορισμενα απο αυτα) και να το παιζουν συνεχεια. Να τους γινει εθισμος κατα καποιον τροπο. Και αυτο δεν απαιτει σουπερ γραφικα. Μπορει ενα παιχνιδι να εχει υπεροχα γραφικα αλλα να ειναι βαρετο χωρις ουσια και ενα αλλο να εχει απλα γραφικα και να το παιζεις ωρες ατελειωτες χωρις να το βαριεσαι 2
nrkmaiden Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Αλλο ειναι το θεμα οτι ψαχνει ατομα για ομαδα χωρις να εχει τις καταλληλες γνωσεις για να βοηθησει σε κατι.Αν ειναι να μαζευτουν 10 ατομα να φτιαξουν ενα παιχνιδακι τις πλακας για ακαδημαικους σκοπους παω πασο αλλα μαλλον οι βλεψεις του ts ειναι για αλλα πραγματα. edit:την καλυτερη λυση την προτινε ο migf1.φτιαξε την κρεμαλιτσα σου πρωτα και μετα συνεχισε......
Downloadpercent Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Όταν το καταφέρεις, κάνε την 2 player. Μετά κάνε την σε παράθυρο χρησιμοποιώντας κάποια βιβλιοθήκη γραφικών. Αν το κάνεις κι αυτό, βελτίωσέ την να τρέχει και online. Go Go, you can do it!
gon1332 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Αλλο ειναι το θεμα οτι ψαχνει ατομα για ομαδα χωρις να εχει τις καταλληλες γνωσεις για να βοηθησει σε κατι. Τι να σου κάνουν οι γνώσεις; Άχρηστες είναι. Το παιδί φαίνεται ότι ξεχειλίζει από ταλέντο. Όλα θα βγουν στην πορεία. Πάμε όλοι μαζί λοιπόν να φτιάξουμε μία 3D κρεμάλα!! Πέρα απ'τη πλάκα. Δική μου πρόταση: κρεμάλα, τρίλιζα( με 2 παίχτες για αρχή) και αργότερα ναυμαχία. Τα 2 τελευταία είναι πιο δύσκολα αν προσπαθήσεις να δημιουργήσεις A.I. Αλλά πλάκα θα έχει. Αυτά γίνονται εύκολα και σε C σε command line. Αν μετά πας σε Java, υπάρχουν επιλογές για παιχνιδάκια, όπως το φιδάκι, κανένα παιχνίδι με χαρτιά. Παιδιά, όσον αφορά το animation(μάλλον λίγο άσχετο, αλλά είδα άλλα ποστ του -snorkel- που προτάθηκαν από τον x_maras) υπάρχει και το powerpoint σε συνδυασμό με τη ζωγραφική. Μην γελάτε. Όταν ήμουν δημοτικό, όταν άγγιξα για πρώτη φορά υπολογιστή, χωρίς internet τότε, τον είχα ξεζουμίσει. E, ανακάλυψα το powerpoint και μετά από πειραματάκια, αφού κατάλαβα πως δουλεύει, έφτιαχνα μικρές ιστοριούλες με ανθρωπάκια και αυτοκίνητα..καθόριζα χρόνους, κινήσεις, έβαζα και καιρικά φαινόμενα θυμάμαι και τέτοια...κρίμα που δεν τα έχω κρατημένα.. :/ Είχα κάνει και μία προσπάθεια να φτιάξω και παιχνιδάκι. Τώρα, δεν έχω τόσες γνώσεις στο powerpoint, όσες είχα τότε. Τώρα blender και ξερό ψωμί, όσον αφορά το animation αν και το χρησιμοποιώ κυρίως για video editing. Τα είπα και ξαλάφρωσα..ουφ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα