-snorkel- Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Γεια σε όλους.Ψάχνω team για να φτιάξουμε online game.Όταν συγκεντρωθεί το Team ξεκινάμε άμεσα.Ξέρω ότι θέλει πολύ δουλειά αλλά αν προσπαθήσουμε θα τα καταφέρουμε.Θα δουλέψουμε με unity web player.Όποιος θέλει να ενταχθεί στο Team να μου στείλει μήνυμα. Φιλία, -snorkel-
haris013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 πως ακριβως θα φτιαξεις(online κιολας) game? τι γνωσεις εχεις και σε τι κομματια θα δουλεψεις? ενδιαφερομαι αν ειναι.που θα host-αρεις το παιχνιδι αφου το φτιαξεις? τι εχεις ηδη ετοιμο? εκτος αν ενοεις καινουργιο προτζεκτ που θελει 5-6 χρονια development οποτε δεν ενδιαφερομαι..
haris013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δυστυχώς είναι καινούριο πρότζεκτ. ναι αλλα δεν απαντας τι γνωσεις εχεις,ποια σχολη εχεις τελειωσει...
nrkmaiden Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Το παιχνιδι θα ειναι εμπορικου σκοπου??Τι ατομα εχεις μεχρι τωρα;Τι γνωσεις εχει ο καθενας; ( θα χρειαστεις ατομο-α που να ξερουν Javascript η c# η Βοο ,3d animation(αυτα μονο ΚΑΙ μονο για το παιχνιδι))
x_maras Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Για όσους δε ξέρουν το snorkel... είχε ποστάρει σχετικά πριν μερικούς μήνες. Ήθελε τότε να φτιάξει ένα online παιχνίδι τύπου farmville. Δεν έχει γνώσεις γύρο από το θέμα (προγραμματισμού, system administrator, design, project development, management, etc.) Δείτε εδώ κι εδώ για περισσότερα
-snorkel- Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Το παιχνιδι θα ειναι εμπορικου σκοπου??Τι ατομα εχεις μεχρι τωρα;Τι γνωσεις εχει ο καθενας; ( θα χρειαστεις ατομο-α που να ξερουν Javascript η c# η Βοο ,3d animation(αυτα μονο ΚΑΙ μονο για το παιχνιδι)) Μέχρι στιγμής ένα.
defacer Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Για όσους δε ξέρουν το snorkel... είχε ποστάρει σχετικά πριν μερικούς μήνες. Ήθελε τότε να φτιάξει ένα online παιχνίδι τύπου farmville. Δεν έχει γνώσεις γύρο από το θέμα (προγραμματισμού, system administrator, design, project development, management, etc.) Έχει όμως γνώσεις trolling και πολλή υπομονή... 1
haris013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 πόοο αμεσως να πεταχτητε ολοι! αφου βλεπετε οτι προσπαθω να τον τρολλαρω τι μου το χαλατε!? ουτε εγω φυσικα εχω τις γνωσεις ιδιως για online game! αλλα αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι δεν το εχει συνηδητοποιησει ο σνορκελ! θυμαμαι και κατι παλιοτερα θεματα του μου ηθελε να φτιαξει animation λες και ειναι 5 λεπτων δουλεια. εδω αλλοι σπουδαζουν χρονια για τετοια προτζεκτ και εχουν λιωσει πανω απο μια οθονη γραφοντας απειρους κωδικες και παλι δυσκολευονται παρα πολυ να φτιαξουν ενα απλο παιχνιδι,ποσο μαλον διαδυκτιακο! σνορκελ σοβαρεψου,αν δεν εισαι πανω απο 12-13 χρονων απλα τρολαρεις.
x_maras Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Έχει όμως γνώσεις trolling και πολλή υπομονή... Είδα πολλούς να την έχουν πατήσει (όπως και γω στο παρελθόν) και να ασχοληθούν σοβαρά με το θέμα του, γι αυτό σκέφτηκα να το παίξω υπερήρωας και να σώσω το θέμα από πριν πάει 4-5 σελίδες
-snorkel- Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Για όσους δε ξέρουν το snorkel... είχε ποστάρει σχετικά πριν μερικούς μήνες. Ήθελε τότε να φτιάξει ένα online παιχνίδι τύπου farmville. Δεν έχει γνώσεις γύρο από το θέμα (προγραμματισμού, system administrator, design, project development, management, etc.) Δείτε εδώ κι εδώ για περισσότερα Αφού δεν έχω γνώσεις δες εδώ. Μόνο σε 1 ώρα.
WoodSell3r Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Αφού δεν έχω γνώσεις δες εδώ. Μόνο σε 1 ώρα. Ελα τωρα πλακα κανεις ετσι; Εχεις βαλει σε μπλογκ λινκ που παει σε μια σελιδα και εχεις ανεβασει ετοιμο κωδικα και template. Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 5, στις Δευ Jun 18, 2012 1:31 pm Μόλις εσπασες το παλιο σου ρεκορ και εχεις καταφερει να εχεις 5 χρηστες online απο εμας μου μπηκαμε να δουμε τι εκανες σε 1 ωρα.
x_maras Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Αφού δεν έχω γνώσεις δες εδώ. Μόνο σε 1 ώρα. και το trolling συνεχίζει ...
GnsP Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Τι σχέση έχει αυτό με τη δημιουργία ενός game και μάλιστα online; Blog και forum πλέον φτιάχνει μέχρι και η γάτα μου με τόσα έτοιμα πρότυπα και tutorials που υπάρχουν!
haris013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Αφού δεν έχω γνώσεις δες εδώ. Μόνο σε 1 ώρα. ahahahaha blog? εγω σε 2 λεπτα φτιαχνω καλυτερο και κανω copy-paste περισσοτερο υλικο.. ουτε καν custom theme δεν εχει,ουτε καποια αλλαγη στον κωδικα. σοβαρα γιατι δεν μας λες την ηλικια σου? εισαι πανω απο 13?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα